Erfaren generalist med samfundsvidenskabelig eller byplanfaglig baggrund og stærke komm...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Brænder du for at styrke og udvikle de udsatte byområder i København? Og vil du være med til at udvikle, understøtte og fortælle de gode historier fra områdefornyelserne, der arbejder for at give københavnerne nye byrum og attraktioner samt øge tryghed og styrke fællesskaber i byens udsatte kvarterer?

Om områdefornyelserne
Områdefornyelserne er forankret i Teknik- og Miljøforvaltningen og arbejder med at løfte Københavns udsatte byområder gennem en helhedsorienteret indsats, der kombinerer fysiske, sociale og kulturelle projekter. Der gennemføres i øjeblikket fem midlertidige områdefornyelser i København, der hver administrerer et budget på 30-60 mio. kr. og arbejder tværfagligt og innovativt med at løfte et kvarter i tæt dialog med lokale beboere, brugere og interessenter. Helt centralt for områdefornyelserne er, at det daglige arbejde og udviklingen af projekterne sker i tæt dialog med lokalområdet, kommunale forvaltninger og i samarbejde med områdefornyelsens øvrige medarbejdere. Derfor har hver områdefornyelse også et sekretariat med tre-otte medarbejdere, der fysisk er placeret i den bydel områdefornyelsen foregår i.

Stillingen er i det centrale team på Islands Brygge, der arbejder med udvikling, strategi, koordinering, understøttelse, evaluering og kommunikation på tværs af de lokalt placerede områdefornyelser.

Om enheden
Stillingen er placeret i Teknik- og Miljøforvaltningens enhed ”Områdefornyelse og Bygningsfornyelse”, som er en del af Københavns samlede byfornyelsesindsats, der samlet tæller: områdefornyelse, etablering af fælles gårdhaver og bygningsfornyelse af boliger. Stillingen er tilknyttet områdefornyelsesteamet, men der vil være opgaver på tværs af områdefornyelserne og bygningsfornyelsen.

Om jobbet og teamet
Områdefornyelsesteamets opgaverne spænder bredt med fokus på løbende understøttelse og udvikling af områdefornyelsesindsatsen i hovedstaden, løbende og effektiv betjening af politikere og ledelse, udvælgelse af nye områdefornyelser, kompetenceudvikling, evaluering, intern og ekstern formidling af enhedens arbejde og meget mere. Teamet består af fire akademiske medarbejdere og en student, som hver dag arbejder tæt sammen. Der er i enheden et højt tempo og ofte mange opgaver, som løses selvstændigt, men gerne i tæt kontakt med andre kolleger.

Som generalist i områdefornyelsesteamet har du ansvar for at drive og gennemføre udviklingsopgaver i samarbejde med dine kolleger i teamet og i områdefornyelserne. Din dagligdag vil ligeledes være præget af løbende ad hoc opgaver, der skal løses i høj kvalitet og ofte med korte deadlines. Du skal derfor have en høj stresstærskel og kunne håndtere mange bolde i luften. Enheden understøtter fem områdefornyelser, som er placeret med lokale sekretariater i byens udsatte områder. Der er derfor en stor kontaktflade til områdefornyelserne, men også til resten af Teknik- og Miljøforvaltningen, kommunens øvrige forvaltninger og eksterne aktører, der alle indgår i den samlede opgaveløsning.

Hvad forventer vi af dig?
Du interesserer dig for byen og dens borgere; deres behov og engagement. Du har kendskab til de politiske processer, der skaber byens udvikling, og viden om byplanlægning (fx byliv, byrum, lokalplaner, områdefornyelser eller lignende). Du har erfaring fra og trives i en politisk organisation hvor tempoet er højt, og hvor det ofte er udefrakommende forhold, der sætter dagsordenen for dine opgaver. Du er vant til at levere skriftligt materiale til kommunens administrative og politiske ledelse.

Du har erfaring med at lede udviklingsprocesser med mange interessenter, og du kan sætte dig mundtligt og skriftligt igennem i et miljø, hvor formidling og faglighed spiller en stor rolle. Du har et skarpt øje for den gode historie og hvordan den kan kommunikeres til interne såvel som eksterne aktører. Du har erfaring med at udarbejde kommunikationsoplæg, formidlingsopgaver, og du har flair for at formidle kompliceret stof på en let forståelig måde til større forsamlinger. Du er hurtig til at sætte dig ind i nye fagområder og nyt materiale, og du kan omsætte denne indsigt til beslutningsoplæg.

Du er ambitiøs, aktiv og empatisk med en stor åbenhed og personlig autoritet, og du har mindst tre års erfaring (og gerne mere) fra en relevant stilling i fx kommune, stat, et boligselskab eller rådgivningsfirma.

Det er en fordel, men ikke en forudsætning, at du har kendskab til områdefornyelser og omverdensinddragelse, herunder borgerinddragelse og lokaldemokratiske processer.

Vi kan tilbyde dig

  • et udfordrende og alsidigt job, hvor du vil komme til at arbejde med at løfte Københavns udsatte byområder sammen med et engageret team, som brænder for området
  • gode, positive og engagerede kolleger på en alsidig og fleksibel arbejdsplads, hvor du vil få stor indflydelse på eget arbejde

Stillingen forventes besat senest den 1. januar 2020 eller hurtigst muligt.

Find mere om områdefornyelserne her: https://www.kk.dk/omraadefornyelse. Områdefornyelsen er en indsats, der understøtter målene i Københavns Kommunes ”Politik for Udsatte Byområder”. Find politikken her: https://kk.sites.itera.dk/apps/kk_pub2/index.asp?mode=detalje&id=1712.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at henvende dig til specialkonsulent Niels Hansen på 2115 6054 eller enhedschef Jan Salling Kristensen på 2632 2834.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 5. november 2019.
Vi forventer at afholde samtaler i uge 46 og 47.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København NV
  • Tirsdag den 05. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København NV over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0