Grøn drift og kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Om jobbet

Er du skov- og landskabsingeniør, gartnerteknikker, miljøteknikker, landskabsforvalter, eller lignende med øje for grøn drift, samarbejde, struktur og gode formidlingsevner, så har vi et spændende job til dig i Vej og Park, Kalundborg Kommune.

Det er hos os i Vej og Park, at de grønne driftsopgaver planlægges, beskrives og bestilles. Du vil blive en del af det tætte samarbejde i 'Grøn Gruppe' med 3 andre kolleger og en positiv og uformel omgangstone.

Dine opgaver bliver inden for drift af grønne områder, ad-hoc-opgaver og tværgående opgaver i med særlig vægt på:

Grønne opgaver

  • Borgerhenvendelser inden for det grønne område primært gennem 'Giv et praj'.
  • Daglig bestilling og prioritering af driftsopgaver.
  • Udvikling af pleje på idrætsarealer og dialog med sportsklubber.
  • Tilsyn samt planlægning, strukturering og styring af opgaver tilknyttet det grønne område i samarbejde med kommunens egen Entreprenørservice.
  • Dialog med og formidling til interessenter, borgere og politikere - mundtligt og på skrift.
  • Udvikling af kommunens grønne arealer i tæt samarbejde med borgere, andre interessenter og kolleger på tværs af kommunen.

Øvrige opgaver

  • Vej og Park varetager en bred vifte af opgaver, heraf mange skiftende ad-hoc opgaver. Du vil også skulle indgå i opgaveløsningen på tværs af teamet. Du får mulighed for også at dygtiggøre dig inden for og få ansvar for mange forskellige opgavetyper - afhængigt af de tilstedeværende opgaver samt dine interesser og kompetencer. Det kan være systematik, strukturering og organisering af nye opgaver, dagsordenspunkter, kommunikation til hjemmeside, myndighedsbehandling, vejafvanding m.m.
  • Mulighed for projektledelse og udarbejdelse af større eller mindre anlægs- og planlægningsopgaver. Kalundborg Kommune ønsker at styrke sin projektledergruppe, med efteruddannelse og et godt fællesskab om at og udvikle fælles værktøjer og kompetencer i projektledelse.

Dit øje for samarbejde skal understøtte det grønne områdes opgaveløsning. Du brænder for at finde de bedste løsninger via inddragelsen af interne og eksterne samarbejdsrelationer og mulighed for samskabelse med borgerne.

Vi foretrækker ansøgere med sans for at arbejde i en politisk ledet organisation og med erfaring fra opgaveløsning både ved skrivebordet og i marken.

Og så glæder vi os bare til at læse din ansøgning.

Jobbet forudsætter, at du har et gyldigt kørekort, idet besigtigelser er en vigtig del af arbejdet.

Din profil

Vi forstiller os, at du:

  • Har en fagligt relevant uddannelse som skov- og landskabsingeniør, landskabsforvalter, gartneriteknikker eller lignende.
  • Har erfaring med og interesse for drift, optimering og udvikling af grønne områder.
  • Har stærke formidlingsevner og er glad for at kommunikere og samarbejde med borgere og andre interessenter.
  • Er initiativrig, kan tage ansvar og evner at bevare overblikket, samt strukturere, prioritere, 'skære ind til kernen' og afslutte dine opgaver - også når der er travlt.
  • Måske har erfaring med løsning af opgaver i en kommunal organisation, herunder erfaring med skriftlig formidling som dagsordener og sagsfremstillinger.
  • Har interesse for projektledelse af mangeartede og tværgående opgaver.
  • Naturligt bidrager til det gode humør og fællesskab, som vi har i Vej og Park.

Derfor skal du vælge os

Vores organisationsstruktur er meget flad og samarbejdet mellem medarbejdere, ledere og direktører opleves helt uformelt og med stor lydhørhed rundt om bordet. På rådhuset har vi en velfungerende hverdag med mulighed for personlig udvikling i mange retninger. Vi har til tider travlt, men en stor handlefrihed med udvidede rammer giver dig mulighed for selv at være med til at forme dine fremtidige arbejdsområder.

I Vej og Park vil du møde medarbejdere, som har en bred vifte af kompetencer, og som på den måde komplementerer hinanden på forskellig vis.

Økonomien i Kalundborg kommune er god i de kommende år, hvilket giver en tryghed i ansættelsen, ligesom vi tilstræber et arbejdsmiljø, der er moderne og sundt.

Vi er flere kollegaer, som har valgt at bruge tid på at pendle langvejs fra, fordi det gode arbejdsmiljø og de spændende arbejdsopgaver betyder meget for os. En af grundene er blandt andet, at Kalundborg Kommune tilbyder en meget fleksibel tilrettelæggelse af arbejdsopgaverne, hvilket gør det mulige at bo langt fra kommunen eller at tage orlovsperioder.

En ny kollega i Vej og Park udtaler:

Ole: "Jeg kører en time hver vej. Det gør jeg fordi en god arbejdsplads med stor fleksibilitet bare betyder mere for mig end så meget andet."

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår efter dine kvalifikationer og gældende overenskomst. Der er tale om en fast stilling, der er normeret til 37 timer pr. uge med mulighed for at tilrettelægge arbejdstiden inden for kommunens flextidsordning, ligesom der er åbenhed for aftale om hjemmearbejdsdag.

Vi ønsker stillingerne besat senest 1. oktober 2022.

Arbejdsstedet er Kalundborg Rådhus, Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg

Kalundborg kommune har en bosætningskonsulent, der meget gerne hjælper, hvis du ønsker at flytte til kommunen. Kommunen har også et samarbejde med erhvervslivet i forhold til at hjælpe en eventuelt medflyttende partner i job.

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest, og vi er en røgfri arbejdsplads.

Hvis du vil vide mere

Har du spørgsmål til jobbet er du meget velkommen til at kontakte teamleder Charlotte Jørgensen for en snak tlf. 30 71 14 56.

Ansøgning

Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk via kommunens jobportal senest søndag den 14. august 2022.

Vi afholder 1. samtale onsdag den 17. august 2022 og en eventuelt 2. samtale torsdag den 25. august 2022. Til 2. samtale skal du give en præsentation af en mindre case, som udleveres efter 1. samtale.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Kalundborg
  • Søndag den 14. august 2022

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0