Projektleder til spændende operative it-sikkerhedsopgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vil du være med til at sikre fremtidens skatteforvaltning, så har vi stillingen til dig.

Truslen fra cybercrime er vokset betydeligt igennem de sidste par år, og evnen til at kunne beskytte it-systemer er derfor blevet vigtigere og vigtigere. It-sikkerhed i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen handler om at beskytte de enorme mængder data, som dagligt bliver behandlet i Skatteforvaltningens mange it-systemer.

Vi søger en erfaren og ambitiøs projektleder, som kan kombinere sin viden inden for projektledelse med det praktiske arbejde i at gennemføre projekter. Hvis du trives med at have mange bolde i luften og samtidig kan sikre fremdriften i flere parallelle projekter, så er du den projektleder vi mangler.

Du kommer til at stå for udarbejdelsen af projektplaner med tilhørende ressource oversigter, styregruppeoplæg, ledelsesforelæggelser og statusrapporteringer. Endvidere vil der være en række kommunikationsopgaver knyttet til rollen som projektleder. Her vil du i skrift og tale skulle præsentere løsninger og muligheder for forskellige målgrupper. Du vil i dit daglige arbejde være omgivet af hjælpsomme It-sikkerhedseksperter, som vil sikre en høj faglighed i de opgaver og projekter, som forretningsområdet behandler.

Du bliver ansat i fagområdet Drift og Videreudvikling i et Operationelt It-sikkerhedskontor. Vi er et team, der foreløbig består af syv medarbejdere, og som er etableret for proaktivt og kontinuerligt at forbedre den operationelle it-sikkerhed, både internt og eksternt hos vores samarbejdspartnere. Vi beskæftiger os med den nyeste teknologi på it-sikkerhedsområdet og har fokus på løbende kompetenceudvikling.

Stillingen som projektleder stiller store krav til dig, hvilket betyder, at høj kvalitet og levering til tiden er i højsædet, dette kombineret med din evne til at agere i et komplekst miljø og fastholde projektets fokus. Du kan navigere i et dynamisk miljø i en politisk kontekst, hvor du formår at skabe fremdrift og resultater. Du behøver ikke være it-sikkerhedsekspert, men du skal have evnen til at sætte dig ind i tekniske problemstillinger.

Dine kvalifikationer omfatter:

  • Koordinering af projekter, servicering af styregrupper og udarbejdelse af status
  • Certificering inden for projektledelse og dokumenteret erfaring inden for IT
  • Forståelse for og evne til at gennemskue tekniske sammenhænge indenfor IT
  • Evne til at gennemskue digitaliserede forretningsprocesser
  • Gennemførelse af analyser og udarbejdelse af business cases
  • Anvendelse af projektets business cases som centralt styringsværktøj
  • Etablering værdiskabende relationer til samarbejde med interne og eksterne interessenter.


Det forventes, at du har minimum tre års erfaring fra en lignende stilling og en relevant videregående uddannelse.

Du er udadvendt, serviceminded og er samtidig handlekraftig og har masser af gåpåmod. Du trives med at tage ansvar, hvor du får teams til at arbejde sammen og skabe gode resultater. Det ligger dig naturligt at være åben og stærk i din kommunikation.

Vi er en moderne arbejdsplads med attraktive arbejdsforhold i balance og med plads til personlig udvikling.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning inkl. CV og evt. dokumentation for uddannelse og kompetencer senest den 12. maj 2020. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Frederik Rune Nielsen på. tlf. 72 37 56 37.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du skal være opmærksom på, at ansættelse sker under forudsætning af, at du via Politiets Efterretningstjeneste kan sikkerhedsgodkendes til klassifikationsgraden HEMMELIGT (HEM), da du skal arbejde med klassificerede dokumenter og systemer.

Der vil indgå person- og logiktests i rekrutteringsforløbet.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Frederiksberg
  • Tirsdag den 12. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1