Akademiske medarbejdere til Sundhed og Forebyggelse i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Ambitiøs og strategisk kommunal forebyggelse i Københavns Kommune – skal du med på holdet som en af vores to barselsvikarer?

Om jobbet
Profil 1: Den ene barselsvikar skal indgå i understøttelse af den faglige indsats i de bydækkende enheder, som varetager den kommunale rehabilitering på det patientrettede område for borgere med kronisk sygdom. Enhederne har generelt stor faglig viden på hvert deres specifikke område, og din opgave vil dels være at understøtte læring og samarbejde på tværs af enhederne, dels at understøtte den igangværende omorganisering af området ved at varetage udviklings- og sekretariatsopgaver. Du skal således ikke være ekspert i patientrettet forebyggelse og forløbsprogrammerne i praksis, men have tilstrækkelig substantiel indsigt til at kunne koble faglig viden til en strategisk og politisk kontekst. Arbejdet vil foregå i tæt samarbejde med en gruppe kolleger.

Denne stilling er placeret i Afdeling for Det Nære Sundhedsvæsen med reference til afdelingsleder Signe Tolstrup Bertelsen.

Profil 2: Den anden barselsvikar skal indgå i udviklingen af strategien og indsatser på folkesundhedsområdet samt understøttelse af allerede igangsatte indsatser og projekter, der skal følges til dørs. Det vil bl.a være på børne- og ungeområdet, med fysisk aktivitet samt fødevarerområdet som et strategisk satsningsområde. For at lykkes med det har vi brug for en kollega, som både har stor viden om folkesundhedsområdet og kan netværke, og som samtidigt kan løfte sig op og se og skabe den strategiske bane, som både er politisk relevant og har driftsmæssig klangbund. Arbejdet vil komme til at foregå i tæt samarbejde med kolleger, som har stor viden og erfaring med at arbejde med fysisk aktivitet i praksis.

Denne stilling er placeret i Afdeling for Strategisk Folkesundhed, hvor afdelingslederstillingen aktuelt er vakant, hvorfor referencen er til folkesundhedschef Katrine Schjønning.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en samfundsvidenskabelig kandidatgrad som fx statskundskab, folkesundhedsvidenskab, antropologi eller sociologi og har erfaring fra en centralforvaltning.

Da vi arbejder på et område med politisk interesse, er det desuden afgørende, at du har lyst til at navigere i krydsfeltet mellem politik og faglighed og besidder en række organisatoriske kompetencer:

  • Kendskab til det danske sundhedsvæsens organisatoriske set-up
  • Evner til at agere i og fremme samarbejdet mellem forskellige forvaltninger internt i kommunen og eksternt med almen praksis og hospitaler
  • Lyst og evner til at agere i en politisk styret organisation

Vi forestiller os desuden, at du er kendetegnet ved disse personlige kompetencer:

  • Du har analytisk sans og er hurtig til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger
  • Du kan formidle komplicerede budskaber kort og præcist, både skriftligt og mundtligt uanset om modtageren er en politiker, borger, medarbejder eller leder
  • Du er selvstændig, forstået som god til at holde overblik, samle trådene og afslutte opgaver, samt at du kan prioritere din tid mellem flere forskellige sideløbende opgaver og villig til at gøre en ekstra indsats, når det kræves
  • Du har en stor position nysgerrighed og trives med at arbejde sammen med kolleger med forskellige fagligheder, og har en udpræget evne til at skabe overblik og koordinere på et felt med mange interessenter

Om os
Sundhed og Forebyggelse har – som en del af Sundheds- og Omsorgsforvaltningen – ansvaret for den strategiske udvikling af sundhedsområdet i Københavns Kommune, hvor ambitionen i sundhedspolitikken er, at vi vil bryde den sociale ulighed i sundhed og medvirke til, at københavnerne skal leve længere og bedre.

Vi arbejder med strategi- og politikudvikling, politisk betjening, faglig understøttelse af vores borgernære sundheds- og behandlingstilbud og implementering af initiativer og partnerskaber på folkesundhedsområdet.

Vi er i alt ca. 70 dygtige medarbejdere og lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø, faglig sparring, ansvarlighed og respekt. Vi har til huse på to adresser, hvor de to stillinger er placeret i Sjællandsgade på Nørrebro.

I Sundheds- og Omsorgsforvaltningens centralforvaltning har vi røgfri arbejdstid.

Du kan læse mere om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen på www.kk.dk.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingerne er på 37 timer om ugen og til besættelse snarest muligt og senest den 1. december 2019.

Ansættelsen er 9 måneder med mulighed for forlængelse.

Mere information
Har du spørgsmål vedrørende stillingerne, er du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Signe Tholstrup Bertelsen på 5162 5975 vedrørende profil 1 eller Folkesundhedschef Katrine Schjønning på 3530 3535 vedrørende profil 2.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV, karakterudskrift og andre relevante dokumenter. I filnavnet samt i overskriften bedes du angive hvilken af de to profiler, du søger.

Søg via nedenstående link senest mandag den 21. oktober 2019
Vi forventer at holde samtaler i uge 43.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København NV
  • Mandag den 21. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København NV over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0