Litteraturformidler til voksenområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Litteraturformidler til vores voksenkulturelle område søges.

Glostrup Bibliotek har en vision som er udformet i vores målbillede. I 2022 skal der være øget fokus på litteraturen på biblioteket, og vi skal være kreative med det vi har. Derfor søger vi nu en dygtig litteraturformidler, der kan bidrage med, at vi kommer i hus med vores ambitioner.

Du er formidlingsorienteret og i øjenhøjde med publikum, og har indgående litteraturkendskab og faglig tyngde – gerne med universitetsbaggrund. Vi er udadvendte og aktivt opsøgende i alt hvad vi gør, derfor forventer vi at du er begejstret for mødet med borgeren – både på vores adresse såvel som ude hvor de er. Du kommer til at arbejde med publikumsbetjening på flere niveauer.

Folkebibliotekserfaring er en fordel. Du kommer til at arbejde med litteraturen, herunder materialevalg og -pleje, læsekredse, Biblioteket Kommer, daglige driftsopgaver samt min. 2 ugentlige udlånsvagter. Derudover forventer vi, at du deltager aktivt på vores SoMe platforme, som et aktivt led i vores formidling.

Du kan medkvalificere idéer og hægte dig på ledelsen og dine kollegaer, samt sørge for at de hægter sig på dig og dine projekter. Organisatorisk medlemskab og fællesskab om kerneopgaven er meget vigtigt for os og det er derfor noget vi arbejder aktivt med.

Glostrup Bibliotek er en organisation i udvikling på formidlingsområdet, mødet med borgeren og samarbejder både internt og eksternt. Glostrup Bibliotek tror på flerfaglig ligeværdighed i organisationen. Alle bidrager til det samme mål. Vi er ikke bundet af en bestemt faglig tradition.

Vi er et hus med i alt 17 ansatte, og du bliver en del af Team Voksen sammen med 2 andre dygtige litteraturformidlere. Glostrup bibliotek skal flytte i løbet af 2023, og det indledende arbejde hermed i 2022 bliver du en naturlig del af sammen med resten af personalet.

Din ansøgning skal bære præg af din vision for det voksenkulturelle område på Glostrup Bibliotek, med vægt på litterær formidling og kuratering. Ansøgningen skal vise din erfaring og idéer som du mener, at du kan honorere hos os.

Kommer du til anden samtale, skal du præsentere et konkret projekt som vil være din indgang til os.

Du kan kontakte konstitueret leder Helle Ratz for spørgsmål på telefon 40137054 eller mail [email protected]

Stillingen er på 37 timer
Minimum en dag om ugen til lukketid, flere fx ved arrangementer
Lørdagsvagt hver 6. lørdag

Du bliver ansat efter gældende overenskomst

Ansøgningsfrist 26/11-2021
Første samtaler afholdes 6. december og 7. december, anden samtale afholdes 9. december 2021.

Tiltrædelse 1. februar 2022, gerne før.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bibliotekar", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bibliotekar
  • Glostrup
  • Søndag den 28. november 2021

Lignende jobs

  • Bibliotekar i Rødovre

    Om jobbetDu får muligheden for at være den bærende kompetence og ressource til at indsamle, bevare og tilgængeliggøre den digitale kulturarv i [xxxxx] Opgaverne består primært i at sikre..
    • Bibliotekar
    • Rødovre
    Få mere info
  • Bibliotekar i Dragør

    Dragør Bibliotek søger dig, der kan vække læselysten hos større børn og unge. Kan du gøre de større børn og teenagere til bogfans? Kan du skabe engagerende fysisk og digital formidling af børne- og..
    • Bibliotekar
    • Dragør
    Få mere info
  • Bibliotekar i Rødovre

    Bibliotekar søges til organisation/virksomhed i 2610 Rødovre
    • Bibliotekar
    • Rødovre
    Få mere info
  • Bibliotekar i København

    Bibliotekar søges til organisation/virksomhed i København
    • Bibliotekar
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bibliotekarer i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte bibliotekar i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bibliotekarer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bibliotekarer i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som bibliotekarer
7. juni 2024 1
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2