Programleder til udvikling af administrative processer i Kultur- og Fritidsforvaltningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Er du en erfaren programleder med flair for forandringsledelse og udvikling af administrative processer? Motiveres du af at navigere i mange hensyn og samskabe løsninger på tværs af organisationen? Og er du optaget af, hvordan vi kan frigøre mest tid til kerneopgaven ved løbende at udvikle gode administrative processer? Så er du måske vores nye programleder i Kultur- og Fritidsforvaltningen.

Kultur- og Fritidsforvaltningen søger en erfaren programleder, der over de næste to år vil stå i spidsen for arbejdet med at udvikle vores administrative processer, så vi i endnu højere grad understøtter kerneopgaven og forvaltningens organisering, herunder behovet for øget tværgående samarbejde og arbejdsdeling. Programmet skal bidrage til, at der aktivt og på tværs af organisationen tages stilling til, hvorfor de administrative opgaver ligger, hvor de gør, samt afprøve om der på nogle områder kan udvikles administrative arbejdsfællesskaber eller administrative specialiseringer knyttet til udvalgte enheder decentralt som centralt.

Kultur- og Fritidsforvaltningen er inde i en spændende udvikling, hvor vi har fokus på at styrke forvaltningens evne til at samarbejde strategisk på tværs om udvikling af bedre kultur- og fritidstilbud for københavnerne. Vi inddrager borgerne i den fremadrettede udvikling af fremtidens tilbud og ønsker at geare organisationen til at arbejde mere agilt for at kunne løfte fremtidens opgaver. I den sammenhæng er det centralt, at vi er i stand til løbende at udvikle de administrative processer også set i lyset af digitaliseringer og krav til gennemsigtighed, compliance og risikostyring.

Om stillingen
Du vil få et spændende og udfordrende job i en stor og mangfoldig organisation med en ambitiøs dagsorden på kultur- og fritidsområdet.

Stillingen kræver, at du fagligt er velfunderet i forandringsledelse, organisationsudvikling samt metoder til samskabelse og udvikling af intern serviceudvikling. Derudover skal du have et organisatorisk blik for helheden og kunne navigere i de udfordringer, der kan opstå, når flere interesser og hensyn er i spil. Det kalder bl.a. på design af beslutningsprocesser, hvor der er en klar ramme for involvering, gennemsigtighed og mandat.

Programmet er under opstart og har aktuelt fire projekter, som er følgende:

  • Udvikling af fælles mål og tværgående samarbejde mellem forvaltningens tre stabsenheder
  • Øget administrativ arbejdsdeling på tværs af seks enheder, der er samlokaliseret
  • Udarbejdelse af fælles overblik og analyse af administrative opgaver i forvaltningen
  • Tværgående økonomistyring

Du vil sammen med holdet på programmet skulle lede opgaver på flere niveauer og prioritere ressourcer løbende. Opgaverne i programmet strækker sig fra konkrete forløb med enhederne til større tværgående indsatser, samt at sikre en bred kommunikation og dialog om programmet i hele forvaltningen.

Din profil

  • Du har en relevant akademisk uddannelse og solid erfaring med programledelse og forandringsledelse i et organisationsudviklingsperspektiv
  • Du har lyst til at arbejde med strategisk udvikling med en samskabende tilgang
  • Du er analytisk samtidig med, at du kan facilitere gode processer og beslutningsgrundlag, som skaber klarhed og motivation på tværs af organisationen
  • Du er er god til at etablere, fastholde og udvikle værdiskabende relationer på alle niveauer af organisationen samt forstå, hvad der er på spil for dem, du arbejder sammen med, i deres kontekst
  • Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • Du formulerer dig godt, både skriftligt og mundtligt
  • Du har erfaring med arbejde i en politisk styret organisation
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med udvikling af administrative processer

Om os
Center for HR, Strategi og Økonomi arbejder strategisk som samarbejdspartner for forvaltningens enheder og varetager en bred portefølje af opgaver inden for HR, strategiudvikling og ledelsesinformation, samt budget og regnskab.

Centeret består af ca. 60 medarbejdere. Ledelsesgruppen udgøres af fire ledere og to chefer. Der er en god og uformel omgangstone selv i en til tider travl hverdag.

Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer og i henhold til gældende overenskomst. Vi håber, du kan starte senest 1. januar 2020. Stillingen er tidsbegrænset til to år.

Yderligere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte leder af Strategi og Ledelse Louise Hvid Jensen på 2348 8871.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 5. november 2019

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København NV
  • Tirsdag den 05. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København NV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1