Økonomistyrelsen søger kontorchef til Center for Indkøb og Udbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Økonomistyrelsen søger en kontorchef, som vil stå i spidsen for at yde udbudsretlig og juridisk rådgivning til Økonomistyrelsen og drive Rådgivningsenheden – Statens indkøb i et samarbejde med Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Om stillingen Statens Indkøb er en central aktør i det offentlige indkøb og har til formål at sikre professionelle, effektive og grønne indkøb gennem brugbare løsninger til vores kunder i staten. Kontoret driver regeringens indkøbspolitiske dagsorden, udvikler det offentlige indkøb gennem analyser og fællesoffentligt samarbejde, udbyder tværstatslige rammeaftaler som led i Statens Indkøbsprogram og yder udbudsjuridisk og kontraktuel rådgivning til statens institutioner.

Over de seneste år er kontoret vokset til pt. 35 medarbejdere og vil fra august 2021 overgå til en ny centerstruktur kaldet Center for Indkøb og Udbud, bestående af det eksisterende kontor – Statens Indkøb – samt et nyoprettet kontor for Jura og Rådgivning, som der nu søges en kontorchef til.

Du vil få til opgave at udvikle dette kontor, hvis primære opgave er at yde udbudsretlig og kontraktretlig bistand til Økonomistyrelsen, gennemføre udbud under Statens Indkøbsprogram i et samarbejde med Statens Indkøb samt at drive Rådgivningsenheden – Statens indkøb i et samarbejde med Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Som kontorchef får du ansvar for, at kontoret understøtter Økonomistyrelsens indkøb og udbud bedst muligt, ligesom der skal ydes kommerciel og juridisk rådgivning til de statslige indkøbere og udbudsjurister, som vi hjælper med at købe ind. Endvidere skal kontoret bistå med de politiske sager om bl.a. revisionen af udbudsloven.

Om dig Som kontorchef sætter du høje faglige standarder, og du kan sætte retning for den udbudsretlige rådgivning. Du skal have lyst til at udvikle et nyt kontor, og du vil i samarbejde med to teamledere skulle motivere kontorets knap 20 medarbejdere, samtidig med at I fastholder et godt og tæt samarbejdsmiljø med det andet kontor i centret – Statens Indkøb.

Du skal kunne delegere ansvar til såvel teamledere som til medarbejdere, men du har samtidig en god fornemmelse for, hvornår sagerne kræver din opmærksomhed, og du forstår vigtigheden af, at faglige produkter leveres til tiden og i høj kvalitet. Du kommer med afprøvet ledelseserfaring, og du har forventeligt erfaring fra stillinger i centraladministrationen og/eller i advokat- eller rådgivningsbranchen.

Som kontorchef forventer vi, at du har en relevant juridisk kandidatgrad.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har afprøvet ledelseserfaring i form af personaleledelse og ledelse af større udbudsforretninger, ligesom du trives med at udvikle og skabe resultater gennem medarbejdere og evt. ledere
  • Har flere års erfaring med at rådgive om udbuds- og kontraktret
  • Sætter klar retning, er resultatorienteret og har gennemslagskraft i din kommunikation
  • Har kundefokus, gode samarbejdsevner og er dygtig til at opbygge relationer
  • Har lyst til at bidrage til at udvikle en velfungerende centerstruktur, hvor faglige såvel som ressourcemæssige synergier kan udnyttes på tværs
  • Har fokus på at skabe de rette udviklingsmuligheder, så dine dygtige medarbejdere er under konstant læring og personlig udvikling
  • Har blik for detaljerne, og kan se sammenhænge på tværs af opgaver og dagsordner.

Om os Kontoret for Statens Indkøb består aktuelt teams; Jura og Kontrakter, Policy og E-handel samt Udbud og Projekter.

Til dagligt arbejder ledere og medarbejdere tæt sammen på tværs af kontoret. Fremadrettet vil det juridiske team overgå til et selvstændigt kontor, hvor du vil stå i spidsen for ledelsesgruppen bestående af to teamledere ud over dig selv.

Hverdagen i Statens Indkøb er præget af en positiv tilgang til nye udfordringer og en ligefrem og åben kommunikation. Vi lægger stor vægt på arbejdsglæde, og at vi har det sjovt i hverdagen, hvor der på den anden side af COVID-19-hjemmearbejdsperioden igen skal være tid til sociale arrangementer. Desuden lægger vi vægt på, at vi hele tiden udvikler os både fagligt og personligt.

Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Stillingen ønskes besat på åremål på overenskomstvilkår. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå og opretholde en sikkerhedsgodkendelse under hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Hanne Lund-Christensen på mail: [email protected].

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV og relevante bilag via Statens e-Rekruttering. Vi skal modtage din ansøgning senest den 4. april. 2021.

Hvis du er tjenestemand, skal din ansøgning stiles til Dronningen.

Samtaler vil blive afholdt løbende, og du må være indstillet på at gennemgå tests som en del af ansættelsesforløbet.

Økonomistyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 04. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0