Regulatory Affairs Specialist (DK: Jobbeskrivelse)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Er du vores nye kollega, der kan styrke Dana Lim’s ambitioner om at være på forkant med de mange nye krav i kemikalielovgivningen samt i miljørigtigt og bæredygtigt byggeri? Områder der i stadig stigende grad er afgørende for vores salg og markedsføring i det nordiske marked.

Vi udvider vores miljøafdeling og søger en specialist, der selvstændigt varetager egne ansvarsområder, men samtidig har lyst til at indgå i samarbejde om løsning af opgaver på tværs af faglighed. Du vil få en stor kontaktflade både internt i virksomheden samt til eksterne interessenter.

Organisatorisk vil du indgå i miljøafdelingens lille team på 2,5 medarbejdere, med reference til miljøchefen. Samarbejdet i afdelingen er kendetegnet af høj faglighed, kollegial støtte og opbakning samt godt humør og masser af gåpåmod.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder

  • Sikre compliance i forhold til EU kemikalielovgivning som REACH, CLP, BPR samt national lovgivning i vores nordiske salgsmarkeder (DK, SV, NO, FI, IS).
  • Produktdokumentation til nordiske mærknings- og certificeringsordninger, der er målrettet miljørigtigt og bæredygtigt byggeri (F.eks. svanemærkning, DGNB, BASTA, BVB, Sundahus, BREEAM-NOR)
  • Opbygning og vedligeholdelse af data i SDS-program (Almego)
  • Tæt samarbejde med vores udviklingslaboratorium omkring nye eller reformulerede produkters klassificerings- og mærkningsmæssige status.
  • Kompetent og målrettet dialog med leverandører og kunder vedrørende vores produkters miljø-, sundheds- og klimamæssige aftryk.
  • Åbent og konstruktivt samarbejde med og kontakt til myndigheder samt nordiske mærknings- og certificeringsorganer.
  • Aktiv deltagelse og bidrag til arbejdet i brancheforeninger i Danmark (DFL) og Sverige (SVEFF)

Baggrund
Du har en kemisk akademisk baggrund f.eks. kemiingeniør eller lignende.

Du arbejder struktureret, selvstændigt og grundigt med dine opgaver og projekter. Du er et roligt og engageret menneske, der formår at holde fokus, selv med mange opgaver og deadlines.

Du er udadvendt og serviceminded, både i relation til kunder og kollegaer, og er indstillet på at indgå i et team.

Vi forestiller os, at du har nogle års praktisk erfaring med kemikalielovgivning og meget gerne med miljø- og certificeringsordninger indenfor byggeri.

Sprogligt behersker du dansk, svensk og engelsk, både i skrift og tale.

Vi tilbyder
Et spændende og varieret job med stor frihed, løn efter kvalifikationer, attraktiv pensionsordning, sundhedssikring og kantineordning.

Send din ansøgning hurtigst muligt, vi indkalder til samtaler løbende.

Du sender din ansøgning ved at benytte linket ”Søg Stillingen” her på siden.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Miljøchef Dorthe Christensen, tlf. 20 41 00 64


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Apoteker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Apoteker
  • Køge

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som apotekere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte apoteker i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal apotekere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte apotekere i Køge over tid

Dato Alle jobs som apotekere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1