Ingeniør til analyse og driftsoptimering af fremtidens energiproduktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vil du sikre, at sammensætningen af energien i Aarhus er den rette, så vi skaber en grønnere varmeforsyning? Udfordres du af at arbejde i krydsfeltet mellem teknik og økonomi? Og vil du med på en udviklingsrejse mod fremtidens forsyningsselskab med mange karrieremuligheder? Så har vi stillingen til dig.

Bliv en del af en dynamisk hverdag

AffaldVarme Aarhus arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug med en ambition om at skabe gevinster for klimaet, vores kunder og bysamfund. For Energiproduktion betyder det, at vi har stort fokus på at energiudnytte affald, halm og flis til energi, så vi får en grønnere el- og varmeproduktion.

Vores nye ingeniør bliver en del af Energiproduktion, hvor cirka 65 engagerede medarbejdere arbejder med at drive et af landets største affaldsenergi- og biomassefyrede kraftvarmeværk. Vi energiudnytter årligt ca. 250.000 ton affald og 230.000 ton halm og flis til el og varme. Du referer til afdelingsleder for Energiproduktion og får en bred kontaktflade i organisationen og med eksterne samarbejdspartnere.

Dine opgaver og succeskriterier

Du får en ansvarsfuld rolle, hvor du sammen med dygtige kollegaer udarbejder analyser og beslutningsoplæg til ledelsen omkring overholdelse af myndighedskrav, optimering af daglig drift samt påvirkning af den fremtidige affaldsenergisektor. Du sørger for en effektiv behandling af data og kombinerer det med en sans for at skabe den optimale energimæssige sammensætning.

Da har ambitioner om at holde dig ajour med nyeste viden og teknologi samt lovgivning inden energiproduktion for genanvendelse, så du sikrer viden om de nyeste rammer og muligheder.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver omfatte:

  • Lovgivningsmæssige indrapporteringer til vores myndigheder.
  • Udarbejde analyser samt korte rapporter og notater til ledelsen.
  • Holde dig ajour med lovgivning på en række områder, fx bæredygtighedskriterier for biomasse til brændsel, krav vedr. restprodukter, forbrændingsbekendtgørelsen og ADS (registrering af affald).
  • Initierer og deltage i større og mindre projekter for løbende udvikling af anlægget både teknisk og organisatorisk.
  • Deltage i arbejdsgrupper på tværs af branchen i Dansk Affaldsforening, Dansk Fjern-varme eller tilsvarende.
  • Ad hoc opgaver.

Den ideelle kandidat

Du har analytiske kompetencer og gerne erfaring med at indsamle data fra forskellige kilder og undersøgelser, så vi opnår det bedst mulige grundlag for at træffe kvalificerede beslutninger og videreformidle valide resultater. Du arbejder metodisk og struktureret med dataindsamling og validering og forstår at formidle og implementere dine analyser på en motiverende og forståelig måde.

Du arbejder selvstændigt og proaktivt, hvor du forstår at omsætte problemstillinger til konkrete opgaver. Du har evnen til at skabe langvarige positive relationer med både ledelse og eksterne samarbejdspartnere.

For at få succes i stillingen, lægger vi vægt på følgende:

  • En relevant baggrund som ingeniør, f.eks. Business Engineering eller lignende, som giver dig en god forståelse af teknik og økonomi.
  • Du kan med fordel begå dig på tysk og engelsk.
  • Du har med fordel erfaring fra kraftvarmeværk, affalds- eller energiområdet og/eller stor lyst til at sætte dig ind i det.

AffaldVarme Aarhus som arbejdsplads

Hos os får du en varieret og udfordrende hverdag med mulighed for at sætte et innovativt aftryk på den grønne omstilling i Aarhus. Du får stor indflydelse på dine opgaver og et job med mening, hvor det du laver, påvirker hverdagen for alle, der bor og arbejder i Aarhus Kommune.

Vi er en forsyningsvirksomhed, så når vi arbejder ambitiøst med vores mål om bæredygtig udvikling af energiforsyning og løsninger inden for cirkulær økonomi, er vi hurtige til at sætte handling bag ordene. Derfor har vi fokus på dine udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Vil du være med i den grønne omstilling?

Så send din ansøgning til os så hurtigt som muligt og senest den 6. september 2021. Vi afholder samtaler løbende og tager jobannoncen ned når passende ansøgerfelt er fundet.

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder for Energiproduktion Kenneth Egeskov på 2920 3669, hvis du vil vide mere om stillingen. Forventet tiltrædelse senest den 1. november 2021.

Stillingen er fuldtid og aflønnes efter kvalifikationer.

Arbejdssted: Ølstedvej 20, 8200 Aarhus N.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Århus N
  • Mandag den 06. september 2021

Lignende jobs

  • QHSE Manager

    We are seeking a skilled and motivated QHSE Manager to join our team in Aarhus. This role is crucial for developing, maintaining, and implementing our QHSE management system. Key Responsibiliti..
    • Biolog
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Plant Section is seeking an experienced technician...

    The Department of Molecular Biology and Genetics at the innovative Universitetsbyen invites applications for a dedicated laboratory technician. Join our inclusive laboratory and contribute meaningf..
    • Biolog
    • Århus C
    Få mere info
  • ERFAREN PROJEKTLEDER INDENFOR JORDFORURENING

    Kom og bliv en del af verdens største miljørådgiver i et stærkt team af super gode kolleger Vi søger en dygtig projektleder med faglig viden og erfaring indenfor regionernes mange og vigtige op..
    • Biolog
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som biologer i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer i Århus N over tid

Dato Alle jobs som biologer
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0