Arkivar til Historie Haderslev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Historie Haderslev søger en arkivar, hvis primære opgaver ligger i Historisk Arkiv for Haderslev Kommune. Du skal arbejde med arkivets store samling af kommunale og private arkivalier, billeder og særsamlinger. Historisk Arkiv løser forskellige registreringsopgaver, betjener borgere og kommunalt ansatte samt udvikler og producerer udstillinger. Det er med andre ord en stilling, som giver mulighed for at fordybe sig i de historiske dokumenter, og samtidigt arbejde kreativt med de mange facetter, der knytter sig til formidlingsopgaver.

Lidt mere om stillingen og arbejdsopgaverne
Du bliver en del af Historie Haderslevs organisation, som består af to arkivenheder og tre museer. Du kommer til at indgå i en bred historisk organisation med 27 ansatte, hvor der arbejdes på tværs af afdelingerne.

Du kommer til at arbejde med arkivets mange samlinger og formidling af disse. Desuden vil du få ansvar for arrangementer og andre formidlingstiltag – samt for læsesal og kommunale arkiver fra Haderslev Kommune.
Derudover forventes det, at du indgår i Historie Haderslevs brede spektrum af daglige driftsopgaver samt ad hoc-projekter, hvor det er en fordel at være praktisk anlagt.

Vi leder efter følgende kompetencer
Vi søger en cand.mag. i historie eller tilsvarende kulturfag og vores nye kollega skal brænde for at arbejde på et historisk arkiv. Det er vigtigt, at du interesserer dig for Sønderjyllands og Haderslevs historie, men du behøver ikke være specialist på området. Det er en fordel, hvis du har erfaringer med generelt arkivarbejde samt håndtering af private og kommunale arkivalier. Det tæller desuden positivt, hvis du har arbejdet med projektledelse og formidling, men det er ikke et krav.

Du skal være dygtig til at samarbejde og kunne kommunikere med både fagfæller, med andre faggrupper og med arkivets gæster. Vi vil vægte evnen til at arbejde effektivt og struktureret samt en profil, der har lyst til og mod på at engagere sig i både drifts- og projektorienterede opgaver med en kreativ tilgang.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om en fastansættelse med tiltrædelse den 1. april 2021 eller snarest derefter. Den ugentlige arbejdstid er som udgangspunkt 37 timer.

Ansættelse og aflønning følger gældende overenskomst på baggrund af dine kvalifikationer.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos arkiv- og museumschef Bent Vedsted Rønne på telefon 74 34 78 01.

Du kan læse mere om Historie Haderslev her.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag senest torsdag den 11. februar 2021.

Der afholdes ansættelsessamtaler den 18. februar 2021.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bibliotekar", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bibliotekar
  • Sydjylland

Lignende jobs

  • UCL Biblioteket

    [xxxxx] søger en studentermedhjælper til UCL Biblioteket på Niels Bohrs Allé i Odense. Der er tale om op til 10 timer om ugen i gennemsnit, og timerne afvik..
    • Bibliotekar
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Vikarstilling: Barselsvikar til pas- og kørekortom...

    Vi søger en kollega til et vikariat, som er på 23 timer om ugen og primært består i betjening i forbindelse med pas og kørekort.Vi forventer, at duhar en kontoruddannelse eller en kort videre..
    • Bibliotekar
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bibliotekarer i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte bibliotekar i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bibliotekarer i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bibliotekarer i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som bibliotekarer
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 2
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1