Sagsbehandlere med naturfaglig baggrund til Natur og Vand

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsingør

Vi søger en fuldtidsmedarbejder og en barselsvikar.

Team Natur og Vand søger kollegaer til naturområdet i vores skønne kommune med primært fokus på sagsbehandling og administration efter naturbeskyttelsesloven.

Vil du være med til at varetage og styrke vores natur- og landskabsværdier, og har du erfaring med myndighedsbetjening, så har vi jobbet til dig.

Vi har rigtig mange spændende sager og igangværende projekter og planlagte initiativer, og vi har brug for din hjælp til at færdiggøre og videreudvikle dem.

Dine opgaver og kompetencer
Dine arbejdsopgaver vil primært omfatte myndighedsopgaver inden for naturbeskyttelseslovens sagsområde:

Naturbeskyttelsesloven
Du skal behandle lovliggørelsessager og opgaver omkring registrering og pleje af §3-arealerne. Du vil også skulle træffe afgørelser vedr. §3-arealer i tilknytning til andre sagsområder; f.eks. landzonesager, hvor din afgørelse har betydning for den samlede håndtering af sagen.

EU habitatområder, Natura 2000
Det vil være relevant med et godt kendskab til habitatdirektivet og den vægt, som direktivet tillægges. Du vil også skulle bidrage i sager på tværs af centeret i forhold til konsekvenser for bilag IV-arter.

Naturpleje mm
Derudover kan du være med til at løse opgaver med at pleje og udvikle naturområder, herunder opfølgning på plejeplaner for de fredede områder i kommunen og i forhold til kommunens Biodiversitetsplan 2019-2030.
Du vil også skulle bidrage med faglige vurderinger i forbindelse med projekter, kommune- og lokalplaner.

Vandløb
Har du erfaring og viden i forhold til vandløbsområdet vil det også være muligt at komme til at arbejde med dette område. Her skal du være med til at håndtere naturprojekter vedr. realisering af vandplanprojekter herunder genskabelse af naturlig hydrologi, vedligeholdelse af dræn og vandløb samt arbejde med vandområdeplanerne for hele kommunen.

En stor del af vores arbejde sker ved at kommunikere skriftligt. Vi lægger vægt på god formidling – både i den direkte kontakt til borgerne og i de faglige vurderinger, som vi bidrager med internt i organisationen.
Det er derfor vigtigt, at trives lige godt bag skrivebordet og med gummistøvlerne på i felten.

Løsning af sagerne/opgaverne vil ofte ske i direkte kontakt med borgerne i kommunen, og det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med håndtering af forespørgsler eller anden borgerkontakt.

Mange af vores opgaver er opstået gennem samarbejde og partnerskaber med eksterne parter og interesseorganisationer. Vi håber derfor, at du har erfaring med eller lyst til at understøtte kommunens samarbejder og øvrig interessenthåndtering og vil bidrage til en tværgående løsning af opgaverne.

Du vil alt i alt være godt klædt på til jobbet, hvis du er klar til en bred naturfaglig opgaveportefølje, er bevidst om din egen kapacitet og kompetencer og ved, hvornår du har brug for sparring fra kolleger eller en beslutning fra chefen.

Lidt om os
Natur og Vand er et velfungerende og selvstyrende team på 9 medarbejdere i Center for By, Land og Vand. Teamets kerneopgaver er myndighedsbehandling af sager inden for naturbeskyttelse, vandløb, landzone, spildevand, badevand, grundvand og kystbeskyttelse. Vi lægger stor vægt på faglig sparring og vi støtter hinanden, når der er behov for det.

Center for By, Land og Vand er karakteriseret ved at prioritere samarbejde højt. Vi er en arbejdsplads med en uhøjtidelig omgangstone og et stort engagement. Vi har et stærkt fagligt miljø, hvor der er rig mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Helsingør Kommune har masser af natur, en lang kystlinje og et bevaringsværdigt landskab omkring Helsingørs historiske bykerne.

Vi forventer, at du
  • Har en relevant akademisk uddannelse som biolog, geograf, naturforvalter eller lign.
  • Har erfaring med sagsbehandling, gerne fra kommune
  • Har gode IT- og GIS-kompetencer
  • Har evne og lyst til daglig kommunikation med ansøgere/borgere
  • Er fremsynet, initiativrig og god til at træffe beslutninger
  • Har kørekort
  • Har masser af godt humør og lyst til at bidrage til den gode stemning i teamet


Løn- og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst mellem din organisation og Kommunernes Landsforening, og med indplacering på ny løn. Alt efter kvalifikationer og erfaring kan der forhandles tillæg. Arbejdsstedet er Center for By, Land og Vand, Stengade 59, 3000 Helsingør.

Yderligere oplysninger
Fås ved henvendelse til sagsbehandler Andreas Jarløv Busch på 49 28 25 41 eller områdeleder Søren Aarup på 49 28 25 80. Læs mere om Helsingør Kommune på www.helsingor.dk

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest d. 7. januar 2024.
Du søger stillingen via Helsingør Kommunes rekrutteringssystem på hjemmesiden www.helsingor.dk via knappen ”Søg Jobbet”.

Vi forventer at holde samtaler i uge 3.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsingør.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Helsingør
  • Søndag den 07. januar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som biologer i Helsingør

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Helsingør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer i Helsingør over tid

Dato Alle jobs som biologer
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0