Kvalitet- og testarkitekt til Test Center of Excellence

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Er du det faglige fyrtårn, vi leder efter?
Digital Solutions i ATP får velfærden til at fungere.

Vi er 500 IT-, data- og digitaliseringsspecialister, der spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til borgerne i Danmark.

Det er et stort ansvar at lave IT til et helt land, og det stiller store krav til vores kompetencer, når det drejer sig om kvalitet og tests. Og her kommer du ind i billedet. Vores nye kvalitet- og testarkitekt.

I tæt samarbejde med sektionschef, Kia Skouw Christensen, skal du være med til at understøtte vores Test Center of Excellence. Et område med 12 specialister.

Konkret skal du bidrage til den strategiske retning ift. måden, vi arbejder med kvalitet og test. Det betyder bl.a. et fokus på at sikre, at kvalitet og test kan gennemføres med største mulige effektivitet.

Udover at drive initiativer i Test Center of Excellence består jobbet af ad hoc-allokeringer på nogle af vores udviklingsopgaver. Det kan fx handle om Test Management i forbindelse med IT-løsninger leveret af ekstern leverandør eller egne interne tekniske projekter samt udarbejdelse og evaluering af udbud.

Vi har ambitionen om at være med forrest i feltet, så det er centralt, at du er resultatorienteret, nysgerrig og følger med i trends inden for softwarekvalitet og er lidt af et fagligt fyrtårn.

Kan du gøre det komplekse forståeligt?
Der kan være flere veje til jobbet, men vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som fx cand.it, ingeniør, datalog, eller lignende. Det vigtigste er dog, at du:

  • har kendskab til softwareudviklingsprocessen
  • forstår systemarkitektur, og hvordan man designer testarkitekturen for systemet under test
  • har stor erfaring inden for softwarekvalitet og Test Management
  • har arbejdet med testforbedringsinitiativer, Test Governance og retningslinjer, Test and Quality Management
  • kan kommunikere enkelt og effektivt og gøre det komplekse forståeligt.

Du kan udvikle koncepter, rådgive og undervise og er i stand til at sparre med både arkitekter, forretning, test og udvikling ift. teststrategi, -tooling, -automation og arkitektur.

Du har dyb indsigt i design for testability, testmetode og teknologier. Og sidst men ikke mindst er det en fordel, hvis du har erfaring med at definere kravene til testinfrastruktur inden for DevOps med CI/CD-pipelines og kan sikre fuld dækning af tests i hele stacken med udgangspunkt i kvalitetskarakteristika og produktrisikoanalyser.

Vil du være med til at rykke Danmark digitalt?
Digital Solutions i ATP er delt op i fem enheder: Operations, Technology, Data, Development og Delivery. Du bliver en del af den sidste, hvor vi styrer, supporterer og kvalitetssikrer alle tænkelige typer af projekter.

Vi har end-to-end leverancefokus. Både når det gælder valg af leveranceform, krav og kvalitetssikring af nye løsninger. Men også, når det handler om at sikre den gode overgang til drift. På den måde er det os, der går forrest, ligesom vi er dem, der sørger for, at vi når hele vejen i mål.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest søndag d. 14. januar.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.ATP.dk/rekrutteringsforloeb-i-ATP. Og her kan du læse mere om Digital Solutions: https://www.ATP.dk/karriere/digital-solutions

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Kia Skouw Christensen på tlf. [email protected] eller 5162 9978.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.
#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Hillerød
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0