Landskabsarkitekt til HedeDanmark - Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

Hvis du er landskabsarkitekten med høj faglighed, der trives med hele processen, fra indledende dialoger med kunden, til aflevering af projekterne - er HedeDanmark det rigtige sted at søge hen.

HedeDanmark designer uderum, detailprojekterer samt klargør projekter til anlæg og står for selve udførelsen af projekterne. Som landskabsarkitekt er du med i hele processen. I projekterne indtænkes biodiversitet og herunder inddragelse af LAR- løsninger. Der laves skræddersyede løsninger til hver enkelt kunde, og her tænkes der naturligt miljø og bæredygtighed ind i en hverdag, hvor de fremtidige brugere får en sanseoplevelse ud over det normale. Projekterne har en høj kompleksitet, hvor HedeDanmark, med en løsningsorienteret tilgang, visualiserer ideerne for kunderne.

HedeDanmark har alle funktioner in-house, både tilbudsgivning, projektering og udførsel. Du vil få en central rolle i hele processen.

Jobbet


Fra kontoret i Søften ved Aarhus, betjenes både private og offentlige virksomheder i hele landet.

Som en del af et stærkt Team er sparring en naturlig del af dagligdagen. Men der er også frihed, og en forventning til, at du proaktivt søger løsninger selv igennem hele projektet, der starter med den første kontakt til kunden.

Der er fokus på salg og kunderelationer, hvor du trives med ansvaret for tilrettelæggelse af opgaver og tidsplanlægning.

Tilgangen er nytænkende - med stor opmærksomhed på de nye tendenser og problematikker i samfundet. Dagligt findes der konkrete bæredygtige løsninger, der rækker langt ind i fremtiden.

Profil


Optimalt set er du uddannet landskabsarkitekt med interesse for landskab, byplanlægning, design, bæredygtighed, klimatilpasning - og naturligvis med en god forretningsforståelse.

Derudover er du:

  • Fortrolig med landskabsprojektering, både i forhold til projektstyring, projektledelse og ikke mindst i udførelsesfasen
  • Analytisk og kommunikerer let dine ideer ud
  • Vidende omkring planter og jord og projektbaseret anlægsarbejde
  • Konstruktiv og løsningsorienteret
  • Proaktiv og tager gerne gummistøvlerne på ud på pladsen, når det er nødvendigt
  • Fortrolig med brug af AutoCAD 2D, Adobe samt office-pakken

Du tilbydes


Et attraktivt job i en spændende virksomhed med gode faglige udfordringer, hvor du selv former din hverdag. Desuden får du en attraktiv løn og generelt gode vilkår, f.eks. med mulighed for hjemmearbejdsplads.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aya Askjær på tlf. 30 21 45 30 eller på mail: [email protected]

Samtaler afholdes løbende og stillingen besættes snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

HedeDanmark a/s er en international anlægs-, handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område og har i dag udviklet sig til at være Danmarks største og ledende leverandør af pleje- og serviceydelser til skoven, det åbne land, have- og parkanlæg samt det åbne rum i byerne. De er en del af Hedeselskabet, som arbejder for at fremme udviklingen af naturværdier og naturressourcer.

Den del af HedeDanmarks løbende overskud, som ikke anvendes til udvikling af forretningen, bliver gennem Hedeselskabet bl.a. anvendt til investering i innovationsprojekter. Formålet er at fremme samfundets udvikling af gode natur- og miljøløsninger og støtte projekter til gavn og glæde for naturen og samfundet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Hinnerup

Lignende jobs

  • Arkitekt (praktik) i Århus

    Vil du være med til at udvikle fremtidens Skandinaviske byer sammen med dygtige og kompetente kollegaer? Vi er altid på udkig efter talentfulde arkitektpraktikanter, der er nysgerrige på at dykke n..
    • Arkitekt
    • Århus
    Få mere info
  • Arkitekt i Århus N

    Do you have Microsoft (MS) or PLM experience as an IT Architect? Will you be motivated by business improving projects - supporting world-class R&D solutions - and by orchestrating a future qualifie..
    • Arkitekt
    • Århus N
    Få mere info
  • Arkitekt i Århus N

    Are you a highly skilled Network Architect with a can-do attitude? we might have an ideal career opportunity for you! Sales Region NCE Offshore Plant Engineering Plant Engineering team is re..
    • Arkitekt
    • Århus N
    Få mere info
  • Arkitekt i Århus N

    Are you ready to take on an inspiring role in Vestas Data & Analytics Architecture and solution space? And would you like to be part of a transformation journey in Vestas with a vision to bring Dat..
    • Arkitekt
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Hinnerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Hinnerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i Hinnerup over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0