Erfaren Mikrobiologisk Laborant til QC-rutine laboratorium

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Vi søger en erfaren laborant, som har lyst til at arbejde med mikrobiologiske analyser i medicinalindustrien, herunder identifikation af mikroorganismer.

Har du flair for mikrobiologi og fokus på detaljer? Kunne du tænke dig at blive en del af et engageret team med god energi og fokus på at få tingene til at ske efter gældende GMP-guidelines? Så kan du blive en del af QC Mikrobiologi Team 5.

Teamet, som består af 5 laboranter og 5 kemikere, er blandt andet ansvarlig for udførsel og godkendelse af identifikation af mikroorganismer, steriltest og kemiske vandanalyser (ENDO, TOC og COND). Derudover har vi et tæt samarbejde med søsterteamet, hvor vi assisterer ved aflæsning af substratsimuleringer, BI’s og miljøaflæsning.

Vi hjælpes ad i en travl hverdag med mange bolde i luften, og vi er fleksible. Vores fokus bliver fremadrettet at udvikle og optimere vores arbejdsprocesser, således at vi kan udføre vores arbejdsopgaver med kvalitet inden for den fastsatte deadline.

Arbejdsopgaver

Vi søger laboranter, der trives med tilrettelæggelse, udførelse og afslutning af rutineanalyser.

Som laborant i Team 5 bliver du involveret i en del af afdelingens mikrobiologiske analyser, og du vil blive en drivende kraft i at sikre, at vores kvalitetsniveau lever op til myndighedernes krav. Derudover skal du være med til at sikre, at vores leadtime på analyse af prøver overholdes.

En del af vores GMP-dokumentation er elektronisk, og det er derfor vigtigt, at du både har en god forståelse for IT-systemer. Desuden kræver jobbet, at man er lærenem, god til at huske samt har et godt overblik. Du kan forvente, at laboratoriearbejde og dokumentationsarbejdet er 50/50.

Vi forestiller os, at du

  • Har en uddannelse som laborant, laboratorietekniker eller tilsvarende
  • Har erfaring med MALDI-TOF biotyper eller sekventering.

  • Har erfaring med mikrobiologi fra et QC-laboratorium
  • Arbejder struktureret, selvstændigt og videndeler med dine kolleger
  • Trives med GMP og rutinearbejde
  • Er bruger af diverse IT-systemer herunder gerne Office, SAP, Sample Manger og Lab Ware
  • Behersker dansk i skrift og tale samt forstår skriftlig engelsk

Som person er du god til at indgå i samarbejde. Du tager stort ansvar både for teamets og dine egne opgaver. Du er engageret og positiv, og du trives i et travlt og forandringspræget miljø.

Vi tilbyder

ALK tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Resultaterne af din indsats vil være mærkbar gennem hele organisationen, og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo. Du vil blive en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og samarbejde. Vi betragter vores pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes. ALK er en helbredsfokuseret organisation, og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm.

Ansøgningsfrist

12. september 2022. Der indkaldes løbende til samtaler, og egnede kandidater kan udvælges inden ansøgningsfristens udløb

Kontakt

For yderligere information kontakt venligst Manager Sarah Rie Rasmussen på telefon + 45 22775147


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Hørsholm
  • Fredag den 09. december 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som biologer i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som biologer
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1