Stærk generalist (AC-fuldmægtig) til DST Consultings Økonomi og Administrations team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du en god til at have styr på administration og har du interesse for offentlig forvaltning? Trives du med en opgaveportefølje hvor dagligdagen byder på mange forskellige udfordringer som at lande store og komplekse kontrakter, projektstyring på datadelingsløsninger, fundraising aktiviteter og forvaltningsopgaver? Kunne du tænke dig at komme ind i maskinrummet på Danmarks Statistiks indtægtsdækkede virksomhed hvor vi laver skræddersyede løsninger til offentlige og private kunder? Så er vores stilling i Økonomi og Administrationsteamet måske noget for dig.

Hvem er vi?
I DST Consulting laver vi skræddersyde dataløsninger i Danmark såvel som Internationalt. I Danmark leverer vi specifik skræddersyet statistik til offentlige og private kunder mod betaling, med det formål at øge brugen af de registre og data vi har for at underbygge beslutninger, debat og forskning. Internationalt implementerer vi kapacitetsopbygningsprojekter globalt. Målet er at støtte vores partner organisationer med de statistiske kompetencer vi har i Danmarks Statistik.

Jobbeskrivelse
Til stillingen hører de følgende arbejdsopgaver

  • Forhandling af store kontrakter. Du vil indgå i et team der laver kontrakter dagligt, men når kontrakterne bliver større og er uden for normalen, så vil du være den drivende faktor bag deres udvikling.
  • Koordinering og samarbejde. Administrationen af de kunderelaterede opgaver i Danmarks Statistik er centraliserede. Det betyder at en stærk koordinering og samarbejde på tværs af organisationen er vigtig. Du bliver den drivende faktor bag dette.
  • Databehandling og databehandleraftaler. Vores data-managers laver selv deres databehandleraftaler. Men du vil være den primære kontakt i forhold til at kende krav i forhold til persondatalovgivningen, procedurer, processer og du vil årligt spare med vores IT-sikkerhedsrådgiver omkring de revisioner vi undergår.
  • Kontraktvilkårog forvaltningsspørgsmål. Vi laver hundredevis af kontrakter og leverer statistikker til kunder. Du vil være den primære kontakt når det angår god kontraktskik, god forvaltning og forhold der sikrer at vi har et professionelt salg der lever op til statens regler og krav.
  • Sparring på, og udvikling af, fondsansøgninger. Du vil få mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for fondansøgninger - både for hvad angår gode ideer til projekter, men også i selve ansøgningsprocessen.
  • Projektstyring på vores større projekter blandt andre datadelingsløsninger. Alt afhængig af din ønske og interesser kan du blive projektleder på større projekter til kunder.

Hvad kan vi tilbyde?
Vi kan tilbyde et job med en bred skæringsflade til Danmarks Statistik som styrelse, og specielt vores kunder, hvor du både vil indgå i den daglige drift og styring af vores salg, og bidrage udviklingen af den indtægtsdækkede virksomhed (IDV) som er et område kraftig udvikling.

Der er plads til udviklingsopgaver og gode ideer. Der er højt til loftet og et stærkt kollegialt samarbejde i kontoret såvel som i Danmarks Statistik. Alt afhængigt af dine kompetencer investerer vi i din udvikling, hvis du har lyst til at lære at programmere, så kan vi lære dig det.

Teamet refererer til kontorets ledende chefkonsulent. Du vil komme til at indgå i et stærkt team bestående af 4 andre medarbejdere, der på forskellige måder understøtter og udvikler den indtægtsdækkede virksomhed. I teamet bliver det dig der holder styr på forvaltning, intern og ekstern koordinering, GDPR og vores store kontrakter.

Har du brug for mere information?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ledende Chefkonsulent Dagmar Hernández Thomsen tlf. 53700170 eller kontorchef Mikael Skovbo på tlf. 41317427.

Løn og ansættelse
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer og vi har flextid. Aflønning sker efter gældende overenskomst.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 25 og vi forventer at du kan begynde hos os den 1.september 2022.

Kontakt og ansøgning
Har du lyst til at arbejde med skræddersyede statistikopgaver? Så send os din ansøgning, eksamenspapirer og CV mv. ved at trykke på "Søg stillingen" nedenfor eller på www.dst.dk/job

Kort om Danmarks Statistik
Danmarks Statistik er den centrale myndighed for officiel statistikproduktion i Danmark placeret i Bolig- og Indenrigsministeriet. Vi indsamler, bearbejder og offentliggør statistiske oplysninger om samfundet. Vi er ca 600 ansatte og har en familievenlig arbejdsplads med mulighed for fleksibel arbejdstid, hjemmearbejde ved behov og gode udviklingsmuligheder. Få et hurtigt overblik på www.dst.dk/tilsalg.

Se vores medarbejdervideo her: https://youtu.be/UanDN4JQ5us

Du kan følge os på LinkedIn: https://dk.linkedin.com/company/statistics-denmark
Se Danmarks Statistiks Strategi 2025 her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København Ø
  • Tirsdag den 14. juni 2022

Lignende jobs

  • Akademisk medarbejder i København

    Akademisk medarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Vil du gerne lede større digitaliseringsprojekter, hvor løsningerne kommer til gavn for borgere og klinikere i hele landet? Vil du gerne arbejde på en fleksibel arbejdsplads i et stærkt fagligt mil..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Vil du være med til at sikre den danske sundhedssektor? Spiser du ”security by design” til morgenmad og kender du til sundhedssektorens infrastruktur og systemer? Så er her en unik mulighed for at .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i København

    Har du erfaring med ny molekylærvirologisk diagnostik, overvågning og karakterisering af virusgener. Kunne du tænke dig at arbejde med molekylær virologisk udvikling? Så er det muligvis dig vi søge..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0