Erfaren landskabsarkitekt til Arkitektur og Integreret Design i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Kom og bring din erfaring med skitsering og projektering af landskabsprojekter i spil, når du tilrettelægger og gennemfører kreative og værdiskabende processer. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har erfaring som projektleder/fagleder på landskabsprojekter i tilknytning til bygge- og anlægsprojekter og at du kan etablere et værdiskabende samarbejde med både bygherren, projekterende kolleger og entreprenører.

Afhængigt af projektportefølje må der påregnes nogen rejse- og transporttid, primært til projektlokationer i Jylland og på Fyn, lejlighedsvist på Sjælland.

Er du vores nye landskabsarkitekt til Arkitektur og Integreret Design i Aarhus? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Du bliver en del af vores afdeling for Arkitektur og Integreret Design

Som vores nye landskabsarkitekt til Rambøll i Aarhus bliver du en del af et team på omkring 40 medarbejdere bestående af arkitekter, konstruktører, urbane designere og landskabsarkitekter. Teamets primære opgaver består i at betjene kunder såsom private og offentlige bygherrer, totalentreprenører, boligorganisationer m.v. med bygnings- og landskabsdesign og -projektering. Gruppen af landskabsarkitekter arbejder også for Rambølls kunder indenfor transport- og forsyningsområdet.

Vi står for ambitiøs arkitektur, som vi virkeliggør i godt gennemarbejdede og velgennemførte projekter og i byggerier, som beviser deres værd i brugernes dagligdag. Vores formgivning tænker nyt og vækker genklang og opsigt, hvor bæredygtighed og globalt udsyn tænkes ind i en miljømæssig, social og økonomisk skala.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

I rollen som landskabsarkitekt i Rambøll kommer du til at arbejde med ambitiøse landskabsprojekter, både i tilknytning til kvalitetsbyggerier indenfor boligbyggeri, erhvervsbyggeri og offentligt institutionsbyggeri, og i tilknytning til større vejanlæg, forsyningsanlæg og andre anlægsprojekter.

Andre vigtige opgaver vil være at:

  • Bidrage til opgaveløsningen generelt på højt fagligt niveau og med sparring og erfaring i forhold til dine kolleger
  • Medvirke ved salg, tilbud og relationsopbygning ift. opgaveskabelse
  • Tilsikre tæt samarbejde med en række Rambøll ingeniørafdelinger i Aarhus såvel som i andre primært jyske byer.

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Uddannet landskabsarkitekt eller lignende, med kendskab til planter og biodiversitet
  • 8-12 års erfaring med skitsering og projektering af landskabsprojekter
  • Har haft fagansvar for projektering af landskabsarkitektdelen på en række projekter
  • Velbevandret i anvendte softwareprogrammer til landskabsprojektering, herunder gerne Revit
  • Gerne kendskab til DGNB eller andre former for bæredygtighedscertificeringer.

For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du trives med at holde dig orienteret om, hvad der rører sig indenfor dit fagområde, ligesom du sætter pris på at udvikle dig selv og dine kolleger. Hvis du derudover sætter pris på at skabe en hverdag, hvor humor og arbejdsglæde indgår som naturlige ingredienser, er vi tæt på at have det rette match.

Velkommen til vores Byggeri-division

Rambøll er en af verdens ti førende bygningsdesignere, og vi arbejder hvert år på mere end 10.000 bygge- og arkitekturprojekter. På verdensplan er vi omkring 4.000 eksperter, som er specialiserede i at skabe innovative, grønnere og bedre byggerier. Vi lægger især stor vægt på bæredygtigt byggeri, hvor vi balancerer miljømæssige, sociale og økonomiske hensyn for at skabe bedre liv for dem, der bruger bygningerne.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 12 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte.

Kontakt gerne afdelingsleder Jens Henrik Haahr, [email protected] eller mob. 5161 3233 eller fag- og markedschef Malene Munch på [email protected] eller mob. 5161 4183.

Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 22. marts 2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Århus N

Lignende jobs

  • Praktik (Arkitekt)

    Vil du være med til at udvikle fremtidens Skandinaviske byer sammen med dygtige og kompetente kollegaer? Vi er altid på udkig efter talentfulde arkitektpraktikanter, der er nysgerrige på at dykke n..
    • Arkitekt
    • Århus
    Få mere info
  • IT Architect, Product Lifecycle Management

    Do you have Microsoft (MS) or PLM experience as an IT Architect? Will you be motivated by business improving projects - supporting world-class R&D solutions - and by orchestrating a future qualifie..
    • Arkitekt
    • Århus N
    Få mere info
  • Network Architect

    Are you a highly skilled Network Architect with a can-do attitude? we might have an ideal career opportunity for you! Sales Region NCE Offshore Plant Engineering Plant Engineering team is re..
    • Arkitekt
    • Århus N
    Få mere info
  • Associate Business Intelligence Architect

    Are you ready to take on an inspiring role in Vestas Data & Analytics Architecture and solution space? And would you like to be part of a transformation journey in Vestas with a vision to bring Dat..
    • Arkitekt
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i Århus N over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3