HR-udviklingskonsulent til fagligt stærkt HR Team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København V

Har du solid erfaring inden for HR og brænder du for andres udvikling? Og er du i stand til at sikre læring på alle niveauer af organisationen? Hvis ja, så er det dig, vi søger som vores nye HR-Udviklingskonsulent.

Skatteankestyrelsen skal sikre en kompetent og uafhængig klagebehandling på skatteområdet til rette tid. Det kræver fokus på fremdrift og kvalitet i kerneopgaven. HR har en vigtig rolle heri. Lige nu søger vi en kollega, der kan være med til at sikre, at styrelsen til en hver tid har de kompetencer, der skal til for at skabe udvikling og sikre forretningens fremdrift.

Dine arbejdsopgaver
Du får til opgave at medvirke til udvikling og drift af vores interne kurser og udviklingsinitiativer for styrelsens ca. 500 højt specialiserede medarbejdere. Derudover bliver en af dine kerneopgaver sammen med gode kolleger at sikre succesfuld onboarding af nye medarbejdere i styrelsen.

Du får ansvar for løbende at sikre, at HR-udviklingsinitiativer har den nødvendige strategiske vinkel samtidig med, at du har tydeligt fokus på holdbar implementering i forretningen.

Du får også en afgørende rolle i at sikre driften af vores akademi. Skatteankestyrelsens akademi tilbyder onboarding, kompetenceudviklingskurser og læringsforløb for alle styrelsens medarbejdere. Dit bidrag heri vil bl.a. være udvikling og vedligehold af læringsindhold særligt med fokus på digitalt indhold samt løbende dialog med kollegaer i styrelsen om akademiets faglige indhold.

I dit daglige arbejde vil du desuden have ansvar for en række tilbagevendende opgaver. Det er fx at:

  • Designe og implementere digitale udviklingsforløb
  • Designe og udvikle diverse workshops og læringstilbud
  • Optimere og løbende opdatere koncepter til onboarding samt drift heraf
  • Optimere og vedligeholde akademiets kursusudbud


Du refererer til HR-chefen.

Om dig
Vi forventer, at du har en akademisk videregående uddannelse inden for HR, organisationspsykologi eller lignende. Det vigtigste for os er, at du har god forretningsforståelse, som kommer til udtryk, ved at du er i stand til at sætte dig ind i organisationens behov og omsætte dette til konkrete læringsaktiviteter og kompetenceudviklingstiltag.

Vi forestiller os, at du har erfaring med følgende:

  • HR i en politisk styret organisation med høj faglighed og mange specialister
  • At koble HR-udviklingsinitiativer til organisationens strategi
  • Hands-on erfaring med formidling og læring
  • Erfaring med - og interesse for - digital læring
  • Naturlig evne til at drive projekter og processer både selvstændigt og sammen med kolleger

Det er en fordel, hvis du er certificeret i JTI og/eller People Test Systems.

Som person forventer vi, at du har stærke relationelle kompetencer. Du indtager naturligt en nysgerrig position i samarbejdsrelationer, både på tværs i teamet, med medarbejdere og ledere i resten af organisationen og med vores samarbejdspartnere i den øvrige del af koncernen.

Du har et stort engagement og passion for at levere ydelser af høj kvalitet og motiveres af at tænke nyt og trives med forandringer. Du har overblik og arbejder struktureret, og du tager selvstændigt ansvar for hele opgaven, herunder de administrative og praktiske dele. Derudover har du gode kommunikative evner – både i skrift og tale.

Om os
Du bliver en del af Skatteankestyrelsens HR-team med 11 engagerede kolleger. Vi arbejder med en bred vifte af HR-opgaver bl.a. rekruttering og onboarding, årlige lønforhandlinger, udvikling af styrelsens strategiske arbejde med HR-data og processer, fastholdelse og udvikling af medarbejdere og teams samt ledelsessparring.

Vi har en bred kontaktflade til direktionen og ledere på tværs af styrelsen samt på tværs i hele Skatteministeriets koncern. Vi har et godt humør og imødekommende kultur, hvor vi løfter i flok og prioriterer faglig sparring og kollegialt fællesskab i en travl hverdag.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst i staten.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Skatteankestyrelsen, Ved Vesterport 6, 6. sal, 1612 København V.

I perioder kan der forekomme rejseaktivitet i forbindelse med fx undervisningsopgaver på Skatteankestyrelsens lokationer i Silkeborg, Odense og Aalborg.

Du kan få yderligere oplysninger ved telefonisk henvendelse til Skatteankestyrelsens HR-chef Magnus Broundal på tlf. 33 76 02 22.

Ansøgningsprocedure
Ansøgning med relevant dokumentation, herunder uddannelsesbevis, sendes via vores e-rekrutteringssystem.

Ansøgningen skal være modtaget senest den 27. april 2021 med henblik på tiltrædelse hurtigst muligt og senest den 1. august 2021.

Vi anvender test i rekrutteringsprocessen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København V
  • Tirsdag den 27. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0