Dansk, biologi og idræts–lærer til Ole Rømer-skolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du være med til at løfte en skole med et differentieret elevgrundlag til et niveau over, hvad Cepos og aviserne drømmer om? Er du fagligt dygtig, ambitiøs og tør du udfordre egen og andres praksis? Så bliv en del af Ole Rømer-skolen og vær med til at:
  • Udvikle elever både fagligt og socialt
  • Indgå i stærke teams med kollegial refleksion
  • Skabe autentiske projektbaserede læringsforløb

Vi mangler en dygtig linjefagslærer i dansk, biologi og (pige-) idræt til vores dejlige og energifyldte 8. klasse. Det er vigtigt, at du brænder for at arbejde med alle typer elever og evner at skabe god energi og følgeskab på de projekter, du sætter i gang.

Selvstyrende teamsamarbejder
Vi arbejder i selvstyrende teams, hvor lærerne hovedsageligt har al deres undervisning. Vi arbejder med facillitering af team-samarbejdet og fælles udvikling af lange autentiske projektbaserede læringsforløb.

Vi sætter læringsforløb i centrum
Du bliver en del af en arbejdsplads, der arbejder (for-) målstyret og tværfagligt, når det giver bedst mening – og uden at den klassiske faglighed går tabt! Det ér komplekst, men vi øver os.

Vi har i kommende skoleår fået mulighed for at sætte den gennemsnitlige undervisningstid ned, så fokus intensiveres på fagligt løft i alle fag og udviklingen af lange autentiske projektbaserede læringsforløb. Du skal altså have energi og mod på at blive en del af en skole, der arbejder mod at lade kompetencer og faglighed følges ad:

Vi arbejder på at bevæge mind-set og perspektiv fra fokuseret ”klassisk” didaktik og læringsmålsstyret undervisning over mod et mere fokuseret samspil mellem kompetencer og faglighed. Vi tænker og arbejder med kompetencer og faglighed sammen – fordi det giver gode resultater for eleverne. I Høje-Taastrup Kommune er 21´century skills og STE(A)M kompetencer helt centrale i fremtidens skole.

Prioritering af 2-lærertimer og eksterne samarbejder
Skolens økonomi giver plads til flere 2-lærer-timer og holdtimer med pædagoger på alle årgange. Vi har ressourcer til større indsatser på klassetrivsel. Vi har stærke eksterne samarbejder og forløb med eks. med ZOO om science- og innovation og med Arken om kunst og kreativitet. Skolen har en partnerskabsaftale med Zoologisk Have hvor 0., 3., 5., og 7. årgang er tilknyttet et forløb hvert år.

Vær med til at skabe en ny fælles kultur
Ole Rømer-Skolen er skabt af en fusion mellem Selsmoseskolen og Gadehaveskolen. Vores engagerede medarbejdere arbejder på at skabe en ny fælles kultur på alle niveauer. Det er bøvlet, men det lykkes, og vi fastholder en god faglig udvikling for skolens elever. Vi er fælles om at have et intenst fokus på sprog i fagene og derfor også et stærkt vejlederteam i DSA. Ligesom data-informeret praksis, stærke relationer og sparring i teams er en del af vores DNA. Se også vores hjemmeside hvor vores værdier og mission er beskrevet: https://oleroemerskolen.aula.dk/

Om Ole Rømerskolen
Skolens matrikler ligger centralt placeret i Høje-Taastrup, få minutters gang fra S-toget. Udskolingen har plads på Gadehave matriklen.
Vi arbejder, som en del af Høje-Taastrup Kommunes strategi, med kollegial refleksion og teamsparring som pædagogisk analyse-ramme og understøtter med ledelse tæt på medarbejdernes praksis.

Ansøgningsfristen er den onsdag den 12. august 2020
Der afholdes ansættelsessamtaler mandag den 17. august.

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst samt principper om ny løn.

Vi opfordrer alle, uanset alder, køn og etnicitet til at søge stillingen. Ved ansættelse indhentes straffe- og børneattest samt referencer.

Yderligere oplysninger
Stillinger er på 37 timer/ugen med ansættelse senest den 1. oktober 2020 og gerne før.

Du kan læse mere om Ole Rømer-Skolen på skolens hjemmeside eller kontakte Skoleleder Sune Bjerglund Nielsen på tlf. 43 35 22 70 for mere information.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Biolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Biolog
  • Taastrup
  • Onsdag den 12. august 2020

Lignende jobs

  • Udstyrsansvarlig til Mikrobiologisk laboratorium: ...

    Vi søger en struktureret metrologi- og kvalitetsassistent som udstyrsansvarlig til vores mikrobiologiske afdeling. Du vil i denne stilling planlægge, udføre og understøtte instrumentkalibreringer s..
    • Biolog
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Mikrobiolog

    Vi søger fire dygtige mikrobiologer til vores mikrobiologiske QC afdeling. Som mikrobiolog vil du få et bredt ansvarsområde som bl.a. omfatter review af dokumentation, tastning og godkendelse af re..
    • Biolog
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Udstyrsansvarlig til Mikrobiologisk laboratorium: ...

    FirmabeskrivelseBrænder du for at sikre, at udstyret fungerer korrekt under GMP-standard? Nyder du at varetage administrative arbejdsopgaver samt at kalibrere udstyr? Så er dette jobbet for dig..
    • Biolog
    • Glostrup
    Få mere info
  • Vil du prøve noget nyt? Så bliv embryolog hos Aler...

    Er du bioanalytiker med fertilitetserfaring og speciale inden for assisteret reproduktion, og kan du identificere dig med ord som omtanke, professionalisme, engagement og nytænkning, så er det måsk..
    • Biolog
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som biologer i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte biolog i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal biologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte biologer i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som biologer
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1