Klimamedarbejdere med skov- og landbrugsfaglig profil søges til Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets Center for ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Ansøgningsfrist: 21. april 2021

Er du interesseret i skov, landbrug og LULUCF, analytisk stærk og har mod på at omsætte ambitioner til reel grøn omstilling af samfundet? Så har du nu mulighed for at søge spændende stillinger i Center for Klimaneutralt Danmark.

Om jobbet Vi søger to medarbejdere til team landbrug og LULUCF, der arbejder med understøtte en effektiv grøn omstilling af land- og skovbrugssektoren mod klimaneutralitet. Teamet arbejder blandt andet med udvikling af nye klimatiltag i land- og skovbrugssektoren og med forbedring af drivhusgasopgørelser for sektoren. Opgaverne løftes i et tæt samarbejde på tværs af koncernen, Slotsholmen og flere universiteter.

Den ene stilling rummer primært opgaver inden for skov- og LULUCF-området, herunder blandt andet udvikling af klimavirkemidler og forbedring af drivhusgasopgørelser. Den anden stilling omfatter primært opgaver på landbrugsområdet, herunder udvikling af klimavirkemidler og effektvurderinger. Begge stillinger omfatter desuden generalistopgaver og proceshåndtering ifm. koordinering af regeringssager og ministerbetjening.

Om dig Du har interesse for klimaområdet og et bredt fagligt kendskab til enten skov- eller landbrugssektoren. Du har et godt kendskab til reguleringen på skov- eller landbrugsområdet og de biologiske processer i relation hertil. Du har analytiske kompetencer og kan vurdere og evt. udføre effektberegninger af klimatiltag.

Du har erfaring fra en større politisk ledet organisation og kan skrive og koordinere politiske sager. Du ønsker et job med mening, og du vil gerne understøtte arbejdet med regeringens ambitiøse klimamål. Du befinder dig godt i en rådgiver-/ ekspertrolle for en minister med politiske målsætninger. Du er ambitiøs og en holdspiller, der går til dit arbejde med engagement og højt humør.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har en relevant lang videregående uddannelse, f.eks. miljøøkonom, cand.polit., cand.agro., cand.silv., cand.scient.pol., el.lign.
  • Har solide analytiske kompetencer
  • Kan omsætte din viden i et klart sprog, der er forståeligt for andre faggrupper
  • Kan arbejde selvstændigt, fleksibelt og ansvarsfuldt
  • Har gode samarbejdsevner – også i relation til eksterne samarbejdspartnere
  • Kan arbejde under travle forhold, bevare overblikket og er villig til at yde en ekstra indsats i de travle perioder
  • Har gode sociale kompetencer og kan bidrage til at skabe god stemning i centeret.

Kendskab til klima-, energi- og forsyningsområdet vil være en fordel, men er ikke et krav.

Vi tilbyder
  • Et særdeles spændende og varieret arbejde i et politisk orienteret miljø
  • Et ministerområde præget af nytænkning, dygtighed og strategiske muligheder
  • Et stærkt fokus på at flytte tingene på et højt fagligt og professionelt niveau
  • Gode personlige udviklingsmuligheder
  • Dygtige og ligefremme kollegaer med drive og gå-på-mod


Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er på fuld tid. Du vil blive ansat i henhold til overenskomsten for akademikere i staten. Ansættelsen vil som udgangspunkt ske på fuldmægtigvilkår. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger Kontakt enhedschef Louise Sprotte-Hansen, telf.: 41729071, [email protected]

Ansøgning Send din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og evt. andre bilag (pdf-format), så vi har det senest den 21. april 2021. Ansøgninger skal indsendes via linket på ministeriets jobportal. Stillingen med skovfaglig profil ønskes besat pr. 1. juni 2021. Stillingen med landbrugsfaglig profil ønskes besat pr. 1. august 2021.

Vi indkalder til samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen. Du skal i forbindelse med samtalen være indstillet på at gennemføre et personprofil- og testforløb.

Ministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om ministeriet Ministeriet har en hovedopgave i at implementere de politisk fastsatte målsætninger på klima-, energi- og forsyningsområdet. I Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet forsyner vi det danske samfund med energi, værdi og viden. Vi arbejder nationalt og internationalt for effektive og stabile løsninger inden for klima-, energi- og forsyningsområdet. Vores arbejdsfelt spænder bredt og dækker bl.a. energi og råstoffer, vand og affald, tele- og bredbåndsforbindelser, digitale kortlægninger af Danmark, viden om meteorologi og klimaforhold samt geologiske undersøgelser af den danske og grønlandske undergrund. Læs mere om ministeriet på kefm.dk.

Om departementet I departementet er vi knap 200 engagerede og dygtige medarbejdere. Vores kerneopgaver er at betjene ministeren og at levere den strategiske ramme for ministeriets arbejde og sikre koordinering og styring af det samlede ministerområde. Vi arbejder sammen med et bredt felt af samarbejdspartnere inden for klima-, energi- og forsyningsområdet - både i og uden for ministeriet. To dage er sjældent ens, og vi møder hele tiden nye udfordringer. Vi stiller store krav til faglighed og ansvarlighed, men vores omgangsform er præget af en positiv og uformel tone. Vi har mange personaletilbud, der medvirker til at styrke det gode sociale arbejdsmiljø – både i og uden for arbejdstiden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K
  • Onsdag den 21. april 2021

Lignende jobs

  • Assistant Professor of CRISPR genome editing

    Department of BiologyFaculty of ScienceUniversity of CopenhagenCRISPR-Cas systems are antiviral immune systems in bacteria and archaea. While some of the bacterial systems such as type .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    We are looking for a medical doctor with clinical experiences and with experience in surveillance of antimicrobial resistance to assist the second EU Joint action on Antimicrobial Resistance and He..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    Har du lyst til at koordinere, udvikle og forbedre vores kvalitetsledelsessystem inden for lægemiddelgodkendelse, kliniske forsøg og bivirkningsovervågning? Motiveres du af at sikre sammenhænge og .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Assistant professorship in Integrating the Timber ...

    The Royal Danish Academy – Architecture, Design, Conservation invites applications for a 3-year, full-time position as assistant professor with a particular focus on integrating the timber value ch..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0