Struktureret teamleder til Statens Tidsløsning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Ønsker du mere ansvar, og har du lyst til at prøve kræfter med personaleledelse. Vil du gøre en forskel for staten, og er du, eller har du været ansat i f.eks STIL, STAR, UFST, DIGST og lignende, så er denne stilling måske noget for dig.

I Økonomistyrelsen arbejder vi for, at statslige institutioner drives så enkelt og effektivt som muligt, så medarbejderne kan bruge tiden på deres kerneopgaver. Vi arbejder bl.a. på at anskaffe og drive en fællesstatslig løsning til et nyt tidssystem. Vi ønsker derfor at styrke ledelsesholdet og søger en struktureret teamleder med mod på både personalemæssigt ansvar og den digitale understøttelse.

Du skal bidrage til, at vi får etableret en tidsløsning, og meget hurtigt skal du sikre en løbende udvikling samt stabil drift til glæde for rigtig mange statslige institutioner. Statens Tid er et strategisk højt profileret system, der retter sig mod +50.000 brugere fordelt over mere end 100 forskellige institutioner.

Som teamleder vil dine opgaver blandt andet være:

  • Personaleledelse af dit team
  • Overordnet projektstyring i form af ledelsesmæssig støtte til teamets projektdeltagere samt sikring af fremdrift
  • Sikring af gode og effektive processer både for it-produktet og i forhold til betjening af styregruppe, direktion og departement
  • Kvalitetssikring af skriftlige produkter til it-rådet, styregruppe, departement m.v.
  • Interessenthåndtering i form af dialog med interne og eksterne samarbejdsparter og kunder
  • Ansvar for den daglige drift af tidssystem, så vi sikrer den stabile drift
  • Administration (økonomiopfølgning, fakturahåndtering etc.).

Dine kompetencer Vi søger en profil, der har en erfaring med styring i staten og med it-understøttelse.

For at lykkedes i rollen skal du være meget struktureret og god til at planlægge. Du kommer ikke til at trives i jobbet, hvis du ikke også evner at finde interesse i it-drift og it-processer i det hele taget. Det forventes ikke, at du har teknisk viden, men it skal ikke være fremmed for dig.

Du mestrer at sikre kontinuerlig fremdrift i opgaverne, og du har sikkert været projektleder på en række store opgaver allerede. Du har et godt blik for projektrisici og faldgruber, og du kan derfor også godt bevare overblikket og skære igennem, når du får 10 idéoplæg om dagen fra dit team, så de rigtige beslutninger bliver truffet.

Herudover har du stærke analytiske kompetencer, gode kommunikative egenskaber i skrift og tale, en evne til at veksle mellem strategisk og operationelt fokus og ikke mindst en høj eksekveringsevne.

Inddragelse af og kommunikation med interessenter kommer til at fylde meget i din stilling, og du kender sikkert mange af vores interessenter allerede i dit nuværende job og har erfaring med tillidsfuld involvering.

Selv om du måske ikke har haft personaleledelse før, skal du have lyst til at skabe resultater gennem og sammen med dine medarbejdere og til at bruge tid på dine medarbejderes udvikling og trivsel. Du skal være indstillet på at være ”spillende træner” i tæt dialog med dit team.

Om os Du ansættes i kontoret Løn- og Tidssystemer, som varetager systemejerskab, udvikling og forvaltning af Statens Lønsystem til statslige og selvejende statslige institutioner samt den kommende tidsløsning. Kontoret er placeret i Økonomistyrelsens Center for Systemer, som driver et sammenhængende sæt af digitale datadrevne services, der understøtter god ledelse og økonomistyring i staten.

Centrets mission er at understøtte alle administrative hovedprocesser digitalt, så medarbejdere og ledere i de statslige institutioner kan løse deres opgaver enkelt, effektivt og værdiskabende.

Vores dagligdag er præget af et højt ambitionsniveau og godt humør, også når der er travlt.

Ansættelsesvilkår Du ansættes som chefkonsulent med personaleledelse efter overenskomst for akademikere i staten.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Økonomistyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Statens It og Statens Administration.

Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Camilla Springborg på telefon 3061 4284 eller e-mail [email protected].

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag.

Vi skal modtage din ansøgning senest fredag d. 28. maj 2021.

Vi afholder samtaler d. 3. og 4. juni. Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Økonomistyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K
  • Fredag den 28. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0