To landskabsarkitekter til Vej og Park

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet

Vil du være med til at udvikle Rødovres reakreative rum?
Park- og Naturafdelingen i Vej og Park søger to landskabsarkitekter til bl.a. projektlederrollen i forbindelse med anlægsarbejder.

Park- og Naturafdelingen står for anlæg og drift på alle de kommunale arealer, herunder idrætsanlæg, børneinstitutioner, skoler, plejehjem plus alle parker, naturområder og vandløb i kommunen.

Rødovre er i en rivende udvikling, som kræver kontinuerlig byudvikling i kommunen. Store byområder omdannes, så vi kan skabe attraktive bæredygtige løsninger for de mange, som gerne vil bosætte sig i Rødovre. En hel ny bykerne omkring det eksisterende Rådhus er under udvikling, og vi forventer et kraftigt stigende indbyggertal. Der er i den sammenhæng spændende opgaver vedrørende de plan- og udviklingsmæssige forhold, og der er især større anlægsprojekter i forbindelse med skole- og institutionsudvidelser.

Vi søger to nye kollegaer, der vil blive projektledere på anlægsarbejder på udearealer. Samtidig skal du være med i afdelingens mange øvrige opgaver som f.eks. vedligeholdelses- og driftsopgaver på eksisterende udearealer, implementering af øget biodiversitet og deltagelse i det tværfaglige planlægningsarbejde omkring udvikling af lokalplaner og politiske strategier, samt bidrage til myndighedsopgaver inden for naturområdet. Derudover er der løbende tilsynsopgaver, hvor du skal vejlede omkring beskæring af bevaringsværdige offentlige og private træer.

Ved anlægsprojekter får du bygherrerollen og skal fungere som bindeled mellem interne samarbejdspartnere og eksterne interessenter, borgere, rådgivere og entreprenører.

Du skal sikre fremdrift, overblik, koordinering og faglig kvalitet.

Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt og samtidig helhedsorienteret. Du kommer til at indgå i et team af professionelle medarbejdere med forskellige fagligheder, ligesom vi også tillægger borgernes perspektiv stor betydning.

Du skal desuden svare på henvendelser fra borgere, politikere og andre interessenter. Det er derfor vigtigt, at du er god til at kommunikerer både skriftligt og mundtlig på dansk.

Din profil

For at få succes i stillingen, er det vigtigt, at du har erfaring som projektleder fra byrumsprojekter og grønne anlægsprojekter af varierende størrelse og kompleksitet. Den efterfølgende drift ligger også i vores afdeling, så du skal have blik for funktionalitet og arbejde helhedsorienteret samt indarbejde din viden om planter, afvanding, driftsoptimering og den gartneriske pleje.

Det vil også være en fordel, at du har erfaring og kender til naturforvaltning, da Vestvolden strækker sig gennem kommunen.

Vi lægger vægt på at du:

  • er engageret og løsningsorienteret
  • har en relevant uddannelse som landskabsarkitekt eller lignende og har erfaring fra anlægsprojekter
  • er fleksibel og god til at samarbejde internt og med både borgere, eksterne aktører og brugere
  • har et godt overblik, kan finde synergi i opgaveløsningen og er god til at projektstyre mange opgaver samtidigt
  • kommunikerer klart og tydeligt, både skriftlig og mundtlig
  • har en naturlig samskabende tilgang til afdelingens øvrige opgaver, der er et team, af videndeler, der spiller hinanden gode
  • har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
  • har it-teknisk flair - vi arbejder bl.a. med AutoCad, Opus økonomisystem og SBSYS journaliseringssystem.

Udover stærke faglige kompetencer, er det også vigtigt for afdelingens homogenitet, at du er en positiv og imødekommende person, med gode sociale kompetencer, som både passer ind i en politisk styret organisation og i dit samarbejde med eksterne entreprenører og rådgivere. Du skal have god situationsfornemmelse og kunne kommunikerer med mange forskellige mennesker i din dagligdag.

Derfor skal du vælge os

Teknisk Forvaltning har et godt tværfagligt samarbejde, og vi har desuden et meget koordineret samarbejde med kommunens øvrige forvaltninger. Opgaverne bliver løst i tværfagligt fælleskab for byens borgere og vi understøtter de politiske beslutninger. Vi drøfter løsninger, frem for begrænsninger og vi er både som afdeling og som forvaltning, en god arbejdsplads med mange engagerede medarbejdere.

Du vil få mulighed for at præge løsningen af de enkelte opgaver og udviklingen af afdelingen, ligesom der vil være mulighed for faglig og personlig udvikling. Du vil dagligt indgå i et samspil med kollegaer bestående af landskabsarkitekter, ingeniører, arkitekter, administrative medarbejdere, parkformænd, gartnere og specialarbejdere.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Det er to fuldtidsstillinger med start 1. oktober 2021.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte afdelingsleder Anne-Amalie Sofia Høegh-Guldberg Fenger på tlf. nr. 36 37 72 18 eller landskabsarkitekt Kristine Neble Toplund på tlf. nr. 36 37 72 90 eller landskabsarkitekt Maja Rosendahl Larsen på tlf. nr. 36 37 72 74.

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 8. august 2021. Klik på knappen 'Ansøg online'/'Søg jobbet' for at sende din ansøgning.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 33, 2021.

Arbejdssted: Vej og Park, Tæbyvej 77.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 8. august 2021. Klik på knappen 'Ansøg online'/'Søg jobbet' for at sende din ansøgning.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 33, 2021.

Om os

Rødovre Kommune har fra 1. januar 2021 indført røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vores medarbejdere tilbydes en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Rødovre
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0