Akademiske medarbejdere til Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være en del af styringen af Københavns Kommunes økonomi? Har du lyst til at arbejde i en politisk hverdag med mange opgaver og udfordringer? Er du en processtærk akademiker med talforståelse og blik for formidling? Så er du måske vores nye kollega!

Team Budget i Økonomiforvaltningen søger akademikere til hhv. teamets arbejde med den brede lands- og kommunalpolitiske dagsorden og med kommunens effektiviseringsstrategi.

Ansvarlig for kommunens politiske dagsordener over for KL og staten
Økonomiforvaltningen skal være en faglig, troværdig og konstruktiv medspiller i samarbejdet med de andre kommuner, ministerierne og kommunens øvrige forvaltninger. Team Budget søger en proces- og formidlingsstærk akademiker til en stilling med ansvar for koordination af kommunens politiske dagsordener overfor Kommunernes Landsforening (KL) og staten. Du vil i samarbejde med kolleger i teamet skulle følge den brede lands- og kommunalpolitiske dagsorden tæt.

De daglige arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte

  • mødeforberedelse til politikeres og Økonomiforvaltningens direktionsmøder i KL og KKR (Kommunekontaktråd)
  • orienteringer om og vurderinger af politiske sager og vigtige reformer
  • koordination og betjening af politikerne i forbindelse med de årlige budgetforhandlinger
  • koordinering og udvikling af indspil og oplæg til lands- og kommunalpolitik

Ansvarlig for kommunens effektiviseringsstrategi
Københavns Kommune arbejder med en ambitiøs effektiviseringsstrategi, der bl.a. skal sikre økonomisk rum til stigende udgifter til børn, ældre og socialområdet, når byen vokser. Til at understøtte effektviseringstrategien har kommunen en central investeringspulje på 450 mio. kr., der skal bidrage til, at den nødvendige omstilling i kommunen kan ske på baggrund af ’smarte effektiviseringer’.

­Du vil i samarbejde med kolleger i teamet have ansvaret for den centrale koordination og udvikling af effektiviseringsstrategien og investeringspuljen. De daglige arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte

  • koordinering og udvikling af oplæg og indspil til kommunens effektviseringsstrategi
  • beregninger af og ledelsesinformation om effektiviseringsbidrag og målsætninger
  • administration af kommunens investeringspulje og godkendelse af investeringsansøgninger til puljen
  • sekretariatsbetjening af kommunens effektviseringschefkreds
  • betjening af politikerne i forbindelse med de årlige budgetforhandlinger

I begge stillinger vil der være en bred samarbejdsflade på tværs af kommunens syv forvaltninger. Gode samarbejds- og koordinationsevner og forståelse for organisatoriske forhold er derfor centrale.

Om dig
Vi forventer, at du har en lang videregående, samfundsvidenskabelig uddannelse, eksempelvis cand.scient.pol., cand.polit., cand. soc., cand.oecon. eller cand. scient. adm. Du er måske nyuddannet med interesse for politik og økonomi eller har et par års erfaring fra en politisk styret organisation.

Dine arbejdsopgaver vil blive tilpasset dine faglige kvalifikationer, men vi vil lægge vægt på, at du kan overskue store informationsmængder og mange opgaver, er processtærk og kan følge en opgave i mål, har talforståelse, er en holdspiller, der kan samarbejde på tværs af organisationen og en god formidler – både skriftligt og mundtligt.

Om os
Du vil blive en del af Team Budget i Økonomiforvaltningen. Teamet sidder tæt på Økonomiforvaltningens direktion og den politiske beslutningsproces og koordinerer kommunens samlede budget på ca. 40 mia. kr.

Teamet har ansvaret for at tilrettelægge processen for de årlige budgetforhandlinger i tæt samarbejde med de øvrige fagforvaltninger samt ansvaret for kommunens effektiviseringsstrategi og investeringspulje.

Desuden koordinerer teamet bl.a. Københavns Kommunes interesser i forhold til Kommunernes Landsforening og har områdeansvaret for socialområdet og beskæftigelses- og integrationsområdet.

Team Budget består af 14 engagerede medarbejdere, og vi har en uformel og humørfyldt omgangstone i teamet.

Ansættelsesvilkår
Der er mulighed for ansættelse i et barselsvikariat eller en fastansættelse. Barselsvikariatet vil som minimum være fastsat til 6 måneders varighed med mulighed for forlængelse.
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst.
Ansættelsesstedet er Københavns Rådhus.

Vil du vide mere
For mere information om stillingen er du velkommen til at kontakte kontorchef Morten Stig Hansen på 2440 5334 eller teamleder Henrik Krogsgaard på 4022 3429.

Team Budget er en del af Center for Økonomi i Økonomiforvaltningen, som du kan læse mere om på: http://www.kk.dk/da/om-kommunen/forvaltninger/oekonomiforvaltningen.

Søg via nedenstående link senest søndag den 17. november 2019

Økonomiforvaltningen
Økonomiforvaltningen er en af Københavns Kommunes syv forvaltninger. Vi arbejder for overborgmesteren, Borgerrepræsentationen og Økonomiudvalget og understøtter derved kommunale beslutningsorganer på højeste niveau. Sideløbende varetager vi de overordnede, koordinerende opgaver vedrørende kommunens økonomi, personale, fysiske planlægning, administration, beredskab, kommunikation og den generelle udvikling af byen. Vores mål er at fastholde og udvikle København som en af verdens bedste byer at bo i – og skabe øget vækst gennem viden, innovation og beskæftigelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København NV
  • Søndag den 17. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København NV over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0