Projektleder til It og digitalisering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Energistyrelsen søger en projektleder til styrelsens arbejde med digitale projekter. Er du struktureret og kan drive et projekt fra start til slut, så er du måske vores nye projektleder.

Du bliver en del af en stabsfunktion med fokus på It og digitalisering i en styrelse i rivende udvikling og med stor politisk bevågenhed.

Om jobbet
Vi søger en It-projektleder, der ser mulighederne i digital understøttelse af processer og arbejdsgange og kan omsætte ideer til konkrete handlinger. Vi har løbende større og mindre projekter med digitalt indhold og har brug for at styrke vores arbejde med projektledelse.

Vores projekter dækker bredt fra udvikling og implementering af nye digitale løsninger til projekt om opfølgning på arbejdet med GDPR – du skal være klar til af favne bredt og indgå i dialog med vores fagenheder.

Som It-projektleder i Energistyrelsen skal du:

  • bidrage med overblik og struktur, der får dine aktiviteter og projekter sikkert i mål
  • både drive projekter selvstændigt og støtte/rådgive projektledere i vores faglige centre
  • formå at omsætte ideer og behov til konkrete produkter og planer
  • inddrage og sikre samarbejde med relevante interne og eksterne interessenter
  • motivere din projektgruppe - samtidigt med, at du fastholder de leverancer, der er nødvendige for projektets fremdrift
  • sikre, at styregruppen får det rette grundlag til at træffe beslutninger

Stillingen er placeret i enheden IT og digitalisering som en del af Center for Organisation. Enheden er styrelsens stabsfunktion på IT- og digitaliseringsområdet, og du får rig mulighed for at bidrage til udviklingen af den digitale indsats i Energistyrelsen.

Om dig
Du har evnerne som projektleder og har de nødvendige værktøjer i forhold til at scope, gennemføre og implementere projekter med digitalt indhold. Du har mod på at indgå i dialog på flere niveauer i organisationen og skaber relationer på tværs af fagområder og kultur. Det vigtigste er, at du kan omsætte din forståelse for projektarbejdet til konkrete resultater sammen med fagligt dygtige kollegaer.

Vi forventer, at du:

  • har en relevant uddannelse
  • har erfaring enten som projektdeltager, -koordinator eller -leder i tidligere projekter
  • har mod på både at tage hånd om mindre opgaver sammen med vores faglige centre og drive egentlige projekter med digitalt indhold
  • agerer selvstændigt med høj integritet og god situationsfornemmelse
  • har en struktureret og systematisk tilgang til problemstillinger
  • kan kommunikere enkelt og sikkert - både skriftligt og mundtligt

Har du yderligere indsigt i digitalisering af arbejdsgange, offentlig administration og/eller GDPR i praksis er det en fordel.

Om os
Energistyrelsen har ansvaret for hele energisektorens værdikæde fra energiproduktion, herunder efterforskning og indvinding, energiforsyning til energiforbrug, energieffektivisering og besparelser samt energiøkonomi og teknologiovervågning. Vi har også ansvaret for at understøtte den økonomiske effektivisering af forsyningssektoren, som foruden energi omfatter vand, affald og telekommunikation, herunder brugerforhold, forsyningspligt og statistik på teleområdet samt regulering af vandforsyning og håndtering af affald.

Energistyrelsen varetager Danmarks interesser på energi-, og forsyningsområdet i EU og søger gennem målrettet samarbejde med enkeltlande og internationale institutioner at udbrede de danske erfaringer med energiomstillingen til gavn for danske eksportvirksomheder.

Center for Organisation har ansvaret for styrelsens stabsfunktioner med opgaver indenfor økonomi, styring, HR, rejser, IT, jura, EU-koordination, kommunikation, presse, service og direktions- og ledelsesbetjening. Centeret understøtter arbejdet med at indfri styrelsens strategiske mål.

Energistyrelsen blev oprettet i 1976 og er en styrelse under Klima-, Energi-, og Forsyningsministeriet. Der er cirka 500 årsværk beskæftiget i Energistyrelsen

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til den gældende overenskomst i staten, forventeligt som fuldmægtig eller konsulent afhængig af erfaring og kompetencer.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi-, og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til IT- og digitaliseringschef Jesper Falck Hansen på telefon 33 92 66 70.

Energistyrelsen betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning
Du søger via www.ens.dk/job. Benyt funktionen "Søg stillingen" på stillingsopslaget. Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis inkl. karakteroversigt og eventuelle øvrige bilag skal være indtastet senest den 15. september 2019. Der holdes samtaler i uge 38 og 39.

Kandidater til stillingen skal være indstillet på at skulle udarbejde en opgave og evt. test i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K
  • Søndag den 15. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0