IT-konsulent til den Administrative Helpdesk, Koncern IT [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vil du være med til at yde førsteklassessupport til regionens ca. 19.000 brugere? Vi yder fejl- og anvendelsessupport på kliniske og administrative systemer på tværs af regionen via telefon og sagshenvendelser. Vi søger en kollega med en IT-teknisk baggrund, der kan indgå i vores administrative team.

Du skal indgå i et professionelt team, hvor vi stiller store krav til dine tekniske- og kommunikative evner. Du skal brænde for at arbejde i en Helpdesk-funktion, hvor hovedopgaven er support af regionens brugere via telefon. Det er vigtigt, at du kan besidder en høj løsningsprocent, da vi sætter kvalitet højt for at hjælpe brugerne hurtigt videre. Du skal have både lyst og mod på at blive en del af dette team, og være med til at udvikle det, så IT Helpdesk hele tiden sikrer den bedste og mest optimale hjælp og støtte til regionens brugere.

Din primære opgaver

  • First line telefonsupport til regionens medarbejdere
  • Second line sagsløsning
  • Sagsregistrering og -dokumentation i Koncern IT’s sagsregistreringssystem
  • Brugerstyring via AD- og brugerstyringsværktøjer
  • Undervisning og sidemandsoplæring
  • Projektdeltagelse i tekniske og administrative it-projekter
  • Professionel og struktureret overdragelse af opgaver til andre afdelinger i Koncern IT samt øvrige samarbejdspartnere

Din profil

Vi forestiller os, at du er uddannet datatekniker, datamatiker, it-supporter eller har en anden relevant it-uddannelse. Du må gerne have erfaring med at arbejde i en Helpdesk. Vi forventer, at du har bredt kendskab til it-tekniske og administrative systemer. Din baggrund gør, at du forstår at afdække de udfordringer, du bliver mødt med - herunder formulere de tilgrundliggende problemstillinger. Du trives med at sparre med mange forskellige faggrupper og har en positiv og anerkendende tilgang til dine omgivelser. Du deler gerne viden og opsøger input fra andre. Du formår at bringe dit personlige og faglige engagement videre i din motivation af kolleger og samarbejdspartnere.

Vi lægger vægt på følgende kvalifikationer:

  • Empatisk og har god forståelse for den enkelte kollega, samarbejdspartner og bruger
  • Overbevisende og respektfuld i din kommunikation
  • Resultatorienteret og kvalitetsbevidst
  • Stærk til at arbejde systematisk, selvstændigt og i teams
  • Analytisk, metodisk og kan håndtere flere opgaver på en gang
  • God til at se muligheder og skabe positive resultater
  • Serviceorienteret og forstår vigtigheden af at levere service på højt niveau
  • Har god forretningsforståelse og forstår at koble it og forretning

Om os

IT Helpdesk består af 3 teams. Vi er indgangen til Koncern IT i Region Sjælland. Vi yder fejl- og anvendelsessupport på kliniske og administrative systemer på tværs af regionen. Vi er ansvarlige for Uddannelse- & Superbrugersupport, der understøtter regionens superbrugere og introduktionen af nyansatte klinikere. Vi er en del af Koncern IT og holder til i datacentret på Ringsted Sygehus. Vi gør meget ud af at have et godt arbejdsmiljø, og vi har en uformel omgangstone blandt kollegaer.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 400 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling, hvor du kan være med til at sætte retning og levere løsninger, som virkelig kan gøre en forskel for mange. Vi kan derfor tilbyde en stilling, hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 1 og 2 2022

Ansøgningsfrist: 23. december 2021.

Tiltrædelse: 1. marts 2022, eller snarest muligt

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte Teamleder Michael Marner på mail [email protected] eller telefon 31 42 39 58


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Ringsted
  • Torsdag den 23. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2