AC-medarbejder til ledelsesbetjening og økonomistyring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du bidrage til centrale dele af Danmarks it-infrastruktur i den digitale omstilling, bruge dine evner til at skrive knivskarpe beslutningsoplæg, sager og analyser samt sikre solid og transparent ledelsesbetjening?

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbejder med de mest relevante data om vores land og sikrer, at de er let tilgængelige og kan kombineres på tværs. Styrelsen er en del af Klima-, Energi- og Forsyningsmini­steriet, der står i spidsen for arbejdet med at reducere drivhusgas-udledningen med 70 pct. i 2030, og vi arbejder for, at denne reduktion understøttes af data.

Til kontoret Fællesoffentlig Datadistribution søger vi en skarp generalist med gennemslagskraft, gode samarbejdsevner og stærk procesforståelse, der vil være med på vores videre digitale rejse. Vi har ansvaret for Datafordeleren og Ledningsejer-registret, som er centrale dele af infrastrukturen i det digitale Danmark.

Datafordeleren er de offentlige myndigheders distributionsplatform for let og sikker adgang til sammenhængende data om danskere og Danmark. Vores arbejde med Datafordeleren drejer sig om videreudvikling, forankring samt genudbud, som skal sikre, at brugerne kan tilgå offentlige grunddata hurtigt, ensartet og sikkert.

Ledningsejer-registret (LER) har til formål at facilitere udvekslingen af ledningsoplysninger fra ledningsejere til dem, der planlægger gravearbejde i den danske undergrund. LER er i gang med en omfattende digital udvikling, som skal sikre, at graveaktører kan tilgå ledningsoplysninger hurtigere, ensartet og mere tilgængeligt.

Dine arbejdsopgaver
Du får en koordinerende rolle på tværs af kontoret, og dine opgaver vil være varierede og til tider ad-hoc prægede. Hovedfokus i dine opgaver er at sikre den nødvendige styring og ledelsesbetjening, koordinering og udarbejdelse af materiale til tværoffentlige arbejdsgrupper samt økonomistyring for Datafordeleren og LER. Du er med til at præge indholdet af dine opgaver i forhold til dine kompetencer.

Vi forestiller os, at du bidrager til at:
  • udarbejde og kvalitetssikre beslutningsoplæg, notater og ad-hoc analyser
  • sikre god ledelsesbetjening
  • styre og rapportere på kontorets økonomi, herunder have det forkromede overblik og stå for løbende økonomiske opfølgning
  • koordinere bestillinger og tværgående sager med kontorets teams, andre kontorer samt eksterne parter.


Din profil
Du er selvstændig, har et stort drive og trives med mange forskellige opgaver. Du formår at drive processer og balancere mellem den strategiske, langsigtede planlægning og håndtering af opgaver med korte deadlines. Du er en holdspiller, der er god til at samarbejde med forskellige fagligheder i en hektisk hverdag. Vi forventer, at du:
  • har en relevant videregående akademisk uddannelse
  • er god til at samarbejde og trives med en bred kontaktflade
  • arbejder struktureret, velorganiseret og effektivt – både alene og sammen med kolleger.
  • synes økonomi er spændende og kan tage ansvar for processerne omkring økonomistyring og rapportering.
  • er god til at håndtere en bred opgaveportefølje med mange interne og eksterne afhængigheder.
  • har interesse og motivation for at arbejde med den digitale understøttelse af samfundet.
  • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt.


Vi lægger vægt på, at du er proaktiv, kan identificere problemstillinger, der står i vejen for fremdrift og produktivitet, og byder ind med input til løsningerne. Det er en fordel, men ikke en forudsætning, at du har indsigt i IT, datadistribution eller digitaliseringsdagsordenen. Måske er du nyuddannet.

Vi tilbyder
Du indgår i kontoret Fællesoffentlig datadistribution (FDD), hvor vi er 23 højt specialiserede kolleger. Du bliver en del af en arbejdsplads med en dyb faglighed, hvor tonen er uformel, og det gode samarbejde er i højsædet. Du bliver fagligt udfordret, får et stort selvstændigt ansvar, og vi lover dig en stejl læringskurve. Du får gode muligheder for faglig og personlig kompetenceudvikling.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger ved at kontakte kontorchef Jesper Weng Haar på telefon 7254 5745 eller funktionsleder Leif Hernø på telefon 7254 5212.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som AC-medarbejder efter overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende insti­tutioner. Ansættelse fra den 1. august 2021 - eller efter aftale.

Sådan søger du
Du søger jobbet online via linket ”Søg stillingen”. Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest den 9. juni 2021. Vi forventer at holde samtaler den 16. og 22. juni 2021.

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst
Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på www.sdfe.dk
Følg os på LinkedIn.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København NV
  • Onsdag den 09. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København NV over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0