Data Manager til fremtidens forsyning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Vil du være en af de bærende kræfter i spændingsfeltet mellem data og forretning? Vil du højne datakvalitet og arbejde struktureret med BI, så AffaldVarme Aarhus kan fremvise grønne resultater til kunderne? Så er du måske vores nye data manager, der understøtter en vigtig strategisk dagsorden for vores grønnere fremtid.

Bliv en del af en dynamisk hverdag
AffaldVarme Aarhus arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug for at skabe gevinster for klimaet, vores kunder og bysamfund. Som forsyningsvirksomhed besidder vi store datamængder om vores produktion og services. Vi skal udnytte vores data bedre, og har derfor brug for en Data Manager, der kan bistå med at skabe og drive fremtidens datafundament.

Du bliver en del af it-afdelingen i teamet Data og Applikationer, der har ansvar for vores it-kernesystemer herunder databaser, integrationer og øvrig teknisk håndtering af data. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med den øvrige it-afdeling, ledere og medarbejdere i resten af organisationen samt leverandører.

Dine opgaver og succeskriterier
AffaldVarme Aarhus har i mange år udnyttet vores store datamængder til beslutningsgrundlag og til at understøtte driften. Nu skal vi skridtet videre. Vores bestyrelse har godkendt en ny strategi, hvor datakvalitet, struktureret arbejde med BI og fokus på udstilling af data til kunderne er i fokus. Det bliver dit ansvarsområde at sikre, at it-afdelingen understøtter vores ambitioner optimalt mht. håndtering og styring af data.

Udover udviklingsopgaver får du ansvaret for vores datawarehouse vedr. forbrug og afregning for vores fjernvarmekunder. I daglig tale kaldet Forretningslaget. Løsningen er bygget i et Azure-miljø og udvikles og driftes i samarbejde med en ekstern leverandør. Et mål er at afklare, hvor Forretningslagets data og applikationer placeres i forhold til den fremtidige data- og løsningsarkitektur.

Data og Applikationer varetager også drift og udvikling af vores GIS-løsninger, herunder ledningsregistrering. GIS er datatungt med informationer, der er afgørende for driften. Du vil derfor også få opgaver vedrørende datahåndtering i relation til GIS-systemerne.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:
  • Varetage it-ansvaret for Forretningslaget. På sigt kommer også varetage it-ansvaret for andre datatunge løsninger.
  • Forestå udvikling af fremtidige løsninger til datahåndtering i nært samarbejde med leverandører, kollegaer i it-afdelingen og resten af organisationen.
  • Forestå fortsat systematisering af data og understøtte for bedst muligt udbytte af vores datamængder. Herunder bistå etablering af governance for data.
  • Leverandør- og aftalestyring på dataområdet, herunder sikre, at der bliver fulgt op.
  • Sikre rådgivning, koordinering og optimering af AffaldVarme Aarhus’ brug af data, så de driftsmæssige og strategiske behov understøttes bedst muligt.


Den ideelle kandidat
Som person er du både helheds- og løsningsorienteret. Du formår at bevare overblikket, når der stilles mange og nogle gange modsatrettede krav, og finder den løsning, der er bedst samlet set. Du fortaber dig ikke i unødvendige detaljer, og er opmærksom på at levere løsninger i rette kvalitet. Det falder dig naturligt at skabe gode relationer og et stærkt samarbejde til dine kollegaer i og uden for afdelingen i forbindelse med din opgaveløsning. Du deler din viden og lader dig inspirere af andre.

For at få succes i stillingen, lægger vi vægt på følgende:
  • Erfaring med at etablere systemer til håndtering, udstilling og analyse af store datamængder.
  • Relevant uddannelse.
  • Ansvarsfuld og arbejder selvstændigt, målrettet og struktureret.


AffaldVarme Aarhus som arbejdsplads
Hos os får du en varieret og udfordrende hverdag, hvor du får mulighed for at sætte et reelt og innovativt aftryk på den grønne omstilling af det samlede energi- og affaldssystem i Aarhus. Vi arbejder ambitiøst med vores mål om bæredygtig udvikling af energiforsyning og løsninger inden for cirkulær økonomi. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt.

Vil du være med i den grønne omstilling?
Så send din ansøgning til os så hurtigt som muligt og senest den 6. september 2021. Vi afholder samtaler løbende og tager jobannoncen ned når passende ansøgerfelt er fundet.

Du er velkommen til at kontakte it-chef Lise Tjerrild 4187 3182, hvis du vil vide mere om stillingen. Forventet tiltrædelse senest den 1. november 2021.

Stillingen er fuldtid og aflønnes efter kvalifikationer.
Arbejdssted: Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand.

Vi ser frem til at høre fra dig!

AffaldVarme Aarhus går forrest i den grønne omstilling. Vi arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug. AffaldVarme Aarhus har ansvaret for, at den samlede affaldsmængde i Aarhus Kommune håndteres og bearbejdes miljømæssigt forsvarligt og leverer klimavenlig fjernvarme til mere end 90 % af Aarhus Kommunes indbyggere og til flere omegnskommuner. Vi beskæftiger ca. 400 medarbejdere, har en omsætning på over 2 milliarder og er en koncern på otte selskaber fuldt ejet af Aarhus Kommune.
Læs mere på www.affaldvarme.dk

Ansøg
Stillinger hos AffaldVarme Aarhus skal søges online. Klik på linket og følg instruktionerne for at søge den ledige stilling. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Brabrand
  • Mandag den 06. september 2021

Lignende jobs

  • Data manager i Århus N

    Din Mjølner-hverdag Som backend udvikler i Mjølner bliver du en del af den største faglighed hos Mjølner, som primært fokuserer på Net og Java udvikling, sikkerhed, arkitektur og DevOps. D..
    • Data Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Data manager i Århus N

    Are you a highly skilled Data Engineer with a can-do attitude? we might have an ideal career opportunity for you! Power Solutions Quality Improvements and Processes CIM Nacelle, Hub & LPF .
    • Data Manager
    • Århus N
    Få mere info
  • Data manager i Århus

    Data Manager søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Data Manager
    • Århus
    Få mere info
  • Data manager i Hasselager

    Do you want to play a key role in improving performance in the pharmaceutical and industrial manufacturing? Are you passionate about finding patterns in data? And do you dream of a flexible work we..
    • Data Manager
    • Hasselager
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som data managere
28. juli 2024 1
27. juli 2024 1
26. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1