Fuldmægtig eller konsulent med interesse for at indgå som bindeled mellem it og forretning i Team Statens HR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at understøtte digitalisering af HR og få den næste bølge af institutioner på tværs af staten med på Statens nye HR-løsning? Kan du gribe de mange forskellige bolde som vores ansvarlige for bølgeimplementering, drift og udvikling kaster i din retning og bringe dem sikkert i mål? Så har du måske også lyst til at sætte dig ind i it-løsningen, forstå arbejdsgangene og brugernes behov og arbejde med vejledninger og forbedringer?

Implementering, drift og videreudvikling af nyt HR system Vi søger to medarbejdere, der kan indgå i Team Statens HR for at være med til at understøtte, at Statens HR-løsning kører i sikker drift samt løbende forbedres og videreudvikles. En væsentlig del af dine opgaver vil bestå i at deltage i arbejdet med at rulle løsningen ud til alle statslige institutioner og understøtte en succesfuld implementering.

Du vil træde ind i vores implementeringskoncept og være med til at gennemføre workshops for projektlederne i de statslige institutioners HR-afdelinger om introduktion af opgavepakker som forberedelse til ibrugtagningen, udarbejdelse af præsentationsmateriale, følge op på modtagelse af leverancer, besvare spørgsmål og deltage i go-live- og evalueringsaktiviteter.

Endvidere vil du indgå i teamets drifts- og udviklingsaktiviteter, herunder arbejdet med løbende forbedringer af vejledningerne til systemet samt øvrige forbedringer. Du vil derfor få et tværgående samarbejde med medarbejderne i hele teamet om løsningen af de konkrete opgaver teamet varetager. Sammen med resten af teamet, er du med til at sikre, at Statens HR leverer digitalt understøttede HR-services til mere end 60.000 brugere. Gennem det seneste år er Statens HR blevet taget i brug i 50 statslige departementer og styrelser og er under udrulning i yderligere 70 institutioner.

Bindeled mellem it og forretning Institutioner, der står over for at ibrugtage Statens HR gennemfører et implementeringsforløb, hvor de arbejder med en række opgavepakker, der alle har til formål at hjælpe dem til at træffe nødvendige forretningsmæssige beslutninger og levere nødvendige informationer for at Økonomistyrelsen kan opsætte systemet, så det kan bruges fra første dag. Du vil deltage i processen med at sikre, at institutionerne kommer godt igennem opgavepakkerne, så både de og Økonomistyrelsen bliver klar til at gå i drift til tiden. Endvidere vil du varetage driftsopgaven med at sikre, at de funktionelle vejledninger bygger bro mellem it og forretning, samt bistå procesejer med arbejdet med brugerundersøgelser og løbende forbedringer.

Dine hovedopgaver vil være at:

  • planlægge, facilitere og følge op på møder, leverancer og aktiviteter
  • håndtere spørgsmål fra ministerområderne og opdatere FAQ til implementering
  • gennemføre og følge op på de årlige brugertilfredshedsmålinger samt indsamle data om brugernes adfærd
  • sikre at vejledninger og uddannelsesmateriale understøtter de forretningsvendte processer
  • bistå med udformning af notater, oplæg og planer til beslutningstagere.

Dine kompetencer og baggrund Du har formentlig en akademisk baggrund og erfaring med projekt- eller procesarbejde i en institution/virksomhed med mange interessenter. Der er ikke et krav, at du har mange års erfaring.

Vi lægger vægt på, at du:

  • har nemt ved at sætte dig ind hvordan en it-løsning fungerer, og forstå de forretningsmæssige arbejdsgange, som løsningen understøtter
  • er hurtig til at forstå nye koncepter, så du kan indgå i vores implementeringskoncept
  • er god til at kommunikere og vejlede – både i tale og på skrift
  • arbejder struktureret og sikrer at alle spørgsmål bliver fulgt til dørs
  • har en datadreven tilgang til opgaveløsningen.

Erfaring med HR-it vil være et plus, men det er ikke et krav.

Om os Du bliver en del af et team med ca. 20 engagerede kolleger, der arbejder med systemet bredt fra understøttelse af den daglige drift til implementering i institutioner, der endnu ikke har ibrugtaget Statens HR.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

En af stillingerne er tidsbegrænset til 1 år.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Sikkerhedsgodkendelse Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte teamleder Thea Sand på 21203217, [email protected] eller implementeringsansvarlig Ane Tind Skak på 61664550, [email protected].

Tiltrædelse snarest muligt og senest pr. 1. juni 2021.

Tjenestestedet er Landgreven 4, 1301 København K.

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest den 29. marts 2021.

Vi forventer at holde samtaler løbende.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K
  • Mandag den 29. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0