Proaktiv Business Analyst med fokus på IT-testprocesser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Ønsker du en specialistrolle med stort ansvar og indflydelse? Kan du se dig selv indtage en central plads i et team, der har til opgave at sikre en stærk drift for den samlede portefølje af it-legacysystemer i Skatteforvaltningen? Så er du måske den nye kollega, vi søger i Viden og Processer i UFST.

Skatteforvaltningen er i gang med en historisk transformation af it-kernesystemer på tværs af koncernens mange forretningsområder. For at kunne løse denne opgave, har vi brug for en stærk Business Analyst, der vil være med til at gøre en forskel og sikre, at der oparbejdes større forretningskompetencer samt afdækkes og kortlægges IT-vendte processer med fokus på test og testoptimering.

Du bliver ansat i kontoret Viden og Processer, der er et relativt nystartet kontor med fokus på bl.a. opbygning af systemindsigt og procesforståelse af væsentlige systemer i Skatteforvaltningen. Vi afdækker og kortlægger systemer og processer, og opbygger tværgående IT- og forretningskompetencer til den historiske transformation.

Afdækning og optimering af IT-testprocesser

Du bliver en del af et engageret og tværfagligt team og din primære opgave vil i starten være at kortlægge as-is og to-be for den overordnede teststrategi for it-legacyporteføljen i Skatteforvaltningen. Dette skal ske i tæt samarbejde og dialog med alle interessenter og du får derfor en meget synlig rolle i organisationen. Du får en spændende og varieret hverdag, hvor du er med til at præge løsningen fra de første streger på papiret til udrulning og efterfølgende vedligehold. Du bliver medansvarlig for planlægning og gennemførsel af en omfattende change management opgave, når tanker og teori skal omsættes til handling og praksis.

Dine opgaver vil primært være:

  • Opbygge en stærk viden om test af systemer i Legacyporteføljen
  • Beskrive og formidle de behov som teststrategien skal opfylde, ud fra viden om og behov hos brugerne og forretningen
  • Kortlægning af as-is og to-be og gap-analyse for den overordnede teststrategi
  • Samarbejde med vores leverandører, så den bedste løsning opnås

  • Status- og slutrapportering til ledelsen
  • Kortlægge IT-vendte processer og arbejdsgange for nogle af de væsentligste IT-systemer
  • Dokumentere use-cases og deltage i kravspecifikationsarbejde
  • Støtte til kontoret i IT-forretningsrelaterede beslutninger, herunder vurdering af tværgående konsekvenser for systemændringer.


Analyserende specialist med IT-viden

Det er en fordel, hvis du har en uddannelse i IT-ledelse eller lign. hvor du har fået værktøjerne til at kortlægge processer og procedurer, gennemføre interviews og omsætte dette til viden, der kan arbejdes videre med. Herudover er det et krav at du har erfaring med test af IT-systemer.

Du har stor interesse for at analysere på et dybere niveau samt for at forstå sammenhængen mellem tekniske-, lovmæssige- og forretningsmæssige krav. Du har forståelse for tekniske integrationer og opbygning af forskellige IT-komponenter (databaser, interfaces, kommunikationsteknologier, o.l.) samt kendskab til en eller flere kravspecificeringsmetoder (f.eks. use-case, storytelling o.l.). Du har desuden erfaring med at samarbejde med slutbrugere og forretning.

  • Det er en fordel at have erfaring med grafiske værktøjer til procesfremstilling og kravsspecifikationer (Visio, Qualiware eller lignede værktøjer).

  • Det er en fordel at have erfaring med begrebs- og informationsmodellering.


Som person er du lyttende og kan indgå kompromiser for at skabe fremdrift. Du er god til at kommunikere på forskellige niveauer og evner at samarbejde bredt på tværs af organisationen. Du går grundig til værks og har fokus på detaljerne.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV og eksamenspapirer via linket ”Søg jobbet” senest den 1. juni.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Lars Hansen på 24 37 40 14.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. Der kan indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted er på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Frederiksberg
  • Mandag den 01. juni 2020

Lignende jobs

  • Assistant Professor of CRISPR genome editing

    Department of BiologyFaculty of ScienceUniversity of CopenhagenCRISPR-Cas systems are antiviral immune systems in bacteria and archaea. While some of the bacterial systems such as type .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    We are looking for a medical doctor with clinical experiences and with experience in surveillance of antimicrobial resistance to assist the second EU Joint action on Antimicrobial Resistance and He..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    Har du lyst til at koordinere, udvikle og forbedre vores kvalitetsledelsessystem inden for lægemiddelgodkendelse, kliniske forsøg og bivirkningsovervågning? Motiveres du af at sikre sammenhænge og .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Assistant professorship in Integrating the Timber ...

    The Royal Danish Academy – Architecture, Design, Conservation invites applications for a 3-year, full-time position as assistant professor with a particular focus on integrating the timber value ch..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1