Netværksarkitekt til fremtidens fibernet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tilst

Er du en erfaren netværksarkitekt eller netværksspecialist, der gerne vil tage ansvar, træffe tekniske beslutninger, og være med på rejsen til at skabe et af de bedste netværk i Danmark? Så søger Fibia netop dig.

Fibia søger en Netværksarkitekt, eller erfaren netværksspecialist, der kan fungere som generalist og omsætte ideer og behov til services og infrastruktur, der giver værdi for kunder, partnere og kolleger.

Stillingen har fokus på et netop indgået partnerskab, hvor der foreligger et stort projekt med at migrere og integrere partnernetværket ind i Fibias infrastruktur. Du vil indgå som en vigtig spiller i dette projekt, så har du erfaring med at integrere eller drive partnernetværk, vil dette være et stort plus.

Stillingen

Sammen med det øvrige Teknik team, som består af 17 højtspecialiserede kolleger, skal du understøtte udvikling og implementering af netværksløsninger inden for mange forskellige teknologier og sikre en infrastruktur, der skalerer mange år frem i tiden. Du får mulighed for at sætte dit aftryk og tage valg omkring teknologier, leverandører og strategi, samt realisere effekten af de valg, der træffes.

Det forventes, at du kan kommunikere og beskrive dine ideer, omsætte dine ideer til praktisk implementering, og samarbejde omkring dem med interne og eksterne partnere. Du sætter en ære i at opbygge løsninger ”rigtigt”, og kender vigtigheden i at kunne forstå og drive de løsninger der designes.

Stillingen er tilknyttet team Teknik i Fibias Net division, og er placeret på vores lokation i Tilst ved Århus.

Ansvarsområder

Dit ansvarsområde er i første omgang at sikre integration af partnernetværket samt at sørge for, at det kan driftes tilfredsstillende efterfølgende. Du vil også blive involveret i andre opgaver og medvirke til at sikre den overordnede sammenhæng i Fibia’s produktionsnet, sammen med dine kolleger, så det kan levere de efterspurgte tjenester med en tilfredsstillende kvalitet og oppetid.

Din arbejdsdag byder bl.a. på:

  • Drift og implementering af komplekse netværksløsninger.
  • Agere teknisk sparringspartner for teamets øvrige medlemmer, kollegaer i Net divisionen og i Fibia generelt.
  • Kontakt til leverandører i forbindelse med nyanskaffelser/opgraderinger og eventuelle fejlsager.
  • Teknisk kontakt til Partnere.
  • Yde 3rd level support til NOC.
  • Bidrage til at det generelle vidensniveau i afdelingen styrkes f.eks. via sidemandsoplæring eller coaching af kollegaer.
  • Kontakt til leverandører i forbindelse med nyanskaffelser/opgraderinger og eventuelle fejlsager.

Hvem er du?

Det forventes, at du har en solid baggrund med infrastruktur og netværk, gerne fra en position i et SP-miljø, og har viden om mange forskellige teknologier og leverandører. Specifikt vil erfaring med Juniper og erfaring med migrering og drift af partnernetværk tælle som et stort plus. Den rigtige kandidat føler ejerskab for infrastrukturen og har lyst til at bygge de ”rigtige” og langsigtede løsninger, der kan understøtte danskernes fremtidige brug af nettet. Du tager ansvar for at implementere løsninger, der kan gøres operationelle. Certifikater er ikke et krav, men niveaumæssigt er det omkring JNCIP/JNCIE fra Juniper eller CCDP/CCIE fra Cisco. Det er desuden et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes af FE og PET.

Hvem er vi?

Fibia er en ung virksomhed i stærk vækst, så der er gode muligheder for at få medbestemmelse på både processer og metoder. En hverdag hos os betyder, at du indgår i en virksomhed, der er i hastig udvikling og har store ambitioner. Vi sætter samarbejde, et godt arbejdsklima og en uformel tone højt, og vi giver dig rig mulighed for at kunne sætte mange kompetencer i spil, udfordre dig selv og udvikle dig videre, både på egen hånd og også i samarbejde med teamet omkring dig.

Derudover kan vi tilbyde dig:

  • Et job i en travl og målrettet virksomhed.
  • En god løn svarende til kvalifikationer.
  • Gode pensionsforhold og andre personalegoder herunder bl.a. firmabetalt bredbånd, mobiltelefon, massageordning m.m.
  • Et netværksmiljø, der er i konstant udvikling for at sikre vores plads forrest i feltet.
  • God grobund for videre udvikling i Fibia karrieremæssigt.

Vil du vide mere?

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jens Munck på telefon 30 89 05 42.

Hvordan kommer du videre?

Lyder ovennævnte spændende, og vil du gerne i betragtning til stillingen, beder vi dig sende din ansøgning samt CV ved at bruge linket ude i højre side af annoncen. Ansøgningsfrist er den 31. juli 2021, men vi rekrutterer løbende.

Ansættelse snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Tilst.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Tilst

Lignende jobs

  • Arkitekt (praktik) i Århus

    Vil du være med til at udvikle fremtidens Skandinaviske byer sammen med dygtige og kompetente kollegaer? Vi er altid på udkig efter talentfulde arkitektpraktikanter, der er nysgerrige på at dykke n..
    • Arkitekt
    • Århus
    Få mere info
  • Arkitekt i Århus N

    Do you have Microsoft (MS) or PLM experience as an IT Architect? Will you be motivated by business improving projects - supporting world-class R&D solutions - and by orchestrating a future qualifie..
    • Arkitekt
    • Århus N
    Få mere info
  • Arkitekt i Århus N

    Are you a highly skilled Network Architect with a can-do attitude? we might have an ideal career opportunity for you! Sales Region NCE Offshore Plant Engineering Plant Engineering team is re..
    • Arkitekt
    • Århus N
    Få mere info
  • Arkitekt i Århus N

    Are you ready to take on an inspiring role in Vestas Data & Analytics Architecture and solution space? And would you like to be part of a transformation journey in Vestas with a vision to bring Dat..
    • Arkitekt
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Tilst

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Tilst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i Tilst over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0