Fuldmægtig til arbejdet med dataunderstøttelse af den grønne omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vi søger en skarp kollega, som vil arbejde med at understøtte regeringens mål om at reducere udledningerne af drivhusgas med 70 pct. i 2030 gennem en øget anvendelse af data og digitale løsninger

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er en drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbejder med de mest relevante data om vores land og samfund, og vi sikrer, at offentlige data er let tilgængelige og kan kombineres på tværs. Det skaber bedre beslutningsgrundlag og mere effektive løsninger.

Styrelsen er en del af Klima, Energi- og Forsyningsministeriet. Som led i ministeriets indsats for at nedbringe de danske drivhusgasudledninger er det vores mål at arbejde for at fremme den grønne omstilling gennem udvikling af et solidt datafundament for grøn innovation, som beslutningsstøtte og som grundlag for udvikling af nye markedsmodeller i et grønt og fleksibelt energisystem.

Du kommer til at indgå i kontoret ’Data og grøn omstilling’, som understøtter politik- og forretningsudvikling med fokus på at sætte data og digital infrastruktur i spil i forhold til den grønne omstilling af det danske samfund. Det handler bl.a. om at udnytte potentialerne i nye data, bedre og mere præcise data og moderne digital infrastruktur til at understøtte omstillingen af sektorer som fx forsyning, transport, landbrug og ressourceeffektive byer.

Dine arbejdsopgaver
Din primære opgave bliver at bidrage til etablering af et solidt datafundament for den grønne omstilling, der muliggør fx øget sektorkobling, datadrevet energieffektivisering mv. Dine arbejdsopgaver vil bestå i at understøtte departementet på denne dagsorden ved at udarbejde faglige bidrag til politiske processer i samarbejde med Energistyrelsen, andre kontorer i styrelsen, eksterne samarbejdspartnere og andre offentlige myndigheder. Du kan desuden få ansvaret for at drive større analyser med henblik på at komme med bud på nye initiativer, hvor data kan understøtte grøn omstilling.

Din profil
Du har en samfundsvidenskabelig eller naturvidenskabelig akademisk uddannelse og viden om eller interesse for data og digitalisering, og du:
  • Er god til at etablere nye samarbejdsrelationer og har erfaring med at udvikle idéer i dialog med områdets forskellige interessenter.
  • Har en analytisk og struktureret tilgang til din opgaveløsning og formår at sætte retning på egne opgaver.
  • Har stærke samarbejdsevner og kan styre større opgaver og projekter, hvor kolleger fra huset skal bidrage.
  • Har stærke kommunikative evner både mundtligt, skriftligt og visuelt) -og har mod på at lede møder og styre idégenereringsworkshops el. lign.
  • Er vedholdende, selvstændig og har gennemslagskraft


Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra staten, en interesseorganisation eller lign. med politikudvikling inden for energi- eller klimaområdet, men du kan også være nyuddannet.

Vi tilbyder
Du kommer med på holdet i ’Data og grøn omstilling’, som er midt i en spændende proces med at sætte fokus på data til grøn omstilling. Du skal være med til at sætte retningen sammen med 8 skarpe kolleger med forskellig akademisk baggrund. Vi har spændende og udviklende opgaver i et engageret og velfungerende arbejdsmiljø med stor faglig spændvidde og fokus på videndeling og samarbejde på tværs. Du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som fuldmægtig i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende insti­tutioner.
Tiltrædelse 1. august 2021.

Ønsker du yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte kontorchef Laura Poulsen på telefon 7254 5876.

Ansøgning
Du søger stillingen online via linket "SØG JOB". Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV den 16. juni 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 25.

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst
Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på www.sdfe.dk
Følg os på LinkedIn.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København NV
  • Onsdag den 16. juni 2021

Lignende jobs

  • Akademisk medarbejder i København

    Akademisk medarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Vil du være med til at gøre en forskel for patienterne gennem overvågning af lægemiddelsikkerhed? Og har du lyst til at arbejde i en sektion, hvor faglighed, samarbejde og arbejdsglæde er i højsæde..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Interesserer du dig for it-udvikling inden for sundhedsområdet og kan du være det tekniske anker, der sikrer fremdrift og udvikling i digitaliseringen af graviditetsforløb? Så er du måske vores nye..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Vil du gerne være med til at drive udviklingen af en digital løsning til graviditetsforløb? Er du struktureret, god til at samarbejde og skriver i et klart sprog? Så er du måske vores nye fuldmægti..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København NV over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 2