Dygtige fuldmægtige eller specialkonsulenter til Enhed for det Primære Sundhedsvæsen i Sundhedsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København S

Brænder du for at bidrage til kvalitetsudvikling af det primære sundhedsvæsen i Danmark, i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer? Og er du god til at finde løsninger i tæt dialog med mange aktører i sundhedsvæsenet? Så er dette måske en stilling for dig.

Om Enhed for det Primære Sundhedsvæsen
Sundhedsstyrelsen har eksisteret siden 1909, og som den øverste sundhedsfaglige myndighed har vi en central og unik position på sundhedsområdet i Danmark. Sundhedsstyrelsen varetager en række centrale opgaver inden for forebyggelse, sundhedsplanlægning, sundhedsberedskab, evidens, uddannelse, strålebeskyttelse m.m.

Enhed for det Primære Sundhedsvæsen står over for spændende udviklingsopgaver i den kommende tid, og vi har store ambitioner for udviklingen af det primære sundhedsvæsen. Enheden har fokus på sundhedstilbud, der varetages af kommuner og praksissektor, samt på kroniske sygdomme, kræft- og hjerteområdet.

Et væsentligt fokusområde er at understøtte sammenhæng og kvalitet i det samlede sundhedstilbud, ikke kun i kommuner og praksissektor, men i det samlede forløb. Derfor har vi et væsentligt fokus på et styrket tværsektorielt samarbejde. Vi er i alt 20-25 medarbejdere i enheden, som løser opgaver på tværs af hele enheden. Enheden ledes af en enhedschef og to sektionsledere, og du vil komme til at referere til den ene sektionsleder. Vi har et dynamisk og tværfagligt samarbejdsklima med dygtige og ambitiøse medarbejdere med sundheds- og samfundsfaglige baggrunde. Arbejdsklimaet er energisk, uformelt og præget af stort fagligt engagement og gensidig respekt.

Vi nedsætter og sekretariatsbetjener en række arbejdsgrupper og udvalg, både ad hoc og faste udvalg. Vi har et tæt samarbejde med departementet i Sundhedsministeriet, samt med en række andre aktører på området; faglige selskaber, regioner, kommuner mv. og favner således både faglige og politiske aspekter af sundhedsvæsenet. Den brede dialog om fremtidens rammer for det primære sundhedsvæsen er noget, vi vægter højt.

Din hverdag hos os
Dine arbejdsopgaver vil blive tilrettelagt ud fra dine kompetencer og interesser. De konkrete arbejdsopgaver kunne fx være:

  • sagsbehandling, projektarbejde og udviklingsopgaver inden for enhedens arbejdsområder
  • rådgivning af offentlige myndigheder, borgere mv.
  • sekretariatsbetjening af arbejdsgrupper og udvalg, herunder forberedelse af dagsorden, mødeplanlægning og udarbejdelse af referat
  • faglig rådgivning af departementet i Sundheds- og Ældreministeriet og øvrige myndigheder (bidrage til besvarelse af folketingsspørgsmål, udvalgsspørgsmål mv.)
  • overvågning og monitorering af udvalgte faglige områder
  • administration af og opfølgning på eks. puljer.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du har en relevant akademisk kandidatuddannelse, fx cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.scient.san.publ. eller en mellemlang sundhedsfaglig uddannelse med relevant videreuddannelse. Vi ser gerne, at du har nogle års erfaring inden for sundhedsområdet fra en politisk styret organisation, en faglig organisation eller patientorganisation.

Vi ser gerne, at du:

  • er dygtig til at formidle klare budskaber både skriftligt og mundtligt
  • er proaktiv og løsningsorienteret og formår at prioritere og bevare overblikket ved flere samtidige opgaver
  • har gode samarbejdsevner og er god til at sikre dialog og involvering af styrelsens mange samarbejdspartnere
  • har erfaring med at arbejde i krydsfeltet mellem administration, faglighed og politik
  • trives i et tværfagligt dynamisk miljø præget af højt tempo, høj faglighed og udfordrende opgaver og rammer
  • bidrager til et stærkt fællesskab om opgaveløsningen og værner om et godt kollegaskab i enheden
  • har erfaring med projektledelse og selvstændigt kan drive faglige processer.

Vi tilbyder
Et spændende job med afvekslende og udfordrende opgaver, selvstændigt ansvar og rig mulighed for at udvikle dig og lære nyt. Du bliver en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kollegaer får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt af arbejdsopgaver. Vi tilbyder desuden fleksibel arbejdstid, frugtordning, en god kantine og gode muligheder for efter- og videreuddannelse.

Om ansættelsen
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation, som fuldmægtig eller specialkonsulent, afhængigt af dine kvalifikationer.

Der er tale om en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer ugentligt.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til Sektionsleder Line Riddersholm på tlf. 7755 7733 eller Enhedschef Tanja Malene Popp på tlf. 2152 0177.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 20 og 21.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København S
  • Mandag den 03. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1