Leder til kulturhuse og biblioteker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Brøndby Kommune søger en ny leder, der sammen med kommunens dygtige kulturmedarbejdere, og i samspil med det øvrige idræts- og fritidsområde, kan udnytte det store potentiale, som kulturhusene og bibliotekerne har for borgerne og kulturlivet i Brøndby. Potentialet og de spændende muligheder, som vores gode faciliteter og tilbud i kulturhuse og biblioteker giver, ønsker vi at indfri og udnytte yderligere til gavn for brugerne og for at kunne tiltrække endnu flere af kommunens borgere.

Du bliver leder af kulturhusene Brønden i Brøndby Strand og Kilden i Brøndbyøster, der begge har et integreret bibliotek, og du bliver leder af biblioteket i Brøndbyvester. Alle tre steder afholdes der året rundt børneteater, koncerter, foredrag, møder og andre arrangementer. De tre huse, der byder på oplevelser for alle, udgør en betydelig del af kultur- og foreningslivet i Brøndby Kommune.

Du bliver leder for 34 medarbejdere og to afdelingsledere, og som leder af kulturhuse og biblioteker får du en central rolle Brøndby Kommunes kulturformidling. Du skal i samarbejde med de øvrige aktører i kommunen og på kulturområdet udvikle området i overensstemmelse med Brøndby Kommunes Strategi 2030. Du får en bred berøringsflade og vil skulle indgå i tæt samarbejde med alle enheder i den kommunale forvaltning.

Du er rundet af kulturområdet og har et relevant netværk, som du formår at sætte i spil. Du er visionær og innovativ, brænder for kulturområdet og for at skabe tilbud, der rammer kommunens borgere bredt. Du er en erfaren leder, der vil noget med dit lederskab, og du forstår at navigere og lykkes i en politisk styret organisation.Opgaveporteføljen er bred, og der er mange forskellige erfaringsbaggrunde og kvalifikationer, der kan være relevante i forhold til stillingen. Øverst på listen står ønsket om en visionær og dygtig leder med stærke menneskelige kompetencer.

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen, som du finder her.

Du kan også høre mere om stillingen via denne video på youtube: https://youtu.be/_uKrahfIdOI

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fagchef for Kultur, Idræt og Fritid Søren Hamberg (tlf. 61384470) eller partner i Genitor Tina Overgaard på [email protected] (tlf. 3141 0582) for yderligere information eller spørgsmål.

Ansøgningsfristen udløber den 24. maj 2021.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bibliotekar", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bibliotekar
  • Brøndby
  • Mandag den 24. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bibliotekarer i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte bibliotekar i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bibliotekarer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bibliotekarer i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som bibliotekarer
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1