Akademiske medarbejdere til Center for Økonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at præge udviklingen i København? Er du fagligt stærk, analytisk med en skarp pen og har du sans for arbejdet i en politisk styret organisation? Så er du måske vores nye kollega i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune, hvor vi søger to akademiske medarbejdere (fuldmægtige) til Center for Økonomi.

Om os
Center for Økonomi varetager den overordnede økonomiske styring af Økonomiforvaltningen og Københavns Kommune som helhed og varetager driften og forvaltningen af kommunens regler og retningslinjer på økonomiområdet. Centret refererer direkte til direktionen i Økonomiforvaltningen og består af ca. 85 medarbejdere organiseret i seks faglige teams.

Stillingerne er placeret i Team intern Økonomi og Indkøb, som varetager den samlede økonomistyring af Økonomiforvaltningen samt en række udviklingsopgaver inden for økonomistyring. Stillingerne breder sig over en række forskelligartede opgaver, men fælles for dem er, at du som en del af teamet skal være med til at styre større processer og udarbejde beslutningsoplæg til direktionen og politikkerne omkring økonomistyring.

I den ene af stillingerne vil du sammen med en kollega være udvalgsansvarlig for Kultur- og Fritidsforvaltningens område, hvor du bl.a. skal lave økonomistyring og kvalitetssikring af Kultur- og Fritidsforvaltningens budgetter og indstillinger til Borgerrepræsentationen. Du vil være en central del af de politiske forhandlinger, der pågår i forbindelse med de to store budgetforhandlingssager i Københavns Kommune, hvor du vil være bindeleddet mellem Kultur- og Fritidsforvaltningen og Økonomiforvaltningen.

I den anden af stillingerne vil du sammen med to kollegaer skulle lave generel økonomistyring for hele Økonomiforvaltningen, herunder kvalitetssikre sager til Økonomiudvalget, udarbejde dele af Økonomiforvaltningens løbende regnskabsprognoser samt regnskab, kvalitetssikre og udarbejde Økonomiforvaltningens budgetbidrag samt en række andre løbende driftsopgaver inden for økonomistyringsområdet. Du vil derudover sammen med erfarne kolleger i teamet skulle være med til at styre interne processer på Rådhuset, hvor du skal koordinere, indsamle og formidle indkøbs, aktivitets- og økonomiopfølgning i nogle af Rådhusets egne kontorer.

Om stillingerne
De daglige arbejdsopgaver vil i begge stillinger spænde fra opfølgning på budget og regnskab til udarbejdelse af notater, økonomiske beregninger og analyser til direktion og politikere. Samarbejde med kommunens øvrige forvaltninger og koncernenheder er et afgørende element, og relationsarbejde og skriftlig formidling er nøgleord. Fælles for begge stillinger er, at opgaverne indebærer:

  • udarbejdelse af beslutningsoplæg og mødemateriale til direktionen og politikere
  • koordinering og videreformidling af information om budgetter og regnskab mv.
  • at du skal indgå som Økonomiforvaltningens repræsentant på møder med andre forvaltninger og eksternt
  • betjening af politikere i forbindelse med forhandlinger om kommunens budget
  • koordinering og kvalitetssikring af forvaltningernes budgetønsker m.m.

Dine konkrete opgaver vil afhænge af dit erfaringsniveau og dine kompetencer.

Om dig
Du har en relevant lang videregående uddannelse. Du kan være nyuddannet eller have et par års relevant erhvervserfaring. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har en skarp pen og er en dygtig skriftlig formidler
  • er processtærk og har interesse for den politiske proces
  • evner at formidle komplicerede problemstillinger kort og præcist
  • er imødekommende og lydhør, men også tør trække en streg i sandet
  • har en skarp analytisk sans og grundlæggende talforståelse
  • er en holdspiller, der har let ved at skabe relationer og samarbejde på tværs af organisationen
  • har en god forståelse for den politiske og organisatoriske kontekst

Du skal interessere dig for økonomistyring, men du behøver ikke at være ekspert – du vil i stillingen få rig mulighed for at lære meget om feltet. Det er dog en forudsætning, at du er på hjemmebane i forhold til samarbejde, formidling og hjælpsomhed.

Hvem er vi?
Center for Økonomi har en bred samarbejdsflade med mange forskellige interessenter på tværs af kommunens syv forvaltninger. Kendetegnende for centeret er et højt engagement, der hviler på et fagligt stærkt fundament.

Vi har en uformel og humørfyldt omgangstone og afholder i løbet af året forskellige faglige og sociale arrangementer. Der er gode personlige og faglige udviklingsmuligheder – både gennem et bredt kompetenceudviklingsprogram og gennem sparring med de øvrige dygtige medarbejdere i centret.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Begge stillinger er faste stillinger med ansættelse snarest muligt og senest den 1. februar 2020. Ansættelsesstedet er Københavns Rådhus.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte kontorchef Emil Brødsgaard (2049 2119) eller teamleder Katrine Skovdal Larsen (5197 1784). Du kan læse mere om Økonomiforvaltningen.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 4. december 2019.
Samtaler vil finde sted i løbet af uge 50 og 51.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København NV
  • Onsdag den 04. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København NV over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0