Farmakonom til vores nye filial - Kolding Krone Apotek

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Vi søger en dygtig farmakonom til at være med ved opstart af vores nye Krone filial – Kolding Krone Apotek – i Meny på Domhusgade. Hvis du brænder for et meningsfuldt arbejde med fokus på høj faglighed og kundens sundhed og helbred i centrum, er det muligvis dig vi leder efter.

Kolding Krone Apotek er en nyåbnet filial under hovedapoteket i Middelfart. Vi har fordelagtige åbningstider mandag til fredag 9-17.30 og lørdag 10-14 samt egen parkering til apotekets personale. Filialen bliver ledet af en af vores kompetente og erfarne farmaceuter, der er lokal forankret og arbejder ud fra vores værdier: respekt, innovation og samhørighed.

Vi arbejder med DISC profilering af alle medarbejdere og ledere, da vi mener det er med til at skabe det bedste team ved at danne grundlag for det gode samarbejde gennem en bedre og mere dybdegående forståelse af hinanden som mennesker og kollegaer.

Om jobbet:
Dit daglige arbejde vil bestå i rådgivning og service af apotekets kunder i samarbejde med vores team af dygtige og omsorgsfulde farmakonomer, farmaceuter og farmakonomelever. Du vil være tilknyttet 1-2 faste afdelinger, efter eget ønske, hvor du vil have din daglige gang. Alle afdelinger er udstyret med lagerrobotter og vi arbejder i PharmaNet.

På Krone Apotekerne varetager vi udover det daglige rådgivningsarbejde også vaccinationer, forsendelse, dosis, diverse sundhedsydelser, undervisning internt og eksternt, coaching af elever, markedsføringsopgaver på sociale medier mm., som det er muligt at deltage i efter kompetence og interesse.

Organisationen er bygge op således at hver afdeling har en ansvarlig filialeder, og hele koncernen er ledet af apotekeren og souschefen.

Vi tilbyder:

  • Et job med tæt kontakt til mennesker, gode, omsorgsfulde kollegaer og nærværende ledelse
  • En arbejdsplads med fokus på respekt, innovation og samhørighed
  • Et stærkt og fagligt kompetent lederteam med tæt kontakt til dig, så du får den hjælp du har brug for
  • Fokus på personlig udvikling i form at kurser, faglig sparring, feedback og sidemandsoplæring
  • En mentor som guider dig og sparrer med dig efter egne behov
  • Fælles morgenmøder hvor alle kollegaer møder fysisk op
  • Personalearrangementer og aktiviteter på tværs af alle afdelinger
  • Tillæg gives efter kvalifikationer
  • Arbejdstid fra 130 timer om måneden eller efter aftale
  • Ansættelse pr. 15/12 2023 eller 1/1 2024

Din profil:
Som person er du positiv, faglig og har en interesse i mennesker. Du er kvalitetsbevidst, god til at afslutte dine arbejdsopgaver og trives i en struktureret hverdag med både rutine- og ad-hoc opgaver.

Du er uddannet farmakonom, men om du er nyuddannet eller har mange års erfaring, er ikke så vigtigt. Vi sørger for at du bliver grundigt oplært til netop at indgå i hverdagen på vores apotek(er).

Hvem er vi:
Krone Apotekerne er en koncern med i alt seks afdelinger; en i Middelfart, tre i Fredericia, en i Kolding og en i Haderslev. Vi har 50 skønne, sjove, fagligt stærke, hjælpsomme, arbejdsomme og pålidelige kollegaer. Krone apotekerne er en del af kæden Apotekeren.

Vi arbejder intenst med bæredygtighed på flere plan i koncernen, og ønsker at nytænke og skabe forandring i apoteksbranchen ved især at have fokus på ESG certificering og medicinspild.

Vores motto er ”Sammen Om Sundhed” og det arbejder vi på både for vores medarbejdere og for vores kunder. Selvom vi til daglig sælger medicin, er det vores store ønske at kunne bidrage med at forebygge sygdom og hjælpe vores kunder til en bedre livskvalitet igennem en sundere livsstil.

Vi ved, at det skal være både fagligt udfordrende, sjovt og rart at gå på arbejde, og derfor er arbejdsglæde og trivsel hos alle medarbejdere højest på dagsordenen. Vi gør os umage for at tilrettelægge arbejdet, så der er balance mellem dine og virksomhedens interesser. Hos Krone Apotekerne

Rummer vi mange forskellige mennesker, og mener at diversitet skaber værdi. Vi holder af det sociale, som vi prioriterer, også selvom vi sidder med hver sit arbejde i det daglige.

Er du vores nye kollega, så send os en mail med emnet: ”Farmakonom til Kolding Krone Apotek” med din motiverede ansøgning og CV i PDF format til: [email protected]. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores ansættelsesansvarlige, Marie Andersen på mail: [email protected]. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Apoteker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Apoteker
  • Kolding
  • Fredag den 01. december 2023

Lignende jobs

  • Apoteker i Vejle

    For vores kunde Fertin Pharma i Vejle søger vi en erfaren infrastrukturspecialist til virksomhedens IT Services & Support afdeling. Er du skarp på Microsoft 365 platformen, herunder cloud og si..
    • Apoteker
    • Vejle
    Få mere info
  • Apoteker i Esbjerg Ø

    Esbjerg Jerne Apotek søger salgs- og kædeansvarlig farmakonom Er du farmakonom – erfaren eller nyuddannet – og har du lyst til at bruge din faglighed og dit engagement i en spænd..
    • Apoteker
    • Esbjerg Ø
    Få mere info
  • Apoteker i Esbjerg

    Vi har travlt med at give vores kunder og hinanden den bedste apoteksoplevelse og vi har derfor mulighed for at ansætte yderligere en farmakonom. Vi har i alt 4 enheder, Esbjerg Neptun Apot..
    • Apoteker
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Apoteker i Esbjerg

    Brænder du for apoteksarbejde og den gode kundeoplevelse? Lige nu søger vi en farmaceut, som sammen med apotekets øvrige personale kan være med til at give kunderne den bedste service. Måske er d..
    • Apoteker
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som apotekere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte apoteker i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal apotekere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte apotekere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som apotekere
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0