Styrelsen for It og Læring søger to skarpe chefkonsulenter til Product Manager-opgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København V

Vil du være med til at løfte vores vigtige samfundsopgave med at sætte retning for den fortsatte digitalisering af børne- og undervisningsområdet? Har du lederambitioner og evnen til at få ting til at ske? Så er du måske én af vores nye Product Managers.

Styrelsen for It og Læring søger lige nu to erfarne chefkonsulenter, der vil være med til at løfte vores mål om at være bedst i staten til at skabe værdi gennem it og digitalisering. Du kommer til at arbejde som Product Manager i ét af vores kontorer, hvor vi arbejder agilt baseret på SAFe, har høje faglige ambitioner og et godt arbejdsmiljø.

På tværs af styrelsen har vi 25 agile teams, som leverer it-systemer til børne- og undervisningssektoren. Vi har en strategi om at være på forkant, levere hurtig værdi – og også hurtigt kunne skifte retning, når der er behov for det – og at genbruge løsninger, komponenter og data på tværs mest muligt. I den kommende periode igangsætter vi en omstilling, hvor vi hjemtager flere opgaver, således at vi i styrelsen kan løfte flere opgaver, som ellers ville ligge ude hos vores leverandører.

Om stillingen

Som product manager er din opgave at skabe fremdrift i udviklingen på et af STIL’s vigtigste it-systemområder, hvor kompleksiteten er så stor, at vi har brug for at supplere med yderligere ledelseskraft. Rollen indebærer, at du i dagligdagen skal agere som fast sparringspartner for kontorchefen og kunne navigere på tværs af de forskellige interessenter i Børne- og Undervisningsministeriet.

Vi forventer derfor, at du også trives med stort ansvar, har drive og personlige ambitioner. Vi har store forventninger til både din faglighed og dine samarbejdsevner, men vi også sørger for, at du altid har den nødvendige støtte i dit arbejde og gode udviklingsmuligheder.

Konkret får du det tværgående ansvar for leverancer og fremdrift i tæt samarbejde med de agile teams i dit nye kontor. Vi arbejder med it-systemer, der er centrale for børne- og undervisningssektoren, og du vil derfor også få ansvar for at sikre interessentvaretagelsen ud mod sektoren i samarbejde med de agile teams. Du skal ligeledes sikre den løbende koordinering med interne samarbejdsparter i ministeriet fra vores departementet og Styrelsen for Kvalitet og Udvikling.

Du vil blive ansat enten i vores Kontor for Uddannelsesportaler eller i Kontor for Administration af Porteføljer, Uddannelser og Brugere.

Om arbejdsopgaverne

Dine arbejdsopgaver (fælles for begge stillinger) vil blandt andet omfatte:

  • At sikre forretningsinvolvering på det relevante niveau for at sikre ejerskab til udvikling af nye løsninger.
  • Overordnet ansvar for roadmap for hvert team samt prioritering af indsatsområder i samarbejde med Product Owners.
  • At sikre kobling mellem kontorets opgaver og styrelsens strategi frem mod 2025
  • Interessenthåndtering inden for ministeriet samt med eksterne parter
  • Leverandørstyring, fx understøttelse af fremdriften i udvalgte teams samt bistå de agile teams med sikring af overordnet styring og governance.
  • Koordinering og prioritering på tværs af teams, herunder sikring af at STILs agile metode fastholdes og videreudvikles i de teams du samarbejder med.
  • Styregruppebetjening for de teams hvori der er igangsat større initiativer.
  • Ansvar for økonomien for de agile teams, herunder dialog med leverandører om opgavebestillinger og indgåelse af leveranceaftaler.
  • Styring af STILs samlede rammekontrakt samt evt. øvrige kontrakter med leverandører.


Om dig

Vi forventer, at du:

  • succesfuldt har arbejdet med komplekse problemstillinger relateret til offentlig digitalisering i minimum 5 år, og kan vise gode resultater, fx fra tidligere store projekter eller som Product Manager fra andre relevante organisationer
  • har erfaring med leverandørstyring
  • har et agilt mindset og forstår at bidrage til at de agile metoder skaber værdi, læring og fremdrift.
  • kan holde mange bolde i luften på tværs af teams og kan demonstrere overblik
  • har et strategisk blik for, hvor kontoret er på vej hen og kan sætte retning i samspil med Product Owners i de agile teams
  • formår at omsætte komplekse forretningsmæssige problemer til tydelige behov med klare prioriteringer i samspil med de relevante interessenter.
  • gerne er certificeret inden for SAFe fx Product Owner/Product Manager, men dette er ikke et krav
  • ønsker at bidrage til at STIL fortsat udvikler sin agile metode og dennes samspil med de mere traditionelle styringstilgange
  • har en relevant videregående uddannelse.


Vil du vide mere?

Har du uddybende spørgsmål er du velkommen til at kontakte kontorchef for Kontor for Administration af Porteføljer, Uddannelse og Brugere, Klaus Østergaard Jensen, tlf. 25 23 42 22 eller kontorchef for Kontor for Uddannelsesportaler, Mette Holm Simonsen, tlf. 21 58 23 36.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat som chefkonsulent i forhold til gældende overenskomst for staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg ved relevant erfaring.

Stillingerne ønskes besat snarest muligt og senest pr. 1. august 2021.

Arbejdsstedet er Styrelsen for It og Læring, Vester Voldgade 123, 1552 København V.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis elektronisk senest den 31. maj i vores rekrutteringssystem via linket herunder. Vi forventer at afholde 1. og 2. samtaler i uge 23 og 24. Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive bedt om at udfylde en personlighedsprofil samt en kognitiv test, der vil indgå som en del af den samlede vurdering.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Om Styrelsen for It og Læring

Styrelsen for It og Læring (STIL) er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Vores vision er, at vi skal være bedst i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data. Vi beskæftiger ca. 325 medarbejdere i København og Aarhus. Læs mere om Styrelsen for It og Læring på www.stil.dk.

Vi har ansvaret for udvikling og drift af alle Børne- og Undervisningsministeriets it-løsninger, fx Unilogin, Optagelse.dk, folkeskolens digitale prøver, UddannelsesGuiden.dk, Voksenuddannelse og tilskudsadministrationen, som pt. er under modernisering.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København V
  • Mandag den 31. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0