Struktureret generalist til koordinering af politiske initiativer og lovforslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du en god økonomisk forståelse, og er du stærk i processer? Vil du være med til at koordinere politiske initiativer og lovforslag og sikre, at Skattestyrelsen leverer solide vurderinger af fremtidig lovgivning? Så er du måske den fagligt stærke generalist, vi søger til enheden for Høringskoordination i Skattestyrelsen.

Kvalitetssikring og koordinering i en kompleks organisation
Enheden for Høringskoordination i Skattestyrelsen kan bedst beskrives gennem enhedens overordnede ansvar for høringsprocesser. Vi koordinerer, vi følger op, og vi kvalitetssikrer Skattestyrelsens vurderinger af politiske initiativer og lovforslag. Vi sikrer, at vurderingerne er dækkende og konsoliderede, og vi bistår resten af Skattestyrelsen med at have et overblik over tidligere høringer og vurderingerne i den forbindelse, herunder afklaring af finansiering.

Gennem vores arbejde har vi en bred kontaktflade til mange organisatoriske enheder og fagligheder. Det gælder både internt i Skattestyrelsen, på tværs af Skatteforvaltningens øvrige styrelser og departementet, da vi er deres centrale indgang i forhold til høringer i forbindelse med fx lovforslag og politiske initiativer. I forbindelse med corona-krisen har vi eksempelvis spillet en central rolle i vurderingen af de forslag, der har været overvejet på især skatteområdet.

Opgaver i krydsfeltet mellem politik, økonomi og jura
Vi fastlægger processer og støtteværktøjer til brug for høringsprocessen, og vi arbejder løbende på at forbedre processer og leverancer. Det betyder også, at du som vores nye kollega i Høringskoordination kan sætte dit præg på fremtidige arbejdsgange.

Som en del af vores enhed skal du være med til at sikre, at Skattestyrelsens vurdering af politiske initiativer og lovforslag er dækkende, konsoliderede og balancerede. Derudover vil dine opgaver bestå i:

  • etablering af overblik over og opfølgning på indkomne bestillinger og deadlines
  • dialog med departementet og øvrige fagområder i Skattestyrelsen for at sikre en hensigtsmæssig besvarelse og proces i forbindelse med hver enkelt bestilling
  • konsolidering, kvalitetssikring og sammenskrivning af høringssvar mv. i samarbejde med Skattestyrelsens øvrige fagområder, ofte indenfor korte tidsfrister.


Stærk faglighed og solide samarbejdsevner
Vi leder efter en generalist med økonomisk forståelse eller i hvert fald en, der har mod på at sætte sig ind i økonomiske problemstillinger. Vi forestiller os, at du på papiret er cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.oecon. eller lignende. Du er ikke bange for vores beslutningsprocesser eller tekniske termer, for du er klar til at sætte dig ind i det. Men det kan også være noget, som du allerede i dag møder i den politisk styrede organisation, som du sidder i.

Derudover forestiller vi os, at du er en god formidler, der evner at formulere dig i et præcist sprog. I en travl hverdag er du personen, der mestrer at bevare overblikket og roen, når det går stærkt. Derfor bliver du heller ikke skræmt af at have mange bolde i luften. Du er en god samarbejdspartner, som kan indgå i konstruktive relationer til både dine kollegaer i kontoret, resten af styrelsen og Skatteministeriets departement.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse i form af bachelor- og kandidatbevis via linket ”Søg stillingen” senest torsdag den 14. maj 2020. Samtaler forventes afholdt løbende.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte funktionsleder Julie Baagø Sørensen på 26 15 39 71.

Vi forventer at inddrage en opgavecase i forbindelse med rekrutteringsprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Din fysiske arbejdsplads bliver indtil videre Hannemanns Allé 25, 2300 København S.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København S
  • Torsdag den 14. maj 2020

Lignende jobs

  • Assistant Professor of CRISPR genome editing

    Department of BiologyFaculty of ScienceUniversity of CopenhagenCRISPR-Cas systems are antiviral immune systems in bacteria and archaea. While some of the bacterial systems such as type .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    We are looking for a medical doctor with clinical experiences and with experience in surveillance of antimicrobial resistance to assist the second EU Joint action on Antimicrobial Resistance and He..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    Har du lyst til at koordinere, udvikle og forbedre vores kvalitetsledelsessystem inden for lægemiddelgodkendelse, kliniske forsøg og bivirkningsovervågning? Motiveres du af at sikre sammenhænge og .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Assistant professorship in Integrating the Timber ...

    The Royal Danish Academy – Architecture, Design, Conservation invites applications for a 3-year, full-time position as assistant professor with a particular focus on integrating the timber value ch..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1