Farmaceut/Ingeniør med flair og interesse for IT validering og lægemiddelforsyning til [xxxxx], Sygehusapot...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vil du være med til at sikre, at patienterne i Region Sjælland får de rigtige lægemidler fra Sygehusapoteket sikkert, effektivt og i henhold til God Distributions Praksis og ønsker du et job med en bred vifte af opgaver og hvor den ene dag sjældent ligner den forrige, kombineret med et arbejdsliv i balance? – så ser frem til at byde dig velkommen i vores GDP Supportenhed.

Jobbet

Sygehusapotekets Lægemiddelforsyning, som indkøber og leverer lægemidler for cirka 1. mia. kr. om året til sygehusene og psykiatri i Region Sjælland varetages af tre logistikenheder placeret i Roskilde, Næstved, Slagelse og Nykøbing F., og omfatter forretningsprocesserne omkring indkøb, salg, økonomi, lager og distribution af de lægemidler.

GDP Supportenheden er et tværgående team, som supporterer logistikenhederne og som primært varetager opgaver, der ligger udover den daglige drift. Det kan være at sikre, at medicin opbevares ved korrekt temperatur i en fryser; det kan være at sikre, at de underliggende IT systemer er i kontrol; eller det kan være at understøtte større projekter ved implementering af udstyr eller faciliteter; eller at sikre, at det interne kvalitetssystem fungerer efter hensigten. Generelt spiller IT en vigtig rolle og vi er ved at bygge en mere robust organisation op med et større fagligt fællesskab med sparring og back-up indenfor IT området, hvorfor du meget gerne må have flair for og lyst til at arbejde med IT.

Typiske opgaver for GDP supportenheden er at:

  • Kvalificere rum og udstyr fx scannere og, køleskabe

  • Sikre at udstyr er kalibreret fx termologger

  • Sikre at der løbende udføres temperaturkontroller

  • Validere processer fx ApoVision, som er vores lagerhåndteringssystem

  • Understøtte udvikling og drift af logistikområdets IT systemer fx ApoVision

  • Håndtere leverandører og service providers til logistikområdet fx leverandørevaluering, kontrakter, audits

  • Håndtere interne og eksterne transportører af lægemidler til og fra Sygehusapoteket fx evaluering, kontrakter, service level agreements, audits

  • Deltage i større nye projekter

  • Indsamle data og bidrage til Quality Management Review for logistikområdet fx trendanalyser

  • Udarbejde afvigelser

  • Udarbejde og udføre ændringskontrol

  • Udarbejde QMS dokumenter for området fx procedurer vedrørende temperaturmonitorering

  • Sikre compliance med guidelines og bekendtgørelser indenfor GDP


Listen over opgaver, som skal løses af GDP Supportenheden er ikke udtømmende. Det regulerede GDP område er under stadig udvikling og nye muligheder for at forbedre driften opstår hele tiden. Det bliver derfor også teamets opgave at understøtte implementering af ny lovgivning og nye løsninger for eksempel i form af indførelse af nye teknologiske / IT løsninger. Vi står overfor en ny opgave med at implementere medicinudleveringsbokse på regionens sygehuse, og et større analysearbejde med en ny samlet lægemiddelforsyning.

Du kommer til at arbejde sammen med kollegaer indenfor validering og support af Logistiks IT-systemer og øvrige GDP opgaver. Dine primære opgaver vil fra starten være at sikre de løbende termiske målinger, men du vil hurtigt blive inddraget i andre opgaver - ikke mindst i forbindelse med at flere af de ovennævnte opgaver skal opjusteres og nye aktiviteter introduceres.

Om afdelingen

GDP Supportenheden er et lille team på 3 ansatte og er placeret på vores geografi i Roskilde og Næstved, og stillingen er med reference til Teamleder Bettina Clement Christoffersen. De skal have et tæt samarbejde med logistikenheden i Roskilde, Næstved, Slagelse og Nykøbing F, så der vil også være enkelte arbejdsdage på de øvrige geografier. En anden væsentlig samarbejdspartner er vores Kvalitetsafdeling, som også er placeret i Roskilde.

Vi tilbyder

Et spændende og udfordrende job med mulighed for at få indflydelse og flere samarbejdsflader. Arbejdsmiljøet er selvstændigt og præget af stort engagement og kvalitetsbevidsthed med fantastiske kolleger, som alle er med til at sikre den gode tone i dagligdagen.

Om dig

  • Du er positiv og bidrager til dagligdagens udfordringer på en konstruktiv måde

  • Du er god til at kommunikere og en god teamspiller

  • Du er ansvarsbevidst og god til at prioritere, når du løser opgaver

  • Du trives med en varieret hverdag, hvor opgaverne skifter i kompleksitet og varighed

  • Du er uddannet farmaceut, eller har en anden tilsvarende naturvidenskabelig uddannelse (eks. cand.scient. eller ingeniør)

  • Du har kendskab til regler og guidelines indenfor GDP

  • Du har kendskab til kvalificering og validering, herunder udarbejdelse af kravspecifikation, risikovurdering og protokol- og afrapportering

  • Du har kendskab og flair for arbejdet med IT systemer

  • Du har lyst til både at være praktisk udførende for eksempel i forbindelse med udarbejdelse af dokumenter såvel som mere teoretisk, hvor det handler om at omsætte guidelines indenfor GDP området til anvendelige ”hverdags” løsninger

  • Du har erfaring, gerne 3-5 års inden for GxP, men vi lærer dig op uanset din baggrund


Vi tilbyder

Et spændende og udfordrende job med mulighed for at få indflydelse og flere samarbejdsflader. Arbejdsmiljøet er selvstændigt og præget af stort engagement og kvalitetsbevidsthed med fantastiske kolleger, som alle er med til at sikre den gode tone i dagligdagen.

Du er velkommen til at kontakte Teamleder Bettina Clement Christoffersen, tlf. 93 56 72 38 eller Farmaceutisk chef for Logistik Lene Stenbek, tlf. 29 27 40 88 for yderligere oplysninger.

Du tilbydes en fleksibel arbejdsplads med mulighed for hjemmearbejde og med en løn der forhandles efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Vi indkalder til samtaler i uge 1 og 2 i 2022, så send din motiverende ansøgning og cv snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Apoteker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Apoteker
  • Roskilde
  • Torsdag den 23. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som apotekere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte apoteker i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal apotekere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte apotekere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som apotekere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 1
29. august 2024 2
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1