Medarbejder til bæredygtig mobilitet, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Vil du være med til at udvikle fremtidens mobilitet i Aalborg Kommune og være en del af en politisk organisation med store ambitioner inden for bæredygtig mobilitet?

Vi søger en skarp analytiker til nutidens og morgendagens trafikafvikling i Aalborg, samt en der kan være med til at drifte og udvikle kommunens signalanlæg.
Vi er i gang med en spændende udvikling, hvor der arbejdes intensivt med mobilitet på mange niveauer og i mange sammenhænge, specielt klimadagsordenen vil påvirke vores løsninger og processer. Nu er det muligt for dig at komme med på holdet, så dine ideer og evner kan være med til at påvirke fremtidens bæredygtige mobilitet i Aalborg, og du kan være med til at finde løsninger på nutidens og morgendagens mobilitetsudfordringer.

Aalborg Kommune er i fortsat rivende udvikling med en massiv tilflytning af borgere og arbejdspladser. Det stiller store krav til planlægningen af vores mobilitetssystem. Vi skal sikre en god adgang til arbejdspladser, boliger og handelsliv og samtidig fastholde og udvikle det gode liv i byen og på landet. Derfor arbejder vi med mange spændende projekter og driftsopgaver. Vores portefølje af opgaver i afdelingen spænder bredt lige fra BRT systemer, vejprojekter, knudepunktsudvikling, cykelplanlægning, trygge og sikre skoleveje, parkeringspolitik, trafiksikkerhed, mobilitetsplaner for virksomheder og meget mere. Alt sammen planer og projekter, der skal koordineres i et samlet system og understøtte kommunens udvikling fra by til land. Planer og projekter du kan være med til at udmønte.

Konkret kan du komme i berøring med nedenstående opgaveområder:
  • Analyser af trafikafviklingen - både ift. de midlertidige forhold ved anlægsarbejder, konsekvenserne ved de permanente ændringer af byens infrastruktur som eksempelvis som følge af Plusbus, men også et mere strategisk blik på, hvorledes trafikken ønskes afviklet i fremtiden
  • Drift af Aalborg Kommunes signalanlæg
  • Analyse- og strategisk arbejde omhandlende den teknologiske udvikling og muligheder for trafikledelse og signalanlæg
  • Udbud af drift- og overvågning af signalanlæg

Profil:
Vi kunne godt tænke os, at
  • Du har en relevant akademisk uddannelse og gerne 5-10 års erfaring.
  • Du har erfaring med trafikale analyser og gerne kendskab til at arbejde i Visum
  • Du er analytisk, helhedsorienteret og har en kreativ tilgang til opgaveløsning
  • Du er handlingsorienteret og ikke bange for at tage initiativ
  • Du har erfaring med at arbejde med signalanlæg
  • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med sagsbehandling i en politisk styret organisation

Der vil desuden blive lagt vægt på dine kompetencer for skriftlig og mundtlig kommunikation på dansk. Du skal desuden være fleksibel i opgaveløsningen, samt have en positiv og professionel tilgang til dit arbejde.

Om os:
I Mobilitetsplanlægning, som er en del af By og Land, er vi 15 ansatte og varierende antal studentermedhjælpere og praktikanter. Vi brænder alle for vores opgaver og er dygtige til at sætte vores forskellige fagligheder i spil. Vi er opdelt i 2 teams og har ansvaret for at udvikle mobiliteten i kommunen og planlægge investeringer i og indretning af kommunens mobilitet og infrastruktur. Du får mulighed for høj grad af medledelse og et stort ansvar under tillid, hvilket giver mulighed for at udvikle egne og fælles arbejdsområder samt rum for udbygning af egne kompetencer. Vi arbejder også internationalt og har flere europæiske samarbejder. Vi er en tværfaglig afdeling med store faglige ambitioner, og vi har et godt arbejdsmiljø, og hvor opgaverne løses i en uformel, behagelig og humoristisk omgangsform.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst efter principperne om lokal løndannelse.

Ugentligt timetal: Fuldtid med flexordning.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Maria Quvang Harck på telefon eller mail 25202329.

Alle henvendelser behandles fortroligt. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.
Ansøgningsfristen er den 30. juli 2022

Ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning".
Der skal vedhæftes bilag som f.eks. CV, portfolie og eksamensbevis i begrænset omfang.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b4d3440b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Nørresundby
  • Lørdag den 30. juli 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som biologer i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer i Nørresundby over tid

Dato Alle jobs som biologer
4. oktober 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1