IT-Partner til IT Strategi & Arkitektur

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Digitalisering er et af fokusområderne i HOFORs nye koncernstrategi. Derfor har vi gennemført en større omstrukturering af IT-området og oprettet den nye afdeling IT Strategi & Arkitektur, som har ansvar for IT-arkitektur, IT-rådgivning samt at drive og facilitere arbejdet med IT-strategi og sikkerhed. Som IT-partner skal du hjælpe med at afdække behovet for digitalisering og understøtte forretningen frem mod gennemførslen af dette.

Forretningens behov strækker sig bredt fra store anlægsprojekter, eksterne partnere, mindre systemer, automatisering af daglig drift til udnyttelse af data til ny viden.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Forstå forretningens behov og hvilke digitaliseringsprojekter der kan understøtte disse bedst
  • Skabe stærke relationer til og have en løbende dialog med forretningen og andre interessenter
  • Udarbejde aktivitetsplaner
  • Understøtte forrentningen i projekters erkendelses- og analysefaser
  • Inspirere i form af digital forestillingsevne og understøtte innovation i forretningen
  • Skabe forståelse for forretningens behov i IT-området

Du bliver en del af afdelingen IT Strategi & Arkitektur. Vi er et blandet og fagligt stærkt team bestående af fem IT-partnere, fire strategiske arkitekter og to sikkerhedsspecialister. Du vil referere til afdelingschefen for IT Strategi & Arkitektur.

I resten af IT-afdelingen får du desuden mere end 100 dedikerede kolleger, der i fællesskab har ansvaret for koncernens IT på tværs af alle områder i HOFOR. Du vil indgå i et tværfagligt udviklingsmiljø med stor mulighed for at gøre en forskel. Du får desuden mulighed for selv at sætte dit præg på stillingen.

Teamplayer, gode kommunikationsevner og forståelse for IT projektmetoder

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse og en solid, relevant erhvervserfaring fra lignende stilling.

Du har gode kommunikationsevner både til din leder og dine kolleger. Du besidder en god forståelse for traditionelle og agile IT projektmetoder samt digitaliserings mange muligheder. I jobbet skal du derudover være god til at få forretningens behov gjort konkrete og værdifulde.

Som IT-partner skal du både kunne lytte til og forstå resten af forretningen og samtidig inspirere og facilitere digitaliseringsarbejdet.

Som person er du en teamplayer og ser værdi i, at alle medarbejdere tager ansvar og bidrager med sin ekspertise og professionelle tilgang. Som kollega værdsætter du åben- og ærlighed, gensidig faglig sparring samt et uformelt arbejdsmiljø.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision: Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, bygas, fjernkøling og vindenergi.

Vi udvikler, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i hovedstadsområdet.

Vores store ambitioner for byerne har stor indflydelse på vores ambitioner på IT-området, hvor vi understøtter forretningen. Derfor er dit arbejde også en del af en større udvikling.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef for IT Strategi & Arkitektur, Henrik Klemmensen, på telefon 2795 2509 eller på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 20. juni 2021.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Forventet ansættelse er den 1. august 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • København S
  • Søndag den 20. juni 2021

Lignende jobs

  • CLOSED - Agil Gruppeleder til Digital udvikling & ...

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE LÆNGERE ANSØGESVil du være med til at forme IDAs digitale udviklingsafdeling og vil du være med til at skabe empowered teams? Så er du måske vores nye Gruppelede..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Managing Architect

    Har du solid erfaring med at drive udviklingen af komplekse IT-systemer? Og har du lyst til at være med til at levere nogle af de mest banebrydende IT-løsninger i Danmark? Så er du måske vores nye .
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Managing Architect til [xxxxx]s Data Management

    Brænder du for at levere komplekse, samfundskritiske og banebrydende dataløsninger? Besidder du høj teknisk faglighed og har evnen til hurtigt at opnå forretningsforståelse? Kan du håndtere hele lø..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Senior Architect

    Har du erfaring med udvikleropgaver og lysten til at udarbejde løsninger til samfundskritiske problemstillinger? Kan du overskue hele løsninger - fra CI og udviklings-frameworks til integrationsdes..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i København S over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1