Lægehuset Banegårdspladsen i Århus C søger en bioanalytiker til almen praksis 30-32 timer om ugen.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

-Brænder du for laboratoriearbejde, almen praksis og hyggeligt kollegialt miljø?

-Kan du lide at arbejde selvstændigt, og have mange bolde i luften, uden at gå på kompromis med kvaliteten?

-Har du lyst til at indgå i et professionelt team med flere faggrupper og kan du lide tæt patientkontakt?
Så er det dig vi søger til vores store dejlige lægepraksis på Banegårdspladsen i Århus. Vi kan tilbyde høj faglighed, god sparring, et godt og positivt arbejdsmiljø, et arbejdssted i konstant udvikling.

Vi er en større, udviklingsorienteret praksis med tre kompagnoner, fastansatte læger, uddannelseslæger, sygeplejersker, sekretærer samt praksismedhjælper. Vi ”bor” i moderne lokaler i to etager, hvor vores dagligdag er præget af seriøst arbejde, holdånd og en rar stemning.

Stillingen er på 30-32 timer – det er du selv med til at bestemme – og fordelt på ugens 5 dage med mødetid kl 7.30. Klinikken deltager i en vagtordning, så sommerferie afholdes skiftevis de første 3 uger og de sidste 3 uger af skolernes sommerferie.

Du vil blive vores faste medarbejder i vores laboratorium. Her har vi moderne udstyr til blodprøvetagning, urinundersøgelse, mikroskopi, dyrkning og resistens, maskine til leukocyt og differentialtælling, inr, crp, p-glukose, p-hgb og ekg mm.
Din primære opgave er laboratoriefunktionerne som blodprøvetagning, ekg, urinmikroskopi, dyrkning og resistens, men du vil også skulle varetage andre opgaver i klinikken som feks øreskyl, vaccinationer, glucosebelastning, hjemmebesøg til blodprøvetagning mm.
Du vil komme til at have dit eget laboratoriespor med planlagte konsultationer men vi forventer også at du kan hjælpe til med akutte prøver. Du vil endvidere være tovholder på kvalitetskontrollen af laboratoriet, og skulle deltage aktivt i kontinuerlig optimering af interne arbejdsprocesser. Du vil også skulle deltage i introduktion/oplæring af yngre læger og medicinstuderende til laboratoriefunktioner.
Flowet igennem praksis krydser ofte laboratoriet og det er derfor også vigtigt at du aktivt bidrager til at patienterne har en god oplevelse af klinikken.

Vi vægter uddannelse højt og har både intern undervisning, og prioriterer intern samt ekstern kursusdeltagelse. Vi har flere faste sociale arrangementer og der er desuden en god frokostordning i klinikken.
Som vores kommende kollega skal du have ordenssans, kunne arbejde systematisk og lide et til tider højt tempo. Du skal være god til at samarbejde, være stabil og en god kollega med godt humør. Du skal være professionel, ordentlig og være respektfuld overfor både patienter og kolleger, og indgå på positiv vis i vores arbejdsfællesskab.

Du vil naturligvis modtage god introduktion og oplæring i klinikken.

Hvis ovenstående har vakt din interesse bedes du sende os din ansøgning så vi har den senest 8/1 2023

Vi ser frem til at høre fra dig.
Lægehuset Banegårdspladsen 6,
Banegårdspladsen 6, 1. t.v., 8000 Århus C

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bioanalytiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bioanalytiker
  • Århus C
  • Søndag den 08. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som bioanalytiker i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte bioanalytiker i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bioanalytiker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bioanalytiker i Århus C over tid

Dato Alle jobs som bioanalytiker
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1