AC’ere til udvikling, projektarbejde og ledelsesunderstøttelse ved [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi to AC’ere til området NEXT Industri, Medie og Skønhed.

Ledelseskonsulent
Vi søger en stærk ledelseskonsulent til én af vores 5 uddannelsesdirektører. Uddannelsesdirektøren refererer til NEXT’ direktion, og din opgave vil være at bistå uddannelsesdirektørens arbejde bedst muligt. Opgaverne dækker over alt fra ledelsessparring, komplekse udviklings- og analyseopgaver inden for områdets uddannelser over til mere praktiske eller forvaltningsmæssigt orienterede opgaver. Herunder mødeafholdelse, referattagning, klagesager samt tilsyns- eller høringssvar. Du vil blive uddannelsesdirektørens højre hånd samt assistere dennes ledergruppe bestående af fem uddannelsesledere.

De respektive uddannelser er placeret fysisk på flere NEXT-lokationer, og du vil derfor have skiftende arbejdssteder i København og omegn – til tider også på flere forskellige adresser i løbet af en dag. Med stillingen følger en stærk og central position i NEXT med muligheder for at gøre uddannelserne endnu bedre og attraktive.

Baggrund og personprofil
Den ideelle kandidat både motiveres af og mestrer mangfoldige opgaver, kan få ting hurtigt og effektivt fra hånden og bruger sin veludviklede organisatoriske tæft til at styre sin tid og ressourcer afhængig af væsentlighed - eller efter aftale med uddannelsesdirektøren. Politisk indsigt, stærke relationelle kompetencer, gode formidlingsevner, samt lyst og evner til at begå sig på såvel direktionsgangen som på værksteder er væsentlige kvalifikationer, der videre kendetegner den ideelle kandidat. Du har styr på it, digitalisering og ved, at skolernes elever bruger dette – og du ved, at vigtigheden heri er stigende. Du bruger Word/Excel/PowerPoint nemt og ubesværet.

Som kollega er du dygtig, vellidt, faktabaseret og mestrer balancen mellem at argumentere og gennemføre – samt lytte og forstå. I sagens natur er det afgørende vigtigt, at du er loyal og formår at indgå i tæt og fortroligt samarbejde med uddannelsesdirektøren. Som person besidder du godt humør, power og ydmyghed. Endelig er du er teamplayer, der naturligt bidrager til kulturen og fællesskabet.

Du har en relevant videregående uddannelse f.eks. cand.soc., cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.merc.sol. el.lign. Du har gerne erfaring fra en større politisk styret organisation, hvor du har arbejdet med ledelsesbetjening og organisationsudviklingsopgaver med dokumenterede gode resultater.

Udviklingskonsulent (2-årig projektansættelse)
Som en del af den fremtidige omstillingsproces til Industri 4.0 søger vi endvidere en udviklingskonsulent, som i løbet af de kommende 2 år kan støtte ledelsesteamet på NEXT Industri, som er en del af det overordnede område. Med reference til den ene af de to uddannelsesledere på området, skal du derfor indgå i samarbejdet omkring de forandringsprocesser, som skal sikre, at vi i fællesskab når de strategiske målsætninger, der skal bidrage til, at NEXT Industri fremstår som en konkurrencedygtig og attraktiv brancheskole med teknologiske og bæredygtige uddannelser, et sundt studie- og arbejdsmiljø samt en øget elevtilgang og -gennemførsel. Store dele af arbejdet vil ske i tæt samarbejde med underviserne, hvorfor du skal befinde dig godt i spændingsfeltet mellem undervisere og ledere.

Dine arbejdsopgaver vil veksle mellem analyse-, udviklings- og koordinationsopgaver, ligesom det forventes, at du kan have snor i nogle af de mange strategiske indsatser, som på sigt skal hjælpe med at fremtidssikre brancheskolen og industriuddannelserne.

Baggrund og personprofil
Du trives med en varieret hverdag, tæt på driften og med den uforudsigelighed, som det kan medføre. Du motiveres af at arbejde med opgaver, der veksler mellem at sætte store krav til din analyseevne, koordinationsevne og tålmodighed. Det er vigtigt, at du er fortrolig med både databehandling og fremstilling, ligesom det forventes, at du nemt og ubesværet både kan fremlægge komplekse problemstillinger og opbygge holdbare relationer i en travl hverdag.

Du har en relevant videregående uddannelse og gerne erfaring fra en større politisk styret organisation.

For begge stillinger gælder desuden, at

  • du har en kernesund interesse for uddannelse
  • du har kendskab til ungdomsuddannelsessystemet og erhvervsuddannelserne er en klar fordel, men ikke et krav
  • du motiveres ved, at NEXT på én og samme tid er en virksomhed og uddannelsesinstitution
  • du er god til at konkludere og kommunikere kort og koncist


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København
  • Tirsdag den 15. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
4. oktober 2024 31
3. oktober 2024 30
2. oktober 2024 30
1. oktober 2024 28
30. september 2024 29
29. september 2024 26
28. september 2024 27
27. september 2024 26
26. september 2024 28
25. september 2024 24
24. september 2024 24
23. september 2024 27
22. september 2024 30
21. september 2024 30
20. september 2024 30
19. september 2024 30
18. september 2024 28
17. september 2024 27
16. september 2024 27
15. september 2024 28
14. september 2024 28
13. september 2024 28
12. september 2024 30
11. september 2024 27
10. september 2024 24
9. september 2024 25
8. september 2024 27
7. september 2024 26
6. september 2024 23
5. september 2024 20
4. september 2024 20

Værd at vide når du søger job som akademisk medarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer