Vi søger projekterende Arkitekt MAA

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du Arkitekt MAA med projekteringserfaring? Har du solid erfaring med projektering af boligbyggeri? Og er du ambitiøs med et mål om videreudvikling af dine kompetencer som projekterende arkitekt? Så har du muligheden for at blive en del af en anerkendt tegnestue i vækst!

Friis Andersen Arkitekter er i rivende vækst i særdeleshed i hovedstadsområdet og deres projekteringsafdeling udvides i København. Vi søger derfor to erfarne arkitekter, der besidder stor erfaring med projektering ifm. renovering af boligbyggeri, nybyggeri af almene og private boliger samt kontor- og institutionsbyggeri.

Vi har mange års erfaringer inden for specielt boligbyggeri af både almene og private boliger, men har derudover opgaver spændende fra institutionsbyggerier, kirkerestaureringer, renoveringer af idræts- og industribyggeri samt plejekrævende boliger.

Tegnestuen har 32 fastansatte medarbejdere med hver deres kompetencer indenfor projektering, brandrådgivning, bygherrerådgivning, miljøscreening, fagtilsyn, byggeledelse mv.

Dine kvalifikationer

  • Du er arkitekt MAA og har mere end 10 års erfaring med projektering
  • Du har stort kendskab til boligbyggeri – meget gerne kendskab til almene boliger
  • Du har erfaring med at tegne boligplaner, og har kendskab til bygningsreglementet ift. krav og anvisninger om indretning, tilgængelighed, energi mv.
  • Du kan udføre myndighedsarbejde, udarbejde ansøgninger og have dialogen med myndigheder
  • Du har kendskab til lokalplaner og skal kunne skitsere bebyggelsesplaner mv. herudfra
  • Du mestrer det danske sprog og er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt


Som person er du
Idérig og meget selvkørende med veludviklet rådgivningsflair inden for alle arkitektfagets discipliner. Du kan kommunikere selvstændigt med bygherre og herigennem finde frem til mulige løsninger, hvorefter disse visualiseres gennem løse skitser eller visualiseringsprogrammer, som præsenteres overfor bygherre, kunder og samarbejdspartnere.

Med din solide erfaring inden for projekteringsledelse evner du selvstændigt at formidle og løse rådgivningsopgaver fra start til slut. Du motiveres af faglig udvikling samt at være en del af et team, hvor et tværfagligt samarbejde med unge og erfarne bygningskonstruktører, arkitekter og ingeniører er en vigtig del af hverdagen.

Vi tilbyder
Et udviklende job på en tegnestue med over 110 års virke beliggende i Nykøbing F. Grundet positiv udvikling med opgaver over hele Sjælland, har vi udvidet med filial i København beliggende i Kløvermarkens kontorfællesskab på Raffinaderivej, hvor denne stilling skal besættes.

Vi prioriterer både faglig og personlig udvikling gennem engagement og tilbyder derfor større uddannelsesprogrammer inden for de fagområder, vores medarbejdere ønsker.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

Er du vores rette match?
Vi samarbejder med Adecco på denne rekruttering, så send din ansøgning og CV via linket. Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Adecco’s rekrutteringsteam:

Line Sophie Heyn, Rekrutteringskonsulent på telefon +45 3838 1211 eller mail [email protected]

Tiltrædelse er snarest muligt. Vi screener løbende, så send din ansøgning allerede i dag!

Om Friis Andersen Arkitekter A/S
Arkitektfirmaet Friis Andersen blev stiftet i 1909 af arkitekt Carl Andersen, og tegnestuen har virket uden afbrydelse siden da.

Friis Andersen er en velfunderet tegnestue med ekspertise inden for et bredt område af byggerier, planlægning og rådgivning. Siden 1960'erne har vi haft til huse i den fredede Ritmestergård, som ligger på hjørnet af Frisegade og Store Kirkestræde og er en af Nykøbings ældste og mest imponerende bygninger. I dag har vi også etableret kontor i Kløverbyens kontorfællesskab på Amager, da mange af vores opgaver ligger i hovedstadsområdet.

Tegnestuen ejes i dag af Søren Ibsen og Jesper Øager Jensen. Vi er medlem af DANSKE ARK og er herigennem omfattet af DANSKE ARK forsikringsselskab.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Frederiksberg
  • Søndag den 11. juli 2021

Lignende jobs

  • Arkitekt (praktik) i København Ø

    ER DU VORES NYE ARKITEKTPRAKTIKANT OG VIL DU GERNE PRØVE KRÆFTER PÅ EN TEGNESTUE?I NOVA5 søger vi en Arkitektpraktikant til foråret 2025. Praktikpladsen tilbydes i en periode på 4-5 måneder.S..
    • Arkitekt
    • København Ø
    Få mere info
  • Arkitekt i København

    Vi oplever en øget tilgang af spændende projekter inden for store pharma-opgaver samt nye, store energianlæg som Power-to-X og Carbon Capture. Dette løser vi i et succesfuldt samarbejde med COWI, p..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Arkitekt i København

    Vi har travlt på tegnestuen i Carlsberg Byen, og derfor søger vi lige nu en ny kollega til spændende projekter i vores byudviklingsafdeling Urban. Vi søger en ny kollega med en stærk faglig profil .
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Arkitekt i Frederiksberg

    Vi søger arkitekt/konstruktør med solid projekteringserfaring i Revit og også gerne kendskab til dRofus til vores spændende opgave om udbygning af universitetet i Trondheim Du skal være klar fo..
    • Arkitekt
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
26. juli 2024 3
25. juli 2024 3
24. juli 2024 3
23. juli 2024 3
22. juli 2024 3
21. juli 2024 3
20. juli 2024 3
19. juli 2024 3
18. juli 2024 3
17. juli 2024 3
16. juli 2024 3
15. juli 2024 3
14. juli 2024 3
13. juli 2024 3
12. juli 2024 3
11. juli 2024 3
10. juli 2024 3
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 2