Medarbejder til Mørkhøj Bibliotek

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Kan du skabe en god stemning, hvor alle føler sig velkommen? Kan du snakke med alle og sikre at de får en god oplevelse på biblioteket? Og kan du sørge for, at vores bibliotek ser indbydende ud? Så har vi brug for dig på holdet på Mørkhøj Bibliotek.

Vi søger en kollega, der kan tage imod de besøgende på Mørkhøj Bibliotek. En stor del af arbejdstiden er du til stede i udlånet, hvor du har fokus på at skabe en imødekommende atmosfære og et indbydende rum. Hos os er værtskab og den gode service i højsædet.
Du får ansvaret for en IT-cafe bestående af frivillige samt overblikket over alle de udstillinger, vi laver sammen med vores borgere og lokale aktører. Du skal også stå for at bestille kontorartikler o.a. og holde orden på tingene.
Vi har en vision om at gøre Mørkhøj Bibliotek til et naturligt samlings-og mødested i Mørkhøj. I 2022 åbner vi et nyt grønt byrum mellem skole og bibliotek med en ny profillegeplads. Her bliver der plads til fællesskab, aktiviteter og arrangementer for og med de mange beboere i Mørkhøj, og vi får en unik mulighed for at skabe nye oplevelser og også rykke vores aktiviteter udenfor i nye rammer.

Mørkhøj Bibliotek har en samarbejdsaftale med Mørkhøj Skole og til dels Enghavegård Skole, der betyder, at vi på årsbasis cirka får 20.000 besøg af elever fra skolerne, som fylder positivt meget. Du skal have lyst til at tage imod de mange søde elever og hjælpe dem både med at aflevere, finde bøger og få dem lånt ud.
Vi har også et samarbejde med Social Balance, en tværgående indsats med fokus på at udvikle et godt og velfungerende lokalt miljø. Det giver os mulighed for at arbejde tættere med de lokale aktører og skabe rammer om gode fællesskaber på biblioteket og i området.
På Mørkhøj Bibliotek får du fem nye kolleger, og vi huser også områdets sociale innovator.

Vores ønsker til dig


Du sætter pris på at være en del af et hus fuld af liv, og du er åben for de mange gode initiativer, der er sker på Mørkhøj Bibliotek.
Du er en god vært, der kan tage imod de besøgende på biblioteket. Du er rummelig og har lyst til at møde og arbejde med mange forskellige mennesker. Du har et godt humør, og du er en god og hjælpsom kollega.
Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde på et bibliotek eller et kulturhus, og du skal trives med alt det praktiske, som også er en del af vores hus. Du har ikke noget imod selv at tage fat for at løse de små dagligdags udfordringer.

Løn- og ansættelsesforhold


Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er på 23 timer.
Din arbejdstid vil ligge mellem kl. 8.30-18.15 mandag til fredag og 9-14.15 på lørdag. Du vil have 1 ugentlig fridag. Der vil være 1 vagt til kl. 18.15 om ugen og 1 vagt hver 3. lørdag. Du vil primært have udlånsvagter i Mørkhøj, men der vil også være mulighed for at få vagter i de andre bibliotekshuse.

Vil du vide mere?


Er du interesseret i at vide mere om os, inden du søger stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Filialleder af Bibliotek+, Mørkhøj Bibliotek og Værebro Bibliotek Martin Timmermann Andersen på telefon 40 13 63 44 og Koordinator og assistent Merethe Andersen på telefon 39 57 64 30.

Ansøgning


Samtaler vil finde sted på Mørkhøj Bibliotek den 22. august 2022.
Send din ansøgning via stillingsopslaget på Gladsaxe Kommunes hjemmeside senest 12. august 2022.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bibliotekar", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bibliotekar
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Bibliotekar i Rødovre

    Om jobbetDu får muligheden for at være den bærende kompetence og ressource til at indsamle, bevare og tilgængeliggøre den digitale kulturarv i [xxxxx] Opgaverne består primært i at sikre..
    • Bibliotekar
    • Rødovre
    Få mere info
  • Bibliotekar i Dragør

    Dragør Bibliotek søger dig, der kan vække læselysten hos større børn og unge. Kan du gøre de større børn og teenagere til bogfans? Kan du skabe engagerende fysisk og digital formidling af børne- og..
    • Bibliotekar
    • Dragør
    Få mere info
  • Bibliotekar i Rødovre

    Bibliotekar søges til organisation/virksomhed i 2610 Rødovre
    • Bibliotekar
    • Rødovre
    Få mere info
  • Bibliotekar i København

    Bibliotekar søges til organisation/virksomhed i København
    • Bibliotekar
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bibliotekarer i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte bibliotekar i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bibliotekarer i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bibliotekarer i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som bibliotekarer
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1