VIL DU VÆRE HR-PARTNER I ERHVERVSMINISTERIETS DEPARTEMENTET?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Vi søger en dygtig HR-partner til Erhvervsministeriets departementet i et barselsvikariat. Kan du se dig selv i en rolle som opsøgende HR-partner, der opdager udfordringerne, inden de opstår? Har du samtidig mod på at give chefer og direktion en kompetent HR-sparring og har du en serviceminded tilgang, er du måske den kollega, vi står og mangler.

Du bliver en del af et lille engageret team i departementet, hvor du sammen med HR-rekrutteringspartneren løser HR-relaterede opgaver – store som små. Derudover bliver du samtidig en integreret del af Koncern HR, der holder til i Konkurrence-og Forbrugerstyrelsen og som består af ca. 40 dedikerede medarbejdere fordelt på fem teams. Det er her, du henter din faglige sparring og inddrager de øvrige teams i opgaveløsninger afhængigt af opgavens karakter.

En bred vifte af HR-paletten

Din hverdag vil være præget af stor variation og opgaverne spænder vidt. Du arbejder tæt sammen med departementets chefer, besvarer konkrete HR spørgsmål, løser små og store ad hoc opgaver og bidrager til større projekter i organisationen. I rollen som HR-partner er ledelsesunderstøttelse omdrejningspunkt for dine opgaver. Det betyder, at du med din faglighed kan klæde vores kontorchefer bedst muligt på.

Problemstillingerne kan være alt fra personalejuridiske spørgsmål til større ledelsesmæssige udfordringer og svære samtaler. Det er vigtigt, at du kan fortælle, hvilke rammer cheferne har, men også hvordan de kan spille bolden inden for de rammer, som findes. Du skal altså have en pragmatisk tilgang, som dog også altid er juridisk korrekt. I opgaveløsningen er det vigtigt, at du formår at inddrage og bringe koncern HR’s mange kompetencer i spil ved at sparre med dine kollegaer – både på tværs af partnerne i de forskellige styrelser, men bestemt også med vores dygtige jurister, organisationsudviklingsteam og administrative kollegaer, der alle har blik for den fælles praksis. På den måde sikrer vi den bedste løsning på de problemstillinger, som cheferne står med.

De større opgaver er fastlagt i HR-årshjulet, herunder blandt andet lønforhandlinger, MUS, samarbejdsudvalgsmøder og gennemførelse af medarbejdertrivselsundersøgelser og lederevalueringer. Det er din opgave at planlægge, gennemføre og følge op, så vi sikrer, at de kommer i mål til rette tid og med høj kvalitet. Du vil også skulle bistå i rekrutteringer, herunder rekruttering af chefer. Du besidder overblik og arbejder struktureret og præcist.

Fagligt velfunderet med en empatisk tilgang

Vi forestiller os, at du har erfaring med HR – men vi kommer også til at klæde dig på med relevant uddannelse og certificeringer.

Du trives i et krydsfelt med mange interessenter og beslutningstagere, da du er chefens og direktionens sparringspartner inden for hele HR-paletten. Dette kræver empati og en evne til at sætte sig ind i den enkelte chefs specifikke behov. Vi forventer ikke, at du har svaret på alting, men du skal kunne gennemskue, hvornår du selv løber med bolden, og hvornår det er hensigtsmæssigt at inddrage dine andre kolleger i Koncern HR i opgaveløsningen – spørg hellere en gang for meget.

Du har en god forretningsforståelse, og du omsætter HR-tiltag til konkrete handlinger. Du har en proaktiv tilgang til arbejdsopgaverne og har fokus på, hvordan HR kan bidrage bedst muligt til at nå organisationens mål. Du udstråler en naturlig robusthed, og du evner balancen mellem at stikke fingeren i jorden og bruge din gennemslagskraft.

Om ansættelsen
Arbejdsstedet vil primært være i departementet, men hver onsdag samles vi i Koncern HR i Valby, hvor dagen vil være præget af faglig sparring med dygtige og kompetente kolleger. Du vil få 11 HR-partner-kolleger og teamet ledes af en teamleder for HR-partnerne, som du også vil referere til.

Du ansættes i et 1-årigt barselsvikariat efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet.

Vil du vide mere om stillingen eller om løn- og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte teamleder Tanja Vilhof på 91 33 72 10.

Ansøgning

Du søger stillingen via vores elektroniske ansøgningsmodul https://www.kfst.dk/omos/job/ledigestillinger/

Vi skal have modtaget din ansøgning med CV, eksamenspapir og karakterer med stempel og underskrift senest onsdag d. 21. april kl. 12:00. Der vil være samtaler d. 23. og 27. april.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Valby
  • Onsdag den 21. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Valby over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0