Bioanalytiker/ radiograf eller sygeplejerske søges til Afdeling for Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin, Rigshospital...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Har du lyst til at arbejde på en spændende afdeling med et højt fagligt niveau, hvor målet er at give patienten den bedst mulige undersøgelse?

I Afdeling for Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin, Glostrup, er der en fast fuldtidsstilling ledig.

Vi tilbyder et afvekslende og fagligt udviklende job i en velfungerende sektion med ca. 30 medarbejdere bestående af bioanalytikere, sekretærer, læger og fysikere. Vores mål er at give patienterne de bedst mulige undersøgelser.

Klinikken laver komplicerede og specialiserede undersøgelser, hvor du vil arbejde tæt sammen med andre faggrupper på et fagligt højt niveau. Vi sikrer dig en god og grundig oplæring, både teoretisk og praktisk.

Hverdagen er afvekslende og du skal være indstillet på at have mange bolde i luften. Vi har behov for, at du samtidig kan arbejde disciplineret, stabilt og kvalitetsbevidst.

Afdelingen lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, kommunikation og samarbejde. Vi søger en medarbejder der vil indgå konstruktivt i dette arbejde. Du er en holdspiller, tålmodig og hjælpsom og så sætter du en ære i at gøre dine kolleger gode.

Du skal være indstillet på tæt patientkontakt og være servicemindet overfor patienter og pårørende. Desuden skal du have gode IT-egenskaber og flair for at arbejde med teknisk udstyr.

Du skal være uddannet bioanalytiker, radiograf eller sygeplejerske. Kendskab til specialet vil være en fordel, men ikke en forudsætning, da oplæring og undervisning vil blive tilrettelagt efter dine kvalifikationer.

Løn -og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område indgået mellem Regionernes lønnings- og takstnævn og Sundhedskartellet.

Alder, nationalitet og køn er underordnet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Stillingen er til besættelse 1. februar eller snarest derefter.

Ansøgningsfrist: den 17. januar 2023.

For yderligere information: Konstitueret overbioanalytiker Charlotte Holmgaard Okkels tlf.38632321

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bioanalytiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bioanalytiker
  • Glostrup
  • Tirsdag den 17. januar 2023

Lignende jobs

  • Bioanalytiker i København N

    Stillingen som chefbioanalytiker ved Afdeling for Genetik er ledig til besættelse fra d. 01.10.2024 eller efter aftale.Om Afdeling for GenetikAfdeling for Genetik varetager opgaver indenfor..
    • Bioanalytiker
    • København N
    Få mere info
  • Bioanalytiker i Glostrup

    Har du lyst til at arbejde på en spændende afdeling med et højt fagligt niveau, hvor målet er at give patienten den bedst mulige undersøgelse? I Afdeling for Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin..
    • Bioanalytiker
    • Glostrup
    Få mere info
  • Bioanalytiker i København

    Vil du arbejde med spændende opgaver inden for diagnostik, overvågning og forskning? Har du mikrobiologisk erfaring, gerne med særlig fokus på bakterier? Eller en stor erfaring med PCR/DNA baserede..
    • Bioanalytiker
    • København
    Få mere info
  • Bioanalytiker i København NV

    Vi søger en motiveret og arbejdsom kollega til at indgå i vores forskningsgruppe, der består af 4 PhD studerende, 3 postdocs, 1 bioanalytiker, 1 afdelingslæge og dig. Stillingen er tidsbegrænset og..
    • Bioanalytiker
    • København NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som bioanalytiker i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte bioanalytiker i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bioanalytiker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bioanalytiker i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som bioanalytiker
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 1