Fuldmægtig eller specialkonsulent til strategisk arbejde med sundhedsdata

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København S

Vil du bidrage til at styrke brug af danske sundhedsdata i både sundhedsvæsenet og til forskning og life science? Og vil du have udfordret din faglighed og politiske sans på sundhedsområdet? Så har vi stillingen til dig.

Om Sundhedsdatastyrelsen
I Sundhedsdatastyrelsen indsamler vi en lang række data om danskernes sundhed i nationale registre, som er en unik kilde til viden om sundhed. Vi arbejder på at skabe de rette rammer og muligheder for brug af disse data i samarbejde med sundhedsvæsenets aktører og forskningsverdenen – og til dette arbejde skal vi bruge en ny kollega.

Om Dataformidling og Strategi
Stillingen er placereret i sektionen Dataformidling og Strategi, hvor vi bidrager til styrelsens strategiske arbejde med at skabe rammerne for, hvordan de nationale sundhedsdata kan stilles til rådighed på tidssvarende måder for sundhedsprofessionelle, forskere, life science og administratorer.

Vi bidraget til politiske udspil og økonomiaftaler med regioner og kommuner om bedre brug af sundhedsdata og ny teknologi. Det er vigtigt, at vi har et tæt samarbejde med Sundhedsministeriet og sundhedsvæsenets aktører i regioner, kommuner, praksissektor samt i forskningsverdenen. Meget af vores arbejde består derfor i udformning af og opfølgning på fællesoffentlige sundhedsdataprojekter.

Endelig varetager vi betjeningen af interne ledelsesfora og af national bestyrelse for data på sundheds- og ældreområdet.

Vi er pt. 11 medarbejdere i sektionen. Foruden ovennævnte opgaver varetager sektionen Sundhedsdatastyrelsens arbejde med dataformidling på statistikportalen www.eSundhed.dk, og vi arbejder for løbende at styrke vores kommunikation om sundhedsdata.

Din hverdag hos os
Dine specifikke arbejdsopgaver vi blive sammensat ud fra vores opgaveportefølje og din faglige profil. Du vil kunne forvente opgaver inden for bl.a.:

  • udarbejdelse af sagsfremstillinger, notater mv. til direktionen, styregrupper, Sundhedsministeriet, fællesoffentlige udvalg og bestyrelser
  • løbende samarbejde og koordinering med Sundhedsministeriet, regioner, kommuner, praktiserende læger mv. om igangværende projekter og initiativer
  • udformning og formulering af nye tværoffentlige sundhedsdataprojekter i samarbejde med relevante interessenter
  • udarbejdelse af præsentationer, oplæg og kommunikationsmaterialer mv.

I de kommende år forventes to områder særligt at være i fokus. Det ene er opbygning af et bedre datagrundlag om det nære sundhedsvæsen i kommuner og praksissektor. Det andet område er rammerne for, at danske sundhedsdata i endnu højere grad kan skabe værdi inden for forskning og life science, bl.a. via en mere avanceret og sikker dataanvendelse, ved hjælp af nye teknologier.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du er en analytisk og fagligt stærk akademiker (eksempelvis cand.scient.pol, cand.scient.adm, cand.polit, cand.scient.san.publ. eller lignende) med nogen erfaring. Det er yderligere vigtigt, at du har interesse for at skabe gode rammer for brug af sundhedsdata og er nysgerrig på mulighederne med nye datadrevne teknologier. Det er en fordel, hvis du har kendskab til sundhedsvæsenets parter og interesser.

Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • har en god politisk og strategisk forståelse
  • kan omsætte komplekse problemstillinger til klare beslutningsoplæg og notater
  • kan samarbejde med forskellige interessenter i et politisk præget miljø - internt og eksternt
  • er struktureret og detaljeorienteret i din arbejdsgang
  • har gode kommunikations- og præsentationsevner både mundtligt og skriftligt
  • trives i en hverdag med skiftende arbejdsopgaver af både projektlignende, procesmæssige og ad-hoc-baseret karakter
  • hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsopgaver og bidrage med nye tanker og idéer.

Vi værdsætter desuden et godt humør og en lyst til at samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere med forskellig baggrund.

Vi tilbyder
Et stærkt, fagligt miljø med udviklende arbejdsopgaver og håndtering af komplekse problemstillinger i samarbejde med en bred vifte af interessenter. Du får mulighed for at arbejde med førende teknologier og løsninger på sundhedsområdet og tilbydes løbende kompetenceudvikling, herunder uddannelse i metoder, teknikker og værktøjer.

Vi er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause og er centralt beliggende i København med nem adgang til offentlig transport.

Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation med indplacering som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af erfaringer og kvalifikationer.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Hans Juul Hedegaard på tlf. 32 68 91 10 eller fuldmægtig Julius Rechendorff på tlf. 25 12 06 21.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 11. Kandidater kan forvente at blive fagligt testet i forbindelse med et samtaleforløb.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København S
  • Søndag den 14. marts 2021

Lignende jobs

  • Assistant Professor of CRISPR genome editing

    Department of BiologyFaculty of ScienceUniversity of CopenhagenCRISPR-Cas systems are antiviral immune systems in bacteria and archaea. While some of the bacterial systems such as type .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    We are looking for a medical doctor with clinical experiences and with experience in surveillance of antimicrobial resistance to assist the second EU Joint action on Antimicrobial Resistance and He..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    Har du lyst til at koordinere, udvikle og forbedre vores kvalitetsledelsessystem inden for lægemiddelgodkendelse, kliniske forsøg og bivirkningsovervågning? Motiveres du af at sikre sammenhænge og .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Assistant professorship in Integrating the Timber ...

    The Royal Danish Academy – Architecture, Design, Conservation invites applications for a 3-year, full-time position as assistant professor with a particular focus on integrating the timber value ch..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1