Vikarstilling: BI Analytiker søges til barselsvikariat i BI og Analyse kontoret i Regionshuset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Aalborg Øst

Lykkelige omstændigheder efter Covid-19 hjemsendelserne åbner en unik mulighed for at få hænderne begravet i et ekstremt spændende projekt med både national og regional bevågenhed. Læs videre, hvis du elsker at arbejde med data i et meningsfuldt domæne og drømmer om at gøre en forskel, fordi du får rig mulighed for at sætte dit eget aftryk på dette projekt.

Som BI Analytiker kommer du til at være en nøgleperson i opbyggelsen af et regionalt datastøttecenter, som er en del af den nationale strategi om at understøtte ”Personlig Medicin” i fremtiden. ”Personlig Medicin” dækker over en individualiseret diagnosticering og behandling af patienter baseret på analyser af patientrelateret data, blandt andet genomiske data. Datastøttecentret skal fremadrettet bistå såvel klinikere som forskere i deres arbejde med Personlig Medicin ved at sammenfatte og sammenstille relevant data samt understøtte rådgivning om anvendelsen af data.

Du får en unik mulighed for at indgå i en central udviklerrolle i opbygningen af datastøttecentret. Du kommer til at sætte dit præg på processen og får mulighed for at anvende og udbygge dine kompetencer i alle discipliner af et BI udviklingsprojekt. Du kommer til at arbejde sammen med specialiserede og erfarne kolleger, både i BI og Analyse kontoret, men også på tværs af de organisatoriske strukturer i regionen.

Sammen med kolleger i kontoret får du ansvaret for at lede arbejdet med at sætte rammerne for datastøttecentret, organisere det i regionen, og på baggrund heraf analysere databehov til klinisk drift og forskning. Desuden får du ansvaret for at implementere datastrukturer og datamodeller til at gøre relevant data tilgængeligt for brugere af datastøttecentret. Der vil være fokus på teknik og dataflows på kort sigt, men på længere sigt vil en anvendelig frontend være i fokus.

Det er essentielt, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner og, at du har mod på at arbejde med mange forskellige interessenter i regionen. Endvidere skal du kunne tage ansvar for opgaver og drive dem videre selvstændigt. Derudover forventer vi, at du besidder tekniske og analytiske kompetencer og har en struktureret og systematisk tilgang til løsningsarbejde. Du skal kunne analysere, bearbejde, og sammenstille store datamængder med komplekse sammenhænge.

Vi lægger vægt på, at du er en hold spiller, der bedriver dit arbejde i samarbejde med interne og eksterne kolleger. Vi forventer:
  • At du har en relevant, sandsynligvis teknisk, videregående uddannelse eller tilsvarende erfaring
  • At du forstår og kan sætte dig ind i forretningens processer og ønsker
  • At du har erfaring med datamanagement
  • At du har evnen til at arbejde med dataanalyse på komplekse dataudtræk
  • At du har kendskab til og gerne praktisk erfaring med ETL-processer og -værktøjer
  • At du har kendskab til og gerne praktisk erfaring med datamodellering, herunder dimensionel modellering


Det vil være fordel, men ikke et krav, at du kan arbejde med SAS og/eller SQL værktøjer.

Organisatorisk bliver du en del af kontoret BI og Analyse, som er placeret i afdelingen Patientforløb og Økonomi. I kontoret har vi et positivt og energisk miljø med høj faglighed og fokus på udvikling. Samtidig er vi en god arbejdsplads med et aktivt socialt miljø og godt humør. Region Nordjylland er en organisation, der i høj grad efterspørger data og har store ambitioner for dataanvendelse, hvilket giver BI og Analyse en central placering i mange højt prioriterede projekter.

Vi tilbyder et arbejde med mening i et dynamisk, uhøjtideligt og til tider hektisk arbejdsmiljø med gode kollegaer og fleksibel opgavetilrettelæggelse. Derudover har vi en spændende og inspirerende arbejdsplads med fokus på kompetenceudvikling og med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Thomas Mulvad på tlf. eller e-mail.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
Stillingen er fuldtid 37 timer om ugen i et barselsvikariat med mulighed for fastansættelse.
Ansøgningsfristen er 31 oktober 2021.
Ansættelsessamtaler er planlagt til tirsdag den 9. november, 2021.
Tiltrædelse snarest muligt.
Nyuddannede opfordres også til at søge stillingen.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bioanalytiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bioanalytiker
  • Aalborg Øst
  • Søndag den 31. oktober 2021

Statistik over udbudte jobs som bioanalytiker i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte bioanalytiker i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bioanalytiker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bioanalytiker i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som bioanalytiker
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0