Vil du udvikle dataområdet i Styrelsen for It og Læring?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Anvendelse af data er essentielt for Børne- og Undervisningsministeriets arbejde med at styrke fremtidens læring og uddannelsessektorens udvikling. Hvis du vil sætte dine kompetencer i spil til dette, så er dette job måske noget for dig.

Vær med til at styrke vores masterdata, datainfrastruktur, og datakvalitet

Styrelsen for It og Læring (STIL) er en del af Børne- og Undervisningsministeriet (BUVM), og vi søger 1-2 medarbejdere til Kontoret for Dataudvikling til at arbejde med bl.a. masterdata, datainfrastruktur, og datakvalitet.

Om Kontor for Dataudvikling

Kontoret for dataudvikling består af 12 medarbejdere, som bl.a. sikrer, at ministeriets data let og hurtigt kan tilgås. Vi ønsker, at ministeriets data skal bringes mest muligt i spil – både internt i ministeriet og blandt sektorens mange aktører. Kontoret skal derfor understøtte en øget efterspørgsel efter aktuelle og valide data. Vi vil arbejde på et styrket datagrundlag i form af masterdata og på at omsætte langt flere af de data, som ligger i STIL’s it-systemer, til datagrundlag i analyser, politikudvikling og tilsyn. Kontorets arbejde sker i tæt samarbejde med STIL’s mange produktejere for it-systemerne og de to andre datakontorer i styrelsen.

Om arbejdsopgaverne

Som en del af kontoret vil du skulle bidrage til bedre af masterdata, skabe mere sammenhængende dataarkitektur, og datakvalitet, som understøtter, at data fra styrelsens mange it-systemer hurtigt kan tilgås og anvendes af ministeriet mange brugere af data.

Dine opgaver vil bl.a. være at:

  • indsamle viden om STIL’s nuværende data og eventuelle udfordringer i et tværgående samarbejde med STIL's forskellige produktejere
  • understøtte videreudviklingen af STIL’s masterdata
  • medvirke til udviklingen af en stærk data governance, som understøtter dataefterspørgslen
  • bidrage til fælles begrebsdefinitioner af data og opdateringer af diverse instrukser mv., så brugerne får en fælles forståelse af, hvordan data skal forstås, registreres og kan anvendes
  • udbrede og bidrage til en fælles datakultur i STIL
  • formidle indsamlet viden både skriftligt og mundtligt

    Om dig
    Du har en videregående uddannelse, som er data- og/eller it-orienteret. Det kunne fx være cand.polit, cand.scient.pol. eller en mere it eller teknisk orienteret uddannelse, fx fra ITU. Det er en fordel, hvis du har viden om og erfaring med dataarkitektur, datakvalitet, begrebsmodellering og databaseteori, og du har lyst til at sætte dig ind i komplekse it-systemer med datapotentialer for øje. Derudover er det væsentligt, at du har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner.

    Du vil passe godt ind i kontoret, hvis du:

  • kan omsætte teori til praksis og gøre teorien operationel og visuel i organisationen
  • har blik for, hvordan data kan skabe værdi i organisationer og for brugere
  • kan analysere datastrømme og omsætte det til, hvordan dataprocesser og it-systemer kan bindes godt sammen for at bringe data hurtigt i spil
  • kan lide at arbejde på tværs af en stor organisation med mange forskellige interessenter, og har fokus på brugernes behov
  • tager initiativ og kan drive forandringer med mange interessenter
  • er nysgerrig og lyttende for at forstå interessenternes perspektiver og behov
  • trives med opgaver, hvor løsningen ikke er givet på forhånd, men hvor vi ved, hvilket behov der skal løses
  • kan lide at arbejde i et team, hvor vi sparrer og hjælper hinanden

    Vi tilbyder
    Vi tilbyder et alsidigt, selvstændigt og udfordrende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi har et højt ambitionsniveau, og vores opgaver bliver løst af dygtige og engagerede medarbejdere. I STIL arbejder vi i agile teams med en høj grad af transparens i opgaveløsningen. Vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden med at løse vores opgaver.

    Om os
    STIL beskæftiger ca. 325 medarbejdere i København og Aarhus. Ved at styrke brugen af it og læring understøtter vi ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle. Vi bringer data og analyser aktivt i spil for at styrke læring og beslutningsgrundlag lokalt og centralt. Du kan se mange af de statistik- og analyseprodukter, vi producerer på uvm.dk og i datavarehuset (www.uddannelsesstatistik.dk).

    STIL
    STIL indgår i et partnerskab med Erhvervsstyrelsen og Digitaliseringsstyrelsen om at skabe de mest attraktive arbejdspladser for it-specialister i staten. Partnerskabet betyder, at du som medarbejder kan sparre med ligesindede fra de andre styrelser i partnerskabet og på sigt bistå i særlige opgaver i de andre styrelser inden for dit fagområde.

    Løn- og ansættelsesvilkår
    Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til gældende overenskomst for staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Forventet tiltrædelse 1. maj 2021. Med de rette kvalifikationer og erfaring kan ansættelsen evt. ske som specialkonsulent.

    Du vil blive ansat i Styrelsen for It og Læring: Vester Voldgade 123, 1552 København V.

    Vil du vide mere?
    Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Jesper Lund på telefon 35 87 88 74. Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside uvm.dk og om enheden her https://www.stil.dk/om-styrelsen/organisation/kontorer.

    Lyder det som noget for dig?
    Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest mandag d. 8. marts. Du søger stillingen via vores hjemmeside stil.dk. Vi forventer at holde samtaler i uge 10 og uge 11.
    Hvis du går videre til 2. samtalerunde, vil du blive bedt om at udfylde en personprofil om dine adfærdspræferencer og en kognitiv test (omtanke-test).
    I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.
    Læs mere om Styrelsen for It og Læring på www.stil.dk og mød en medarbejder.

.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København V
  • Mandag den 08. marts 2021

Lignende jobs

  • Assistant Professor of CRISPR genome editing

    Department of BiologyFaculty of ScienceUniversity of CopenhagenCRISPR-Cas systems are antiviral immune systems in bacteria and archaea. While some of the bacterial systems such as type .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    We are looking for a medical doctor with clinical experiences and with experience in surveillance of antimicrobial resistance to assist the second EU Joint action on Antimicrobial Resistance and He..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    Har du lyst til at koordinere, udvikle og forbedre vores kvalitetsledelsessystem inden for lægemiddelgodkendelse, kliniske forsøg og bivirkningsovervågning? Motiveres du af at sikre sammenhænge og .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Assistant professorship in Integrating the Timber ...

    The Royal Danish Academy – Architecture, Design, Conservation invites applications for a 3-year, full-time position as assistant professor with a particular focus on integrating the timber value ch..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0