Vi søger en dygtig Umbraco-arkitekt - er det dig?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vi er i fuld gang med at videreudvikle og vedligeholde ida.dk's omfattende site, og til den opgave har vi brug for en dygtig Umbraco-udvikler, der kan finde forskellige løsningsforslag og balancere modstridende parametre i en opgave og samtidig være spydspids på udviklingen i Umbraco.

Det får du i IDA
Som udvikler i IDA finder du både personlige fordele og mulighed for at gøre en forskel for verden. Vi arbejder fri af tid og sted, og vi har lukrative forhold for ferie og fritimer.

Arbejdstiden er 37 timer, og vi arbejder ikke med interessetimer. Vores ansatte brænder for at skabe værdi for brugerne på tværs af afdelinger, men de kan stadig nå hjem og hente eller komme med til fredagsbaren i naboafdelingen.

I de værdimæssigt højere luftlag har vi et benhårdt princip om at understøtte FN's verdensmål for en mere bæredygtig fremtid, men i hverdagen er det vores brugeres berøring med IDAs mange kanaler, der er i fokus.

Vores forventninger til dig
Som en central del af vores team House of Sites, er du med til at drive udviklingen og kvalitetssikre it-hjertet for 125.000 medlemmer, 3.000 årlige arrangementer blandt vores aktive og et utal af kurser og konferencer.

Som udvikler i House of Sites forventer vi, at du har drive og mod på at indgå i det team, der har ansvaret for udvikling og optimering af ida.dk. Vi leder altid efter muligheder for at få integrationer til at flyde bedre og sikre at værdien af vores arbejde når ud til brugerne, derfor reflekterer vi også kritisk over den måde, vi udvikler it på - og vi forventer det samme af dig.

Den ideelle kandidat har et stort kendskab til

  • Backend (Umbraco), som driver kernen i IDAs forretning
  • Arkitektur (Som vi hele tiden udvikler og forholder os kritisk til)
  • Konsulentrollen (I et team, der betjener hele huset i mødet med brugerne)

Desuden ser vi gerne, at du har erfaring med

  • QA
  • DevOps
  • Frontend-udvikling

Vores techstack er alsidig og indeholder ikke blot C#-kode i både .Net Framework / .Net Core, men inkluderer også teknologier som Umbraco, Kubernetes, docker, Azure Cloud, NServiceBus, React, TypeScript.

Du bliver en del af et agilt SCRUM-team
... med alt der hører med, men vi respekterer også din faglighed og foretrukne måde at arbejde på. Vi er en blanding af folk, der tager høretelefoner på og går in the zone med "Appetite for Destruction" i ørene det ene øjeblik og vender både faglige udfordringer og den seneste udvikling i "Silicon Valley" med hinanden i det næste.

Vi belønner ansvar og integritet
Vi har frie og uformelle rammer, og du får indflydelse på alle processerne i softwareudviklingen fra planlægning til release.

Vi tror på tillid, transparens, sømløst samarbejde og fælles ansvarlighed - både internt blandt House of Sites' ni personer, og når vi arbejder tværfagligt med UX'ere, designere, arkitekter og andre udviklere.

Du får rig mulighed for at få indflydelse på dine opgaver og udarbejdelsen af ida.dk. Det er sammen, at vi skaber resultater og udvikler de bedste produkter. Vi sparrer med hinanden og arbejder på vores opgaver med integritet og en dyb forståelse for samspillet mellem brugere, systemer og løsninger.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os
Gruppeleder Simon Bognolo, tlf. 26141433 | [email protected]

Afdelingsleder Marc Stein, tlf. 26849098 | [email protected]

Du søger jobbet ved at trykke "send ansøgning" nedenfor. Vi beder dig om ikke at sende en e-mail med vedhæftede personfølsomme oplysninger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • København V

Lignende jobs

  • Managing Architect

    Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye .
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Managing Architect til [xxxxx]s Data Management

    Brænder du for at levere komplekse, samfundskritiske og banebrydende dataløsninger? Besidder du høj teknisk faglighed og har evnen til hurtigt at opnå forretningsforståelse? Kan du håndtere hele lø..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Senior Architect

    Har du erfaring med udvikleropgaver og lysten til at udarbejde løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Kan du overskue hele løsninger - fra CI og udviklings-frameworks til integrationsdes..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • NOVA5 søger arkitektpraktikant til foråret 2025

    ER DU VORES NYE ARKITEKTPRAKTIKANT OG VIL DU GERNE PRØVE KRÆFTER PÅ EN TEGNESTUE?I NOVA5 søger vi en Arkitektpraktikant til foråret 2025. Praktikpladsen tilbydes i en periode på 4-5 måneder.S..
    • Arkitekt
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i København V over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1