AC-fuldmægtig til projektledelse og politisk betjening i Skoleforvaltningen Aalborg Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

"At gøre politik mulig med fokus på børn og unges udvikling, læring og trivsel" – det er vi optaget af i Politik & Kvalitet! Har du lyst til at være med? Vi søger en ny kollega til vores team for politisk sags- og udviklingsarbejde, som understøtter Skoleudvalget og forvaltningsledelsen i politisk betjening og organisatorisk forankring.

Jobbet
At være AC-fuldmægtig i Skoleforvaltningen er et alsidigt job med fokus på at understøtte organisationens arbejde med udvikling og kvalitet indenfor aktuelle politiske sager og den nationale dagsorden. Opgaverne spænder vidt over projekt- og procesledelse, udarbejde forslag til strategier og politikker, organisationsforandringer, nye indsatser, planer for implementering, udarbejdelse af evalueringer, politiske indstillinger og det analysearbejde, der er nødvendigt, som grundlag for hele processen. Det indebærer bl.a. opgaver indenfor databehandling og -analyse. Det indgår alt sammen som fundament for ledelsessparring med det formål at klæde forvaltningsledelsen og Skoleudvalget på til at træffe politiske og administrative beslutninger på et solidt fundament og med høj kvalitet.

Som AC-fuldmægtig er det med andre ord din opgave at have konstant fokus på at understøtte organisationen både før og efter vi træffer beslutninger om nye indsatser eller forandringer til gavn for børn og unges udvikling, læring og trivsel.

Det første halve år vil en af dine prioriterede opgaver være at lave opfølgning på Corona periodens påvirkning af børn og unges læring og trivsel med fokus på, hvilke læringspunkter organisationen kan tage med herfra. I samarbejde med UCN og de øvrige nordjyske kommuner er vi i gang med en større fondsansøgning vedrørende "Den mangfoldige folkeskole". Den indsats forestiller vi os, at du kommer til at være projektleder på sammen med en kollega fra afdelingen Forebyggelse og Fællesskaber.

Derudover vil mulige ansvars- og opgaveområder være Ungdommens Uddannelsesvejledning og overgange til ungdomsuddannelser, data og indhold til kvalitetsrapport og læringssamtaler mellem Skoleforvaltning og skoleledelser. Du skal have flair for analyse af større datasæt, have lyst til at fordybe dig i baggrunden for børnenes og de unges resultater samt have mod på at udvikle nye måder at producere data på. Viden og erfaringer i at arbejde med data, herunder indgående kendskab til anvendelsen af Microsoft Excel som værktøj, vil derfor være en fordel.

Du skal være med til at sikre høj professionalisme og kvalitet i sagsfremstillinger og -processer samt sekretariatsbetjening i det hele taget.

Hvem er du?
Du skal kunne tilrettelægge, styre og bevare overblikket i projekter og sikre en god proces med rettidig inddragelse af relevante interessenter baseret på et solidt fundament af relevant viden om det aktuelle faglige felt. Og så skal du være med til at løfte den administrative og politiske beslutningsproces.

Du skal være god til at kommunikere i både tekst og tale, for du kommer til at skulle beskrive komplekse emner letforståeligt gennem alt fra sagsfremstillinger, projektbeskrivelser, oplæg og til evalueringsopgaver.

Som menneske er du typen, der kan tilrettelægge og strukturere komplekse opgaveforløb, ser helheder og sammenhænge og formår at formidle det i et tæt samarbejde med den ansvarlige chef, den aktuelle projektorganisation/ arbejdsgruppe samt andre relevante enheder på tværs af organisationen. Du forstår det vilkår, at enhver indsats eller forandring for at få succes må være solidt forankret – både politisk og organisatorisk.

Din baggrund er en relevant akademisk uddannelse. Du har måske erfaring fra ansættelse i en politisk styret organisation men vigtigst af alt – du har lyst til at udvikle de kompetencer og færdigheder, der skal til for at blive en skarp AC-fuldmægtig i Skoleforvaltningen.

Hvem er vi?
I Skoleforvaltningen har vi fokus på, at de næsten 20.000 børn og unge i vores skoler og tilbud får mulighed for at lykkes og blive klogere hver dag. Det er dem, det hele handler om. Frugten af vores arbejde skal være elever, der trives og bliver så dygtige, som de overhovedet kan. Det har vi en vision for, som vi kalder "Noget at have det i". Vi er cirka 180 ledere og 4660 medarbejdere i hele forvaltningen.

Politik & Kvalitet er en central stabsfunktion i Skoleforvaltningen. Vi varetager opgaver inden for sekretariats-, ledelses- og politikerbetjening, projektledelse, HR og organisationsudvikling, arbejdsmiljø, kommunikation, serviceområdet og personalejura.
Du vil her blive en del af et forpligtende arbejdsfællesskab med fire kolleger, der lige som dig, også arbejder med udvikling, projektledelse og administrativ sagsbehandling.
I Politik & Kvalitet stræber vi efter at lykkes med at yde support, drift og udvikling. Vi er tilgængelige, når kollegaer ringer og beder om hjælp, og vi gør en dyd ud af at være proaktive, grundige og ordentlige. Vi søger en holdspiller, der arbejder for fællesskabet og for et højt fagligt niveau i vores opgaveløsning.

Aalborg Kommune påtænker at ændre forvaltningsstrukturen pr. 1.1.2022. Det forventes at Skoleforvaltningen bliver til en ny Børne- og Ungeforvaltning for hele 0-18 års området.

Når du søger stillingen
Fortæl gerne om dine erfaringer med eller idéer til understøttende ledelsessparring i udviklingsinitiativer, politikudvikling og indsatser – gerne via konkrete eksempler. Forhold dig også gerne til, hvordan du kan passe ind i vores organisation. Vi vil også gerne høre, hvordan vi får den bedste kollega ud af dig? Hvad motiverer dig, og hvordan arbejder du bedst?

Vil du vide mere om os?
Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune har til huse på Godthåbsgade 8, 9400 Nørresundby. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte chef for Politik & Kvalitet Pernille Fruergård Simonsen, mobil 93520015 / mail: [email protected] eller udviklingskonsulent Karen Nygaard Kristensen på mobil: 93520054 / mail: [email protected].

Læs mere om Skoleforvaltningen og vores visioner
Du kan læse om Skoleforvaltningen på vores hjemmeside Aalborg.dk og om vores vision og strategier på www.nogetathavedeti.dk

Ansøgnings- og ansættelsesprocessen
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Sidste ansøgningsfrist er mandag den 7. juni 2021.
Samtaler afholdes 15.-16. juni og eventuelt anden samtale 21. juni. Tiltrædelse 16. august 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår
Det er en fast stilling på 37 timer om ugen med flexordning. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffeattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9530963c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Nørresundby
  • Mandag den 07. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0